Necepljeni ne smemo nikamor, cepljeni širijo virus brez omejitev
Kuga je debilčki, a sončni žarki da ubijajo virus Covid-19? Do neke mere že, ampak PREMALO, da bi vi, cepci, bili varni pred njim.
Ta člančič je bil napisan LANSKO LETO APRILA, a se vam bebčkom omejenim že mogoče dozdeva, da takratne info večinoma niso pile vode in se je to tudi že dokazalo? Ne, ane da ne. Ja, kaj čmo, pač ne dojemate, ponavljate že 100x dokazane laži in stare, napačne predpostavke, s katerimi “dokazujete” svoje teorije zarote.
Debilčki hahaha
jao kake mate, 06.07.2021 ob 19:32
kamal878, 06.07.2021 ob 00:17
Jaz bi pa vprašal, kaj pa tisti, ki nimate osebnega zdravnika ste se cepili.
Jaz že 1 leto pošiljam izjave osebnim zdravnikom pa ne dobim nobenega odgovora. Osebnega zdravnika še vedno nimam. Kako naj se grem cepit, saj potem niti ne morem dobiti bolniške v primeru stranskih učinkov in bom moral delati ves povožen.
Naj naprej zrihtajo osnovne stvari ljudem potem pa naprej.
Hu, take pa pišejo ljudje, ki znajo samo mon uporabljat. Nekdo, ki je vsaj malce pismen, ne bo pisal takih traparij kot jih ti pišeš. Daj kdaj pa kdaj preberi še kaj drugega kot MOn ali pa vsaj TV poglej ali pa radio poslušaj pa boš dobila vse odgovore na vprašanja.
Pa glede zdravnika: ne vem kako nam ostalim uspe pa smo doma na podeželju. Ti si sigurno iz mesta, ko take klatiš.
Vidiš točno tak odnos dobiš iz strani zdravstva. Sem iz podeželja. Zdravnik te zavrne, če dosega kvote. Zavrne te tudi zdravnik, ki ne dosega kvote. Kljub temu, da vsak mesec dam za zdravstvo od 400 – 500 eur ne morem do osebnega zdravnika, za kar imam tudi pisne dokaze.
Sedaj so mi pač svetovali, da lahko uporabljam storitve v zdravstvenem domu v kraju bivanja, dokler ne najdem osebnega zdravnika drugje.
Sedaj pa ti, če si sposoben česa drugega kot jaz podaj pameten komentar. Jaz vidim, da nekateri še niste videli pri nas zdravstva od blizu. Sposobni so zavrniti osebo, ki potrebuje pretvezo po amputaciji zaradi zasedenosti ambulante. Pa ni za to nobene zakonske podlage. Pač ni kazni in odgovornosti. Saj tudi ko se pritožiš ne dobiš odgovora. Klasika nekoga z novem kakšnimi sposobnostmi.
Kamal, 07.07.2021 ob 08:09
Vidiš točno tak odnos dobiš iz strani zdravstva. Sem iz podeželja. Zdravnik te zavrne, če dosega kvote. Zavrne te tudi zdravnik, ki ne dosega kvote. Kljub temu, da vsak mesec dam za zdravstvo od 400 – 500 eur ne morem do osebnega zdravnika, za kar imam tudi pisne dokaze.
Sedaj so mi pač svetovali, da lahko uporabljam storitve v zdravstvenem domu v kraju bivanja, dokler ne najdem osebnega zdravnika drugje.
Sedaj pa ti, če si sposoben česa drugega kot jaz podaj pameten komentar. Jaz vidim, da nekateri še niste videli pri nas zdravstva od blizu. Sposobni so zavrniti osebo, ki potrebuje pretvezo po amputaciji zaradi zasedenosti ambulante. Pa ni za to nobene zakonske podlage. Pač ni kazni in odgovornosti. Saj tudi ko se pritožiš ne dobiš odgovora. Klasika nekoga z novem kakšnimi sposobnostmi.
Če v tvojem kraju ne najdeš zdravnika išči v okolici in širi krog.
V Ljubljani jih je kar nekaj-je pa treba klikniti v google in v na Mon!
https:// http://www.zd-lj.si /zdlj/images/Zdravniki_in_zobozdravniki_ki_se_opredeljujejo_nove_paciente.pdf
Saj sem poslal podpisano izjavo zdravniku, ki sprejema paciente. Odgovora nisem dobil, sem še vedno brez osebnega zdravnika. Veš jaz znam klikak. Dejstvo je da si pacient izbere zdravnika (se pravi, če sem jaz poslal, potem sem izbral). A naj pošljem, kar vsem v RS pa čakam kdo se bo odzval.
V privat firmi je kazen dnevna, letna, mesečna. Lahko opozorilo, lahko plačilna sankcija itd, pri njih tega ni, ker sebe ščitijo. Zato pa je povsod zajebancija in nobene resnosti od ljudi, ki se promovirajo za resne in izobražene.
Nek skladiščnik v org. firmi ima več moralnega, etičnega vzora da delo opravi tako kot mora.
kamal878, 07.07.2021 ob 10:35
Saj sem poslal podpisano izjavo zdravniku, ki sprejema paciente. Odgovora nisem dobil, sem še vedno brez osebnega zdravnika. Veš jaz znam klikak. Dejstvo je da si pacient izbere zdravnika (se pravi, če sem jaz poslal, potem sem izbral). A naj pošljem, kar vsem v RS pa čakam kdo se bo odzval.
V privat firmi je kazen dnevna, letna, mesečna. Lahko opozorilo, lahko plačilna sankcija itd, pri njih tega ni, ker sebe ščitijo. Zato pa je povsod zajebancija in nobene resnosti od ljudi, ki se promovirajo za resne in izobražene.
