NE VEM ZAKAJ
Pred 4 meseci sem se včlanila v xyz klub, kjer sem cca. 4 ženske “navdihnila” k izgubi odvečnih kg (brez da bi se tega sploh zavedala) In sedaj intenzivno hujšajo, telovadijo, migajo…
Pred 3 tedni je kolega končal več letno, mučno razmerje, in to na podlagi zgolj sproščenega razgovora, ki sva ga imela. (meni se o tem, ni niti najmanj sanjalo, to mi je priznal šele včeraj-da sem ga zelo navdihnila za kompletno prenovo njegovega življenja).
Moja kolegica, s katero se nisva videli več kot leto dni, je korenitno spremenila svoj stil, kompletni izgled, ko je prečekirala moj profil na FB (sedaj, je kao prerojena, vsaj tako pravi!)
Da ne govorim o tem, ko sem nastopila v novi službi…na mah, je kar nekaj žensk čutilo potrebo, da spremeni svoj stil oblačenja, vedenja, in si za malico namesto kaloričnega sendviča raje naenkrat “privošči” jogurt + banana…
Itd. da sedaj ne naštevam vseh primerov!
V glavnem, ugotavljam, da izredno dobro vplivam na okolico.
Priznam, da mi je začelo presedat, ko slišim, kako se je nekdo ,NEKAJ odločil zaradi MENE!
Ali, da se je nekaj naučil iz najinega poznanstva in kako sem mu spremenila življenje,
Jaz pa, roko na srce, niti nisem kaj posebej s prstom mignila-pač, pogovor, kakšna opazka, opomba in ljudje to vzamejo za ” luč na koncu tunela”.
Povedano iskreno, mi že to dotalno razjeda živce…in mi preseda!!
Mislim, res, postaja že SMEŠNO! Saj se mi sploh ne da vsega pisat, ampak vzorec je res očiten in hecen.
Hecen pa predvsem zato, ker mi ljudje priznajo, da, ko me spoznajo spremenijo bodisi pogled na svet, svoje razmerje, izgled, uspeh, svobodo, zdravje..itd…In, jaz tega sploh ne čutim , in do pred kratkim se tega nisem niti zavedala….in sploh ne vem, kaj si naj mislim, ker namreč, mene nihče ne navdihne, od nikogar ne prejmem kakšne “inspiracije”, moč za spremembo itd.
Ljudem prinašam spremembo-tako vizualno, kot čustveno, kot intelektualno…Kaj recimo, ljudem prinašate vi?!!
Ivan Minatti
Nekoga moraš imeti rad
Nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,
nekomu moraš nasloniti roko na ramo,
da se, lačna, nasiti bližine,
nekomu moraš, moraš,
to je kot kruh, kot požirek vode,
moraš dati svoje bele oblake,
svoje drzne ptice sanj,
svoje plašne ptice nemoči
– nekje vendar mora biti zanje