Nedolžno s tesno
Erika301:
Dokažeš mi tako, če mi lahko poveš koliko tvojih prstkov upaš skupaj porinit v tvojo vagino. Upaš enega, dva ali tri tvoje prstke skupaj porinit v tvojo? Te zanima, da bi se spoznala?
Mi lahko sporočiš na moj kontakt prijetenpravi@gmail.com in mi poveš koliko prstkov skupaj upaš porinit v tvojo? Tudi tvoja leta mi lahko poveš na emailu?
Anonimno 8505, 25.07.2025 ob 18:33
Erika301:
Dokažeš mi tako, če mi lahko poveš koliko tvojih prstkov upaš skupaj porinit v tvojo vagino. Upaš enega, dva ali tri tvoje prstke skupaj porinit v tvojo? Te zanima, da bi se spoznala?
Mi lahko sporočiš na moj kontakt prijetenpravi@gmail.com in mi poveš koliko prstkov skupaj upaš porinit v tvojo? Tudi tvoja leta mi lahko poveš na emailu?
Porini ti sebi vse svoje prste v rit in uživaj…
Erika301, 25.07.2025 ob 19:36
Porini ti sebi vse svoje prste v rit in uživaj…
Iščem punco s tesno. Imaš ti? Me zanima te spoznat. Mi lahko sporočiš na prijetenpravi@gmail.com, da se spoznava?
Anonimno1015, 26.07.2025 ob 09:40
Povabi jo kam v razkošni hotel, če imaš tolk denarja, pa ne da jih vabiš za vogal ali v grmovje. Če je še nedolžna je ziher tudi sramežljiva.
Zanima katero nedolžno s tesno pokazat svojo za plačilo? V hotelu, v sobi se dobiva ali kje bi jo pokazala? Kontakt prijetenpravi@gmail.com.
Briiina, 26.07.2025 ob 12:46
Ja kdor pride bo videl. Ob 16 uri.
Me zanima, da se spoznava in da mi jo pokažeš. Lahko poveš tudi mere tvoje postave? Mi sporočiš na prijetenpravi@gmail.com, da se spoznava in točno zmeniva, da mi jo pokažeš?
Briiina, 26.07.2025 ob 16:27
Neresneži in prpe. Nobenga nikjer da mu jo pokažem.. pa toliko pisanja pa nakladanja. Skoda da pišete.. ce se ne upate srečat. Zgube bolane.
Pridem do tebe, da mi jo pokažeš… Povej prej še kaj o sebi? Tvoje mere postave? Tudi sporočiš lahko na prijetenpravi@gmail.com, da sva na vezi?
Briiina, 26.07.2025 ob 18:02
Ej. Nč cudno da ti rečejo debil.. imel si možnost tko kot vsi ki tu pišejo. Navadni mamini sinčki z ojdipovim sindromom. Bila sem v parku pol ure. Nobenega fanta.. NERESNEŽI. Zdj bi pa do mene prišu..pa lizu…bos tako okol kepe dobu da te bo nesl nazaj mamici v naročje.
Poveš lahko tvoje mere postave? Pa nagrado hočeš, da jo tvojo pokažeš?
Lažeš ko pes teče. Dvakrat sla od Brega pa do Mizarstva. Pa razen nekaj parov z malimi otroki ni bilo nobenega. Škoda da ste taki bojazljivci..mamini sinčki. Če bi bil res kateri tam bi pisal na ta forum… npr…kako te prepoznam kaj imaš oblečeno itd. Pa nic. Torej fantje škoda da karkoli pišete….. počakajte da vam mamica čoķolinota skuha mogoč boste pol bolj fantom podobni.
Briiina, 26.07.2025 ob 19:15
Lažeš ko pes teče. Dvakrat sla od Brega pa do Mizarstva. Pa razen nekaj parov z malimi otroki ni bilo nobenega. Škoda da ste taki bojazljivci..mamini sinčki. Če bi bil res kateri tam bi pisal na ta forum… npr…kako te prepoznam kaj imaš oblečeno itd. Pa nic. Torej fantje škoda da karkoli pišete….. počakajte da vam mamica čoķolinota skuha mogoč boste pol bolj fantom podobni.
Pridem kadar imaš še čas, da pokažeš… Ti prinesem tudi darilce… Kaj imaš rada čokolado ali sladoled…? Kaj hočeš, da ti prinesem, ko se dobiva…?
Forum je zaprt za komentiranje.