Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nedolžno s tesno

Nedolžno s tesno

Nedolžno punco iščem, ki ima tesno vagino. Koliko je vaša tesna? Zanima katero, da bi mi jo kje zunaj pokazala kako je tesna…? Tudi plačam dobro, če se kje dobiva.

Kako ti naj pokažem in dokažem da imam tesno. Če mi to razložiš…

Odgovor na objavo uporabnika
Erika301, 25.07.2025 ob 13:18

Kako ti naj pokažem in dokažem da imam tesno. Če mi to razložiš…

Tako, da bi se kje dobila zunaj v živo in bi mi ti tvojo pokazala. Te bi zanimalo tako ali kaj podobnega? Ti zaupam, kar mi ti poveš. Imaš tesno tvojo?

Erika301:

Dokažeš mi tako, če mi lahko poveš koliko tvojih prstkov upaš skupaj porinit v tvojo vagino. Upaš enega, dva ali tri tvoje prstke skupaj porinit v tvojo? Te zanima, da bi se spoznala?

Mi lahko sporočiš na moj kontakt prijetenpravi@gmail.com in mi poveš koliko prstkov skupaj upaš porinit v tvojo? Tudi tvoja leta mi lahko poveš na emailu?

Anonimno 8505, 25.07.2025 ob 18:33

Erika301:

Dokažeš mi tako, če mi lahko poveš koliko tvojih prstkov upaš skupaj porinit v tvojo vagino. Upaš enega, dva ali tri tvoje prstke skupaj porinit v tvojo? Te zanima, da bi se spoznala?

Mi lahko sporočiš na moj kontakt prijetenpravi@gmail.com in mi poveš koliko prstkov skupaj upaš porinit v tvojo? Tudi tvoja leta mi lahko poveš na emailu?

Porini ti sebi vse svoje prste v rit in uživaj…

Erika301, 25.07.2025 ob 19:36

Porini ti sebi vse svoje prste v rit in uživaj…

Iščem punco s tesno. Imaš ti? Me zanima te spoznat. Mi lahko sporočiš na prijetenpravi@gmail.com, da se spoznava?

Budala na kubik…

Je tu katera punca nedolžna s tesno vagino? Kje zunaj jo bi pokazala za plačilo?

Anonimno 8505, 26.07.2025 ob 09:02

Je tu katera punca nedolžna s tesno vagino? Kje zunaj jo bi pokazala za plačilo?

Povabi jo kam v razkošni hotel, če imaš tolk denarja, pa ne da jih vabiš za vogal ali v grmovje. Če je še nedolžna je ziher tudi sramežljiva.

Anonimno1015, 26.07.2025 ob 09:40

Povabi jo kam v razkošni hotel, če imaš tolk denarja, pa ne da jih vabiš za vogal ali v grmovje. Če je še nedolžna je ziher tudi sramežljiva.

Zanima katero nedolžno s tesno pokazat svojo za plačilo? V hotelu, v sobi se dobiva ali kje bi jo pokazala? Kontakt prijetenpravi@gmail.com.

Ja jst bi ti jo pokazala… pridi v Celje u park ob 16 uri.

Briiina, 26.07.2025 ob 12:15

Ja jst bi ti jo pokazala… pridi v Celje u park ob 16 uri.

Jaz pridem, pa te peljem na sladoled in čisto nič ti ne bo treba pokazat.

Ta stari pohotni debil sigurno ne bo prišel, ker niti bicikla nima…

Ja kdor pride bo videl. Ob 16 uri.

Briiina, 26.07.2025 ob 12:46

Ja kdor pride bo videl. Ob 16 uri.

Me zanima, da se spoznava in da mi jo pokažeš. Lahko poveš tudi mere tvoje postave? Mi sporočiš na prijetenpravi@gmail.com, da se spoznava in točno zmeniva, da mi jo pokažeš?

Žal ne. Pridi ob dogovorjeni uri na dogovorjeno mesto. Pa boš videl.

Neresneži in prpe. Nobenga nikjer da mu jo pokažem.. pa toliko pisanja pa nakladanja. Skoda da pišete.. ce se ne upate srečat. Zgube bolane.

Briiina, 26.07.2025 ob 16:27

Neresneži in prpe. Nobenga nikjer da mu jo pokažem.. pa toliko pisanja pa nakladanja. Skoda da pišete.. ce se ne upate srečat. Zgube bolane.

Pridem do tebe, da mi jo pokažeš… Povej prej še kaj o sebi? Tvoje mere postave? Tudi sporočiš lahko na prijetenpravi@gmail.com, da sva na vezi?

Jaz sem bil, ampak nisem vedel katera si, nisi napisala barvo obelke ali kaj takšnega

Ej. Nč cudno da ti rečejo debil.. imel si možnost tko kot vsi ki tu pišejo. Navadni mamini sinčki z ojdipovim sindromom. Bila sem v parku pol ure. Nobenega fanta.. NERESNEŽI.  Zdj bi pa do mene prišu..pa lizu…bos tako okol kepe dobu da te bo nesl nazaj mamici v naročje.

Briiina, 26.07.2025 ob 18:02

Ej. Nč cudno da ti rečejo debil.. imel si možnost tko kot vsi ki tu pišejo. Navadni mamini sinčki z ojdipovim sindromom. Bila sem v parku pol ure. Nobenega fanta.. NERESNEŽI.  Zdj bi pa do mene prišu..pa lizu…bos tako okol kepe dobu da te bo nesl nazaj mamici v naročje.

Poveš lahko tvoje mere postave? Pa nagrado hočeš, da jo tvojo pokažeš?

Si imel možnost danes ob 16. Zsksj nisi prišel? Povdarjam. Zakaj nisi prišel????

Briiina, 26.07.2025 ob 18:25

Si imel možnost danes ob 16. Zsksj nisi prišel? Povdarjam. Zakaj nisi prišel????

Jaz sem bil danes tam. Ampak nisem vedel katera si. Ponavljam da drugič povej kako si oblečena in bo vsem lažje

Lažeš ko pes teče. Dvakrat sla od Brega pa do Mizarstva. Pa razen nekaj parov z malimi otroki ni bilo nobenega. Škoda da ste taki bojazljivci..mamini sinčki.  Če bi bil res kateri tam bi pisal na ta forum… npr…kako te prepoznam kaj imaš oblečeno itd. Pa nic. Torej fantje škoda da karkoli pišete….. počakajte da vam mamica čoķolinota skuha mogoč boste pol bolj fantom podobni.

Jaz bi prišel, iskreno, nisem računal da si resna.

Se lahko dogovoriva za jutri?

Briiina, 26.07.2025 ob 19:15

Lažeš ko pes teče. Dvakrat sla od Brega pa do Mizarstva. Pa razen nekaj parov z malimi otroki ni bilo nobenega. Škoda da ste taki bojazljivci..mamini sinčki.  Če bi bil res kateri tam bi pisal na ta forum… npr…kako te prepoznam kaj imaš oblečeno itd. Pa nic. Torej fantje škoda da karkoli pišete….. počakajte da vam mamica čoķolinota skuha mogoč boste pol bolj fantom podobni.

Pridem kadar imaš še čas, da pokažeš… Ti prinesem tudi darilce…  Kaj imaš rada čokolado ali sladoled…? Kaj hočeš, da ti prinesem, ko se dobiva…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close