Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nedolžno s tesno

Nedolžno s tesno

Odgovor na objavo uporabnika
Briiina, 26.07.2025 ob 19:15

Lažeš ko pes teče. Dvakrat sla od Brega pa do Mizarstva. Pa razen nekaj parov z malimi otroki ni bilo nobenega. Škoda da ste taki bojazljivci..mamini sinčki.  Če bi bil res kateri tam bi pisal na ta forum… npr…kako te prepoznam kaj imaš oblečeno itd. Pa nic. Torej fantje škoda da karkoli pišete….. počakajte da vam mamica čoķolinota skuha mogoč boste pol bolj fantom podobni.

Do mizarstva dol res nisem hodil, vrjetno sva se zgrešila. Če ne vrjameš pridi jutri (v nedeljo) ob 18:20 v park in povej kaj boš imela oblečeno. Jaz bom tam v vsakem primeru ali se odločiš pridit ali ne. Lahko mi pa napišeš tudi na vokowa6470@hotmail.com

Anonimno 5791, 26.07.2025 ob 22:43

Do mizarstva dol res nisem hodil, vrjetno sva se zgrešila. Če ne vrjameš pridi jutri (v nedeljo) ob 18:20 v park in povej kaj boš imela oblečeno. Jaz bom tam v vsakem primeru ali se odločiš pridit ali ne. Lahko mi pa napišeš tudi na vokowa6470@hotmail.com

To sem napisal jaz. Pozabil sem napisati vzdevek ?

Zanima katero nedolžno, da jo bi pokazala kje zunaj…? Tudi nagrado lahko dobiš. Kontakt prijetenpravi@gmail.com.

Pa če neupaš nič. Še ven izmed 4 sten neupaš kaj boš pol nagrade dajal Elvis. Reci naj ti čokolinota skuhajo pa je to to. Nadležnež.

Briiina, 27.07.2025 ob 09:17

Pa če neupaš nič. Še ven izmed 4 sten neupaš kaj boš pol nagrade dajal Elvis. Reci naj ti čokolinota skuhajo pa je to to. Nadležnež.

Če boš danes ob 18:20 v parku javi kako boš oblečena. Bom čakal

Iščem nedolžno s tesno vagino. Za nagrado 600 € zanima katero, da jo pokaže kje zunaj…? Kontakt prijetenpravi@gmail.com.

Bla bla bla….. u celem vesolju ni punce k bi teb dala…

Briiina, 27.07.2025 ob 10:02

Bla bla bla….. u celem vesolju ni punce k bi teb dala…

Se strinjam, ampak bedak je vztrajen, čeprav skregan z vsako logiko.

Da vidim če boš čez dobro uro res prišla ? pa napiši kako si oblečena ali kakšen imaš avto in pristopim ?

Briiina za 600 € te bi zanimalo druženje…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close