Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NECEPLJENI IN DELOVNO RAZMERJE V BLIZNJI PRIHODNOSTI

NECEPLJENI IN DELOVNO RAZMERJE V BLIZNJI PRIHODNOSTI

Jaz sem čista Slovenka in se ne bom cepila.Zakaj krivite ” južnjake”, da se samo oni nočejo cepiti. Zgleda bolj mislimo s svojo glavo,kot vi cepljeni,ki ste se pustili ustrahovati in vdati.

Ja,raje ostanem brez službe kot da se cepim.Takih je veliko.Ne bo delovne sile…

To se v Sloveniji ne bo zgodilo,da pride do obveznega cepljenja.

To niso črne koze!

Prej bo prišlo do državljanske vojne.

Odgovor na objavo uporabnika
meni je pa smešno, 07.12.2021 ob 08:24

Avtorica teme: mene pa zanima zakaj necepljeni tako radi odpirate teme na monu, kjer prvo jokcate, ker se bojite kaj bo, če bi slučajno bilo cepljenje obvezno. Čisto taki ubogi revčki. POtem pa se razšopirite in začete cepljenje zmerjat z debili.

A to te vzburja ali kaj, da ljudi zmerjaš z debili?

Najprej sem se pozanimala, kako stvari stojijo  – seveda me je strah, ker se zavedam, da živim med avtomati in fašisti  – , ko pa sem včeraj slišala, da so se uprli celo policaji, me pa ni več tako strah!

Kakor vi nam, tako mi vam, cepljeni! Miko za drago. Če smo mi necepilci vam cepilcem neodgovorni in lajati na maš, kot naciji na Jude, potem mi pač udarimo nazaj. Alles klar? Se kaj?

Vojna je tu – le borim se za svoje državljanske, Z USTAVO DOLOČENE PRAVICE, Vi cepilci mi jih pa kratice!

KDOR NE SPOSTUJE USTAVE, JE ZAME NACISTIČNI DEBIL.

Večina debilov pa sploh ne ve, kaj je ustava in z njo določene državljanske pravice. Tolk o vas debelih.

Necepljena, 07.12.2021 ob 08:40

Jaz sem čista Slovenka in se ne bom cepila.Zakaj krivite ” južnjake”, da se samo oni nočejo cepiti. Zgleda bolj mislimo s svojo glavo,kot vi cepljeni,ki ste se pustili ustrahovati in vdati.

Ja,raje ostanem brez službe kot da se cepim.Takih je veliko.Ne bo delovne sile…

To se v Sloveniji ne bo zgodilo,da pride do obveznega cepljenja.

To niso črne koze!

Prej bo prišlo do državljanske vojne.

Ha, ha, ti to resno? Pa veš, da smo Slovenci v Avstriji južnjaki. Tako ,da ja, v Avstriji delajo Slovenci štalo – južnjaki. Ne vsi. Logično. Jih je dosti tudi pametnih.

Resno vprašanje, 07.12.2021 ob 09:11

Najprej sem se pozanimala, kako stvari stojijo  – seveda me je strah, ker se zavedam, da živim med avtomati in fašisti  – , ko pa sem včeraj slišala, da so se uprli celo policaji, me pa ni več tako strah!

Kakor vi nam, tako mi vam, cepljeni! Miko za drago. Če smo mi necepilci vam cepilcem neodgovorni in lajati na maš, kot naciji na Jude, potem mi pač udarimo nazaj. Alles klar? Se kaj?

Vojna je tu – le borim se za svoje državljanske, Z USTAVO DOLOČENE PRAVICE, Vi cepilci mi jih pa kratice!

KDOR NE SPOSTUJE USTAVE, JE ZAME NACISTIČNI DEBIL.

Večina debilov pa sploh ne ve, kaj je ustava in z njo določene državljanske pravice. Tolk o vas debelih.

Tako je. Debilnih zagovornikov fašizma ne zanima ustava, njih zanima le fašizem, ker so polni zlobe, sovraštva in večina od njih janševih ritoliznikov.

(https://www.youtube.com/watch?v=EulCVQY8Kjk)

Hm, ta prvo jokcaš kako te je strah, potem pokažeš svoj pravi obraz: nesramna, prostaška ženska.