Nek skladiščnik v org. firmi ima več moralnega, etičnega vzora da delo opravi tako kot mora.
Tudi, če nimaš zdravnika se lahko cepis, saj je v vsakem ZD cepljenje za nenarocene in v primeru stranskih učinkov greš na urgenco. Tam kamor ste poslali, če ni odgovora je pa treba biti tečen in si vzeti čas, da klicaris, pišeš, osebno na vrata.
vodenoglavci pozor, 06.07.2021 ob 22:35
Kuga je debilčki, a sončni žarki da ubijajo virus Covid-19? Do neke mere že, ampak PREMALO, da bi vi, cepci, bili varni pred njim.
Ta člančič je bil napisan LANSKO LETO APRILA, a se vam bebčkom omejenim že mogoče dozdeva, da takratne info večinoma niso pile vode in se je to tudi že dokazalo? Ne, ane da ne. Ja, kaj čmo, pač ne dojemate, ponavljate že 100x dokazane laži in stare, napačne predpostavke, s katerimi “dokazujete” svoje teorije zarote.
Debilčki hahaha
debilchek si žal samo ti. dokaži,,prilepi dejstva, dokaze, da so debilčki tiste, ki podajo strokovno dokazano, da UVC žarki uničujejo vijačnico DNKja tudi korona virusa in da cepljenje v p+oletnih meceih nima nobenega smisla in učinka……. zato,ker je sonce izjemno močno in po naravni poti deluje tako, kot mora.
noben cepljen nima prav nobenega dokaza da je zaščiten. na različna cepiva vsak človek reagira različno. pri nekaterih se stvorijo protitelesa v zadovoljivi količini, prinekaterih v nezadovoljivi, pri naketarih pa enako nič. To je že dolgo dokazano znanstveno dejstvo katerega ne more ovreči noben, sicer pa vprašajte gospo strokovnjakinjo, ki se na to spozna, ena redkih zame osebno še poštenih ljudi v slo, saj zato je najbrž tako malo po tv, ker sedaj imajo termine rezervirane vglavnem lopovi podkupkljenci skorumpiranci in plačanci to je gospa tatjana avšič zupanc iz mikrobiološkega inštituta. pravim vglavnem, ker tudi nekateri od teh drugih so pošteni.
pravim da noben s predpostavko da noben od vas ni naredil preiskave na titer protiteles po cepljenju s tem določenim cepšivom za kovid. ne izključujem možnosti, da je to kdo naredil in edino tisti ve če je zaščiten in v kakšni količini. kanede pa ne se z mano pregovarjat ker vem več kot skor vsi. kanede
nimate dokaza, 07.07.2021 ob 18:22
noben cepljen nima prav nobenega dokaza da je zaščiten. na različna cepiva vsak človek reagira različno. pri nekaterih se stvorijo protitelesa v zadovoljivi količini, prinekaterih v nezadovoljivi, pri naketarih pa enako nič. To je že dolgo dokazano znanstveno dejstvo katerega ne more ovreči noben, sicer pa vprašajte gospo strokovnjakinjo, ki se na to spozna, ena redkih zame osebno še poštenih ljudi v slo, saj zato je najbrž tako malo po tv, ker sedaj imajo termine rezervirane vglavnem lopovi podkupkljenci skorumpiranci in plačanci to je gospa tatjana avšič zupanc iz mikrobiološkega inštituta. pravim vglavnem, ker tudi nekateri od teh drugih so pošteni.
Veliko cepljenih je naredilo test na protitelesa. Pred in po cepljenju. Z mano vred. In čez nekaj mesecev, pred jesenjo, bomo ponovili. Vem da so ponekod celo delili darilne bone za test na protitelesa. To testiranje je bolj popularno kot si mislite. Niti drago ni. Okrog 25 evrov, odvisno kje ga delaš.
Sem iz foha, pa ne ravno zdravnik in verjemi mi, da so bili tudi v naših vrstah določeni skeptiki, ampak so zdaj vsi do zadnjega cepljeni.
Covid ni nateg. Res žalostno, da ljudje tako razmišljajo in nasedajo prazni propagandi.
Jaz se niti ne trudim več komurkoli kaj razlagat. Sem že obupal. Mislim, da so do sedaj že vsi, ki so imeli interes, lahko prišli do dobrih in realnih informacij, ki govorijo v prid cepljenju. Če se kljub temu nočejo cepiti, je to njihova svobodna odločitev, ki pa seveda lahko prinese s sabo tudi katastrofalne posledice.
Jesen bo pestra.
Zapreti meje, 07.07.2021 ob 22:42
Zdaj bi morali takoj zapreti meje in vsi, ki vstopajo v 10dnevno karanteno. Brez izjem!
Prepozno, a niste brali o maturantih. V prvi skupini je najmanj 50 pozitivnih. Jutri pride druga skupina iz Gorenjske. V Sloveniji pa ne velja noben zaščitni ukrep več. Tudi če dajo vse v karantane. Kdo jih bo nadziral? In kaj z najožjimi družinskimi člani? To se bo širilo kot požar. Ampak vic šele pride, ko bodo zbolevali že cepljeni. Pri nas se o zbolevanju cepljenih sploh ne govori. Ljudje mislijo da so cepili, zdaj so pa zaščiteni.
Nemci so pa že ugotovili, da če hočejo dosečt precepljenost morajo precepit 90% ljudi. Kar pomeni da cepiva niso tako učinkovita kot se reklamira.
Tudi pri nas gre v tej smeri. Že grozijo s cepljenjem otrok.
Forum je zaprt za komentiranje.