Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Neodgovorni moški

Neodgovorni moški

Saj ni nič narobe, če ima človek svoja prepričanja in stoji za njimi. Problem je, če mu le ta prinašajo nezadovoljstvo v življenje oziroma v življenju. Mogoče pa Ronka ali kdorkoli pač že to je, uživa v tem, da “blati” moške. :)) Gotovo ima razlog, samo ne vem, če je pošteno zaradi izjem, blatiti vse. Konec koncev s tem škodi predvsem sebi, saj tako ne more bit deležna ljubečega odnosa zmoškim.
To je pa potem podobno, kot tisto s fejkanjem orgazma, kjer ženska škodi tudi sebi, saj tako ni deležna bolj zadovoljivega odnosa.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še vedno ni nihče napisal dobrih razlogov zakaj bi moški MORALI bit odgovorni. Mislim takih res dobrih, to zato ker bodoče mamice tako želijo NI DOVOLJ DOBER razlog 😉

neodgovorni in dogovorni umremo 😉 važno je le v kakšnem stanju se počutiš BOLJŠE, in večina moških se počuti negovorno bolje ker jih boli za vse… Je pa res da nam že od malega skozi generacije vcepljajo odgovornost češ da je to prav in potem eni podležete in mislite da je dejansko najbolše bit odggovoren ker ste prepričani.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pajade!!

Še kako je pomembno kaj ima kdo med nogami! Ko boš zrasel, boš že vedel zakaj, ti zdaj to razlagam! ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pajade!!

Še kako je pomembno kaj ima kdo med nogami! Ko boš zrasel, boš že vedel zakaj, ti zdaj to razlagam! ;)))[/quote]

Japka, zakaj se mi dozdeva, da si ti ženska z “močnim karakterjem”, mogoče malce premočnim? :))
Ubogajo? 😀 No, to je glavno. :)))
Škoda, da tudi nočejo ostati… mah, ti moški… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pajade!!

Še kako je pomembno kaj ima kdo med nogami! Ko boš zrasel, boš že vedel zakaj, ti zdaj to razlagam! ;)))[/quote]

Japka, zakaj se mi dozdeva, da si ti ženska z “močnim karakterjem”, mogoče malce premočnim? :))
Škoda, da tudi nočejo ostati… mah, ti moški… :)[/quote]

Dobro se ti dozdeva.
Ubogajočih ne maram, so mi všeč takšni z močno hrbtenico. 🙂 Baje pa ni enostavno bit ‘moj’ moški. 😉
Zadnje sklepaš po sebi? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Škoda, da tudi nočejo ostati… mah, ti moški… :)[/quote]

Dobro se ti dozdeva.
Ubogajočih ne maram, so mi všeč takšni z močno hrbtenico. 🙂 Baje pa ni enostavno bit ‘moj’ moški. 😉
Zadnje sklepaš po sebi? :)))[/quote]

Ja-ja, vidiš, da takoj vem, kam zajčica tačko moli. :)))
Jah, jeb*** ga, če ne ostanejo ti _”mehkužci”, ampak kako ga (za stalno) obdržati, ker se ustrašijo?. 😀
Se boš morala malo omehčat, odložit kontrolno taktirko, nadzor, ne vedno vse po tvoje, prilagajanje itd. 😀 Težka bo… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dobro se ti dozdeva.
Zadnje sklepaš po sebi? :)))[/quote]

Ja-ja, vidiš, da takoj vem, kam zajčica tačko moli. :)))
Jah, jeb*** ga, če ne ostanejo ti _”mehkužci”, ampak kako ga (za stalno) obdržati, ker se ustrašijo?. 😀
Se boš morala malo omehčat, odložit kontrolno taktirko, nadzor, ne vedno vse po tvoje, prilagajanje itd. 😀 Težka bo… :)))[/quote]

Aha… že kot otrok sem imela težave, ker se nihče ni hotel igrati z mano. :)))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close