Je tvoj smisel življenja ljudi žaliti?

Glede na tvoje izrazoslovje, prostaškost, verjamem, da si eno ubogo niče. Normalni ljudje nimajo takih izpadov kot jih imaš ti. Bodi srečna, da živiš na Balkanu, v slovenski greznici, kjer se krade, goljufa od vrha navzdol. Posledično se tudi tolerira take ljudi kot si ti. V razvitih državah, recimo v Avstriji, bi ti tenko piskala. Tam s takimi prostaškimi, žaljivimi izpadi ne prideš daleč. Jih je veliko Slovenčkov tvoje sorte v Avstriji, sekrete jim dovolijo čistiti.

Kako vam že dve leti lažejo in vas imajo za debile.

https://www.facebook.com/natasa.pahic/videos/948650525728450

Pa kateri debil gre z zvarkom zastrupit svojega otroka ?

https://www.redvoicemedia.com/2021/12/7-year-old-suffers-brain-hemorrhage-and-stroke-one-week-after-getting-pfizer-jab-video/?utm_source=in-article-related-1

Človeška debilnost je brezmejna in zato samo debili zagovarjajo cepilni genocid.

https://www.facebook.com/100010720026384/videos/306212508048373

Hipoteticno:

Glede na to da vsa “cepiva” nimajo polnega dovoljenja za promet in da proizvajalci “cepiv” ne nosijo nobene odgovornosti zanje, ker je to testni projekt v “pandemiji”, ni narejene nobene študije, kaj organizmu z cepivom povzročijo… na daljinsko rok 5-10 let…

Kaj če ostanejo zdravi, (nepoškodovan organizem) samo necepljeni… Ali je necepljenih toliko, da bodo zmogli pomagati vsem, ki so se cepili…

Ne glejmo samo danes in jutri ampak malo dlje…

Naj se cepila kdor se želi in kdor se ne želi pač ne

Kako ste hecni. Zakaj se sploh ubadate z Avstrijo?

A vi monovci resno mislite, da Avstrijo zanima vaše mnenje?

Dejansko mislite, da če boste tule vse povprek žalili in zmerajli, da bodo v Avstriji spremenili ukrepe?

Ha, ha, požvižgajo se oni na jugoviče.

Slovenija je pač ena greznica korupcije, goljufanja, kraj. In seveda lenih prostestnikov in polno takih kot sta robi in avtorica te teme, ki jima delo ne diši, rada pa žalita.

Avstrija se požvižga na take ljudi. Tako, da vaše razprave o Avstriji so itak brezveze.

Taki kot so slovenski politiki, tak je slovenski narod. Robi, avtorica…. to je ista sorta kot naši politiki. Za nobeno rabo, samo žaljenje vam pa gre. Balkanci pač.

Bi ali nebi, 07.12.2021 ob 09:30

Hipoteticno:

Glede na to da vsa “cepiva” nimajo polnega dovoljenja za promet in da proizvajalci “cepiv” ne nosijo nobene odgovornosti zanje, ker je to testni projekt v “pandemiji”, ni narejene nobene študije, kaj organizmu z cepivom povzročijo… na daljinsko rok 5-10 let…

Kaj če ostanejo zdravi, (nepoškodovan organizem) samo necepljeni… Ali je necepljenih toliko, da bodo zmogli pomagati vsem, ki so se cepili…

Ne glejmo samo danes in jutri ampak malo dlje…

Naj se cepila kdor se želi in kdor se ne želi pač ne

Oh ti predlogi “pametnih” naprav.

Se opravičujem za napake v tekstu.

Če se ne bomo borili proti covid fašizmu, se to šteje, kot da se strinjamo z ukrepi in da se strinjamo s suženjstvom. Zato se ukrepi za suženjstvo stopnjujejo v tolikšni meri, v kolikšni meri ljudstvo ne daje odpora.

Narod, ki se ne bo boril za svobodo, bo zasužnjen.

https://www.facebook.com/odprite.oci.9/videos/5014020455295001

Robi917, 07.12.2021 ob 09:36

Če se ne bomo borili proti covid fašizmu, se to šteje, kot da se strinjamo z ukrepi in da se strinjamo s suženjstvom. Zato se ukrepi za suženjstvo stopnjujejo v tolikšni meri, v kolikšni meri ljudstvo ne daje odpora.

