Nepotrebne stvari
mogoce ja, mogoce ne, 17.01.2022 ob 18:57
Tako pac je, 17.01.2022 ob 18:50
Vesna615, 17.01.2022 ob 11:08
Smetite naš že tako do grla nasmeten planet in se s tem še hvalite, kako dobro vam dene? Stvari ne izginejo, ko jih vržete v koš. Postanejo odpadek, ki se kopiči nekje še tisočletja po tem, ko vas ne bo več. Zamislite se malo.
Ja a vi pa v koš za smeti ne vržete ničesar? Raje doma kopičite stvari? Jaz kar ne rabim vržem kaj naj delam z raztrganimi nogavicami poguljenimi puloverji zdrzanimi torbami naprej jih ne morem dati ker za uporabo niso… Na bolho kot eni tukaj omenjajo tudi ne sodijo nekatere stvari oz. tudi da jih dam nihče tega ne vzame. Mislim, da je tako imela v mislih tudi avtorica posta, da vrze stvari, ki ji doma stojijo naprej jih pa mogoče ne more podariti.
Kaj je imela v mislih, ne vemo, ampak strgane najlonke, zlizano torbico in ofucan pulover menda ne kopicis po omarah in predalih, ampak vrzes stran, ko ni vec uporabno.
Glede krame, ki jo kupis, a ne uporabljas, je pa res smiselno poslikati in dati na fb v skupino, kjer se podarjajo take stvari, lahko odneses v Center ponovne uporabe ali preprosto zlozis v skatlo in ob naslednjem odvozu kosovnega odpada das zraven, da lahko vzame, kdor rabi.
Tudi kdaj nezavržem sprot kakšnih starih oblek in se mi nakopičijo.. Glede krame oz. stvari, ki sem jih dolgo nazaj kupila ne vem iz katerega razloga ali dobila se mi pa res za vsako malenkost ne da dajati na facebook in pošiljat komu ter še za poštnino in paket plačevat sem samo v minusu. Glede kosovnega pa ne vem kako je pri vas mi ga naročimo na dvorišče in nimam komu zraven škatel nastavljat.. to je mogoče v mestu tako..
Forum je zaprt za komentiranje.