Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NE VEM ZAKAJ

NE VEM ZAKAJ

Da te malo sklatim z oblakom. Spremenili so se zaradi SEBE. V njih je dozorela neka misel, da je pa čas za spremembo. To je tako kot če poslušaš nek dober komad pa te navdihne. Ali pa gledaš kako res dobro komedijo in se od srca nasmejiš … ampak, če tega ni v tebi, potem se ne moreš na glas in od srca (na)smejat, tudi če to počneš redko.

Vse okoli nas lahko vpliva na nas, ampak, če tega že prej nimamo “zasejenega” v sebi, ne bo nič. Tako kot lahko nekoga močno dojemljivega za drugo mnenje, “navdahne” jumbo plakat, da stopi v štacuno in si kupi nov aparat, tako lahko ti koga navdahneš, da mu s svojim razmišljanjem postaviš piko na i o nečem, kar je recimo že dolgo razmišljal, zbiram informacije z različnih koncev…

Nisi nobena “luč na koncu tunela”, si zgolj človek. Zanimivo pa je, da pišeš, da TEBE nihče in nič ne inspirira. Si potem sama sebi navdih? Če bi to res bilo tako, ne bi čutila nuje, da o tem pišeš in se celo “pritožuješ” nad tem. Ergo: samovšečna si in premalo se poznaš. 🙂

LoL, krivokljun pa spet izgubila nadzor nad sabo. Nekdo napiše nekaj pozitivnega o sebi, pa se že prec počuti ogrožena. Kot da v vsaki osebi zagleda tekmeca, haha.

Menim, da se gre le za malo nenavaden način iskanja pozornosti in težnjo po potrjevanju lastne vrednosti.
Prepričana si, da moraš delati dobro, da boš zadostila svojim prepričanjem in igranje te vloge je tisto, kar tebi preseda, saj ti to povzroča velike obremenitve in občutek odgovornosti.

Zato pa se osvobodi tega občutka dolžnosti in se nehaj razdajati v upanju po povratni inspiraciji, ampak naj tvoja dejanja postanejo vir inspiracije, ki te bo izpolnjevala.

Ženska ima pač nek dar, sposobnost, o kateri lahko nekateri samo sanjate. Vas v družbi npr ljudje še šmirglajo ne, kaj šele, da bi se držali vaših nasvetov in vas dojemali kot nekoga, ki ve kaj govori.

Če ženski to preseda, ji gre na živce ter se ob tem sama počuti brez inspiracije, potem je nekaj narobe s tem “darom”.

Če ženski to preseda, ji gre na živce ter se ob tem sama počuti brez inspiracije, potem je nekaj narobe s tem “darom”.[/quote]
In vi jo potem še označujete za samovšečno. Dejstvo je, da bi se jo v vsakem primeru predstavljali takšno, ker se v primerjavi z njo počutite manjvredni.

Če ženski to preseda, ji gre na živce ter se ob tem sama počuti brez inspiracije, potem je nekaj narobe s tem “darom”.[/quote]
In vi jo potem še označujete za samovšečno. Dejstvo je, da bi se jo v vsakem primeru predstavljali takšno, ker se v primerjavi z njo počutite manjvredni.[/quote]
Jaz je nisem označil za samovšečno.

Evo, jst sem tudi že inspiriral ogromno ljudi. Nazadnje se je prijateljica začela ukvarjat s športom, ravno zaradi mene. Da bi kar sama od sebe začela močno dvomim. Očitno sem jo preko svojih izkušenj navdihnil do te mere, da se je potem še sama začela zanimat o teh stvareh.

Mene zanima avtorica, zakaj se obremenjuješ s tem, ko ugotoviš, da si komu navdih, inspiracija, motiv za spremembe? Spremeni se in te bodo ljudje manj kopirali (če ti je to res tak problem prenašati).

Meni bi bilo v ponos in spodbudo, če bi ljudje v meni našli navdih.

Lepo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close