Narod, ki se ne bo boril za svobodo, bo zasužnjen.

https://www.facebook.com/odprite.oci.9/videos/5014020455295001

Za začetek končaj OŠ ,da se boš podučil kaj je fašizem.

Pa film o Borisu Pahorju si poglej. Ker je res sramota kaki bebci ste eni, ko blejate o fašizmu.

Navadni razvajeni froci ste, ki vam je vse v rit stišano, potem pa bljate take neumnosti. Sramota za slovenski rod ste taki.

To ste pač produkti permisivne vzgoje. Razvajeni, nesposobni odrasli.

meni je pa smešno, 07.12.2021 ob 09:20

Hm, ta prvo jokcaš kako te je strah, potem pokažeš svoj pravi obraz: nesramna, prostaška ženska.

Je tvoj smisel življenja ljudi žaliti?

Glede na tvoje izrazoslovje, prostaškost, verjamem, da si eno ubogo niče. Normalni ljudje nimajo takih izpadov kot jih imaš ti. Bodi srečna, da živiš na Balkanu, v slovenski greznici, kjer se krade, goljufa od vrha navzdol. Posledično se tudi tolerira take ljudi kot si ti. V razvitih državah, recimo v Avstriji, bi ti tenko piskala. Tam s takimi prostaškimi, žaljivimi izpadi ne prideš daleč. Jih je veliko Slovenčkov tvoje sorte v Avstriji, sekrete jim dovolijo čistiti.

No, pa bolj ustrezno s tabo – tele mamino zaplankano ?

Zaboli me kurac za tvojo spodobnost.

Lahko pa greš ziegheilat z nacisti v Avstriji hahaha.

Slovenceljni le premorejo malo boljšo ustavo, kot prikriti naciji v Avstriji. Naša ne dovoljuje fašističnih ukrepov, kot njihova – poglej si včerajšnje odmeve, kreten neizobraženi.

O Balkanu pa ti naj da misliti hrvatski predsednik, ki bi moral biti naši sprijeni gejevski barbiki za zgled!

Hvala Robi za obveščanje o stanju na Hrvaškem  – še sanjalo se mi ni, da ima Zoki tolk MUDA!

Smeško  … ti se pa poglobi v proučevanje  USTAVNOSTI desničarskih ukrepov. Za začetek bo dovolj, če poslušali Pucarjevo. Pa se dvigni iz svoje zaostalosti, fašist vatikansko pocukran.

NA KURAC MI GRESTE, SPODOBNI DESNIČARJI.  JASNO?

PA ODJEBI IN ME NE NAGOVARJAJ, KER SE MI ŽELODEC OBRAČA, KO POMISLIM, DA SI MOŠKI.  NE BI TE NI STAPOM …

Kaj teleta mamina ne spregledate, da so v ospredju, sploh ne v ozadju, profiti velekapitala in desničarjev, ki ga podpirajo?

Z vami naj bom prijazna, sodrga malomescanska?

za začetek, 07.12.2021 ob 10:11

Za začetek končaj OŠ ,da se boš podučil kaj je fašizem.

Pa film o Borisu Pahorju si poglej. Ker je res sramota kaki bebci ste eni, ko blejate o fašizmu.

Navadni razvajeni froci ste, ki vam je vse v rit stišano, potem pa bljate take neumnosti. Sramota za slovenski rod ste taki.

To ste pač produkti permisivne vzgoje. Razvajeni, nesposobni odrasli.

Ti, tele zgodovinsko pa dojami že enkrat, kaj je fašizem  – DIKTATURA NAD OSNOVNIMI DRZAVLJANSKIMI PRAVICAMI V IMENU IDEOLOGIJE Z UKINITVIJO USTAVNOSTI.

In to  je vaš jebeni jansizem. Kreteni desničarski, spreglejte že. Ali pa odmrite.

pri nas je tako, 07.12.2021 ob 09:32

Kako ste hecni. Zakaj se sploh ubadate z Avstrijo?

