Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neprimerni komentarji medicinske sestre

Neprimerni komentarji medicinske sestre

Odgovor na objavo uporabnika
Če bi vsi bili hipohondri, 16.08.2025 ob 18:08

Zoltan, 15.08.2025 ob 16:39

Katastrofa res, 15.08.2025 ob 15:50

Imam rdeč izpuščaj na mestu, kjer sem imela klopa, in ChatGPT je po sliki sodeč presodil, da izpuščaj malo spominja na boreliozo in da moram čimprej k zdravniku.

Včeraj nato pokličem svojega zdravnika. Oglasi se sestra in ji povem, kako in kaj, ter se dogovorim za termin. Ona pa nazaj glede ChatGPT-ja, da naj me kar on zdravi, če je že postavil diagnozo in da očitno ne potrebujem pregleda pri zdravniku. Jaz sem bila šokirana in nekaj časa tiho, nato pa ona samo reče, kdaj naj pridem in prekine klic. Naročena pa sem šele v ponedeljek, čeprav gre morda za boreliozo?!

Tale naš zdravstvo je pa obup! Kar mika me, da bi ji v ponedeljek v živo v faco povedala par krepkih! A me trenutno bolj skrbi diagnoza.

Katastrofa res!

Hipohonder blesav!

Sploh oni v belih haljah, bi moj mož danes še bil pri življenju. Tako pa je samo še živ in še to v nevzdržnem stanju. Preden so mu postavili diagnozo, so belik rdeč flek zdravili kot pik insekta z antihistaminiki. No, pri četrtem obisku je bil pa krog. In pozitiven na stiri različne seve, cesar pri nas sploh niso ugotavljali temveč šele v tujini. Več mesecev antibiotika mu je požrlo črevesje, črevesje imunski sistem, in imunski sistem vse priložnosti, da bi bil še kadarkoli zdrav.

Pojdi na urgenco. Če ne bo nič, pojdi v ponedeljek še k osebnemu. Da boš imela zabeleženo kdaj si imela klopa. Klopna borelioza je v procentu obolelih na prebivalca najvišja v Sloveniji v svetovnem merilu. Naše zdravstvo pa še ni uvedlo preventivnega antibiotika kot redno prakso. Katastrofa. In ja, peesda jim materina, tako nadute odgovore imajo! Kot da so spili vso pamet sveta, pa jih po stroki naščijejo že iz  Albanske fakultete!

Razpad javnega zdravstvenega sistema povsod kjer so ga sploh poznali  je zaukazan od vladajoče elite na svetovni ravni. Ker smo Slovenci kot je znano bolj papeški od papeža in vsako zaukazano sranje izpolnjujejo še bolj kot je naloženo, imamo stanje tako kot je. Tako, da tisti, ki se posmehujete depopulaciji kar prenehajte. Planet je treba očistiti vseh starih, slaboumnih in tistih kronično bolnih, ki medicinski stroki ne koristijo v smislu proučevanja. Kako bi bil Hitler zadovoljen v današnjem času. Mene osebno razkuri samo zdravniško  sprenevedanje okoli tega in seveda kraja mojega denarja v obliki davkov in prispevkov za zdravstvo. Cigani tatinski.

Pa kaj sploh razlagaš sestri o chatgpt? Jaz bi bila tudi sitna do takih pacientov. Po klopu je itak rdeč flek sumljiv, ga je treba it pokazat.

Nimas kaj bit sitna. Pacientka ima vso pravico, da se prej zanima o svojem problemu. Ce se nisi sposobna profesionalno obnasati, ne delaj z ljudmi.

Za vse zdravstveno osebje bi morali nujno dodati predmet o profesionalnem obnasanju, skupaj s prakso.

Še preveč prijazna je bila do tebe.

Chatgpt di izdelovali študenti medicine. Tako da ni tako slab. Moraš pa povedat vse točno in slovnično pravilno, kdaj si začel in končal z jemanjem zdravil na primer

?????☺️☺️☺️☺️☺️???☺️☺️ Saj je res, naj te čepta popiha po izpuščaju, hahaja ??☺️☺️☺️☺️☺️ Kot bi rekla, kot je bilo brati pred časom, ste rekli, gugl vse ve, sem poguglala, on ima bolj prav kot vi zdravnik. Ja pol naj pa gugl s čepto predpiše. ??☺️☺️☺️ Sem zasledila članek od tega šefa in je opomnil, da če greš k zdravniku, velja zapna cona, pri čepti se bi pa moralo vse razkriti, ob problemu, ker ste ga preveč upoštevali. No al pa tista vprašanja, ko čepte ni bilo še, joj, a maj grem na urgenco ali zgolj k zdravniku. Dajte no ??☺️☺️☺️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close