Neodgovorni moški
nevem kaj ima to veze z ddtjem in podobnim sranjem. odgovornost je nekaj, kar ti vcepijo starsi. ocitno je ta generacija svojim otrokom polek doktrine “hodi v solo da ne bos rabil delat kot jaz”, vceplajala se nekaj drugega, da so danes tako neodgovorni. To neodgovornost pa jim vzdrzujejo se danes. Da so moski po 30 nalepljeni na mamino zizo in mama se to tolerira, je cisto njihova krivda
To ima pač opraviti s preveč zaščitniško in permisivno vzgojo.[/quote]
Pa ni poanta v tem. To je tako, kot če ima rada jobolka, potem pa se raje osredotoči na višnje in išče napake, kako so kisle, imajo prevelike koščice… 🙂 Ja, ljubi bog, če je sam spol osovražen, kako bo potem dobila takšna ženska moškega? Ne more ga.
Problem je v tem, ker se ji lušta višenj, po katerih jo zvija, jabolk pa še ni okusila. Če pa jih je in so ji ugajale bolj kot višnje, pa je možno, da je na trgu res upadlo število jabolk. 🙂
To je pač dejstvo. Ampak dejstvo je da ste precej za to krive ženske. Predvsem s tem ko se je odvzelo vlogo moškemu. Najprej kot sovzgojitelju in potem še kot glavi družine. In potem je to nastalo. Tega bo čedalje več, to je samo odgovor na feminizirano družbo. Ker ženske pač iščete in si želite pobritega geja ki bo vaša hišna pomočnica. POtem pa ugotovite da ste se zmotile ampak kaj ko je otrok že na svetu.
Prav nasmejala sem se vam. Sploh matjazku, ki je ves zgrožen nad ženskami. Samo ne pove, da je on že vrsto let samski, ker ga nobena noče :9.
Fantje, komentarje na to temo so napisali moški. Moški si o vas mladih moških tako mislijo.
Jaz sem samo povzela. Me prav zabava, da so moški ugotovili o moških, da so mladi moški poženščeni, neodgovorni, mamini sinčki. Tisti, ki jih tema najbolj zadela (matjazko recimo) pa so skočili v luft in pljuvajo ogenj.
Tisti, ki niso takšni, jih ti komentarji sploh ne zadanejo.
Misliš? Potem lahko morda poskusiš srečo pri meni in ti uspe “veliki met čez Dravo”, seveda pod pogojem, da si dobra gospodinja, rada kuhaš, čistiš in pospravljaš, da se ne pritožuješ, si poslušna in nejezikava? :)))
Ženske, ki se pritožujejo nad moškimi, seveda enako moški, ki se pritožujejo na ženskami, si zabijejo “avtogol”. Osnovni pogoj je, da imaš rad nasprotni spol (seveda ne vse povprek), če hočeš z nekom (žensko/moškim) srečno (za)živeti. Ženska, ki mrzi moške in mrzlično išče/vidi samo napake v njih, je obsojena na samskost – in takšne ženske so hudo nezadovoljne, bridkoba jih začne nažirati in so pikre.
Neodgovorne moške “srečujejo” njim enakovredne / kompatibilne ženske.
gliha vkup štriha, ptiči istega perja v kup letijo … velje še vedno .. navkljub internetu, mobilnim aplikacijam … ☺
Pa to je glavno, da zabiješ moške(ga) na forumu!, če te že noben noče žgečkat. 😉
Če nam je sterotipiziranje po spolu in seksizem edina tolažba in zadoščenje, nismo na pravi poti!
Ima nas takve i onakve, še najmanj šteje, kaj imaš ali česa nimaš med nogami, ampak kaj je zgoraj v glavi.
To je neumnost. Če vidim tipa na ulici kako pretepa svojo žensko, me bo zadelo, četudi se mene ne tiče. Želim povedat, da če zbunim, to še ne pomeni, da je zadelo mene, ampak to lahko pomeni, da se mi zdi, da nekdo dela krivico drugemu/drugim. Razen, če se ti “dvigneš” samo takrat, ko se gre zate, za druge pa ti ni mar, potem te razumem.
Sem se spomnila teme izpred par mesecev o “pravih” moških:
http://med.over.net/forum5/read.php?27,8426409,8449727#msg-8449727
Odgovarjala je podobna zasedba kot tukaj, vključno z mano.
Ronka, malo izvirnosti? 😉
Ne vem, kaj je narobe s tvojim spominom, malo se ozri nazaj in poglej, kolikokrat si že to pisala (iste tematike, isto štepanje, jeza okrog istih stvari…) – vedno se vrtiš okrog enih in istih fiksacij, ne premakneš se ne za milimeter naprej niti nazaj. Si kot kamen, ki je oblit z betonom. Zdaj mroa priti samo pravi moški, ki ima “veliko kladivo”, da razbije beton. :))
Forum je zaprt za komentiranje.