A vi monovci resno mislite, da Avstrijo zanima vaše mnenje?

Dejansko mislite, da če boste tule vse povprek žalili in zmerajli, da bodo v Avstriji spremenili ukrepe?

Ha, ha, požvižgajo se oni na jugoviče.

Slovenija je pač ena greznica korupcije, goljufanja, kraj. In seveda lenih prostestnikov in polno takih kot sta robi in avtorica te teme, ki jima delo ne diši, rada pa žalita.

Avstrija se požvižga na take ljudi. Tako, da vaše razprave o Avstriji so itak brezveze.

Taki kot so slovenski politiki, tak je slovenski narod. Robi, avtorica…. to je ista sorta kot naši politiki. Za nobeno rabo, samo žaljenje vam pa gre. Balkanci pač.

Ti prodana duša misliš, da tvoja je ena Avstrija ni totalno skorumpirana Al kaj?

Avstrijci so prikriti naciji – bili že v zgodnjih 30ih, zdaj pa-se je pokazalo, da z nacizmom nikoli niso razčistili.

V Avstriji boš vedno drugorazredna. Ampak za par evrov bi prodala dušo  – kaj ne da? In si jo že!

Resno vprašanje, se pa vidi, da s pripadnica skrompuranega Balkana, klečepaziš pred Hrvati in ostalim Balkanci. Bravo zate.

Me pa zanima, ko imaš toliko povedat čez Avstrijce, zakaj v Sloveniji častite domobrance?

Nemci in Avstrijci ne častijo nacijev, jih je sram za to, kar se je zgodilo. AMpak v SLoveniji pa častite domobrance, Hitlerjeve hlapce, celo volite politike, ki se priklanjajo Hitlerjevim hlapcem.

Avstrijci in Nemci se samo čudijo,d a se Slovenci še sedaj klanjate nacijem? Njih je sram, Slovenci se pa klanjate.

Pa seveda se klanjate Balkancem.

To seveda velja za vas prostaške, hrvaško-srbske ritoliznike.

Aja, hrvaškemu predsedniku, ki se je nekaj vpikoval v Avstrijo, se samo Slovenčki klanjate in mu ploskate. Avstrijcem je prav malo mar za enega balkasnkega predsednika, ki nateguje Slovence. Slovenčki pa hitro se klanjat Hrvatarjem, da vam bodo še ukradli kaj morja.

Mi je pa zanimivo, da si ženska pa praviš, da imaš kur..ca. A si dvospolnik ali imaš krizo spolne identite ali imaš dejansko tako penis kot vagino?

Da se razumemo: niso vsi Slovenci taki. Samo določen del Slovencev klati take neumnosti. Spoznaš jih po tem, da so žaljivi, nesramni, prostaški, da babe vpijejo, kako jih boli k..urac, da ližejo rit Hrvatom, za zgled so jim zaostale države…

Večji del Slovencev je seveda normalen. Samo ti ta moteni so pač bolj glasni, ker jih panika grabi pa sami sebe prepričujejo, da so večina.

Resno vprašanje, 07.12.2021 ob 10:50

Ti prodana duša misliš, da tvoja je ena Avstrija ni totalno skorumpirana Al kaj?

Avstrijci so prikriti naciji – bili že v zgodnjih 30ih, zdaj pa-se je pokazalo, da z nacizmom nikoli niso razčistili.

V Avstriji boš vedno drugorazredna. Ampak za par evrov bi prodala dušo  – kaj ne da? In si jo že!

Slabo ti poznaš nacizem. Avstrijci so s tem razčistili. Ni tako kot v Sloveniji, ko se državni vrh in še na tisoče drugih klanja nacijem-domobrancem.

Se dobro počutiš, ko si prodala dušo Hrvatom? Ki se ti v fris režijo? Aja, seveda, oni so bili tudi naciji, zato te tako vlečejo. Pa tudi še vedno, v nasprotju z Avstrijci, častijo ustaše, nacije.

Tule udrihate po Avstriji, ampak 50 tisoč Slovencev dela v Avstriji. Pa vsako leto jih gre več gor.

Pa seveda Hrvati, Srbi, Bosanci… polno jih je po Avstriji. Kamor greš, slišiš srbohrvaščino, toliko jih je.

Ja, Slovenec je jugovič v Avstriji, nič boljši od Bosanca.

In vsi po vrsti množino v AT.

Le zakaj Avstrijci ne rinejo v Slovenijo, Bih…?

Pa seveda se bodo sedaj vsi jugoviči podredili temu, kar bodo Avstrijci rekli, da bodo le smeli ostati gor. Čeprav mislim, da Srbohrvati niso tak problem kot Slovenci ali so tudi tako problematični? Verjetno, da niso.

pri nas je tako, 07.12.2021 ob 12:15

Resno vprašanje, se pa vidi, da s pripadnica skrompuranega Balkana, klečepaziš pred Hrvati in ostalim Balkanci. Bravo zate.

Me pa zanima, ko imaš toliko povedat čez Avstrijce, zakaj v Sloveniji častite domobrance?

Nemci in Avstrijci ne častijo nacijev, jih je sram za to, kar se je zgodilo. AMpak v SLoveniji pa častite domobrance, Hitlerjeve hlapce, celo volite politike, ki se priklanjajo Hitlerjevim hlapcem.

Avstrijci in Nemci se samo čudijo,d a se Slovenci še sedaj klanjate nacijem? Njih je sram, Slovenci se pa klanjate.

Pa seveda se klanjate Balkancem.

To seveda velja za vas prostaške, hrvaško-srbske ritoliznike.

Aja, hrvaškemu predsedniku, ki se je nekaj vpikoval v Avstrijo, se samo Slovenčki klanjate in mu ploskate. Avstrijcem je prav malo mar za enega balkasnkega predsednika, ki nateguje Slovence. Slovenčki pa hitro se klanjat Hrvatarjem, da vam bodo še ukradli kaj morja.

Mi je pa zanimivo, da si ženska pa praviš, da imaš kur..ca. A si dvospolnik ali imaš krizo spolne identite ali imaš dejansko tako penis kot vagino?

Da se razumemo: niso vsi Slovenci taki. Samo določen del Slovencev klati take neumnosti. Spoznaš jih po tem, da so žaljivi, nesramni, prostaški, da babe vpijejo, kako jih boli k..urac, da ližejo rit Hrvatom, za zgled so jim zaostale države…

Večji del Slovencev je seveda normalen. Samo ti ta moteni so pač bolj glasni, ker jih panika grabi pa sami sebe prepričujejo, da so večina.

Zadnji odstavek vas popolno opiše.

pri nas je tako, 07.12.2021 ob 12:17

Slabo ti poznaš nacizem. Avstrijci so s tem razčistili. Ni tako kot v Sloveniji, ko se državni vrh in še na tisoče drugih klanja nacijem-domobrancem.

Se dobro počutiš, ko si prodala dušo Hrvatom? Ki se ti v fris režijo? Aja, seveda, oni so bili tudi naciji, zato te tako vlečejo. Pa tudi še vedno, v nasprotju z Avstrijci, častijo ustaše, nacije.

Ti si se pobebavila do konca?

Ti avstrijska ritoliznica meni bluzis, da se navdušujem nad domobranci, ker pozdravljam antifasizem hrvaškega predsednika? JaO Bože, pa ti si stvarno blesava do kraja  …

No, prodana duša, da ti ne bo ušlo.

Skratka – ta debilna debata naj se zaključi.  Vi kreteni, cepljeni, ki zagovarjate protiustavno fašistične ukrepe pa se idite vašo sjebano evropsko unijo, četrti Rajh. Gabite se mi.

Sicer pa hvala ti za informacije iz prve roke, prodana duša.

Zdaj pa se raje posvetite svojemu klavrnemu lajfu, kot da tu mečete polena pod noge nam necepilcem.

Debili pa ostajate, slepi fašistični debilni konformisti.

Adijo, mam boljše opravke, kot pa se it na internetu vojno s kreteni.

IMAMO PRAVO VOJNO, NE INTERNETNO  – IDITE SE POSTROJIT, DA NE BO PREPOZNO.

MARŠ IZ SLOVENIJE, KOLABORACIONISTI AVSTRIJSKI.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close