Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NE VEM ZAKAJ

NE VEM ZAKAJ

Pred 4 meseci sem se včlanila v xyz klub, kjer sem cca. 4 ženske “navdihnila” k izgubi odvečnih kg (brez da bi se tega sploh zavedala) In sedaj intenzivno hujšajo, telovadijo, migajo…

Pred 3 tedni je kolega končal več letno, mučno razmerje, in to na podlagi zgolj sproščenega razgovora, ki sva ga imela. (meni se o tem, ni niti najmanj sanjalo, to mi je priznal šele včeraj-da sem ga zelo navdihnila za kompletno prenovo njegovega življenja).

Moja kolegica, s katero se nisva videli več kot leto dni, je korenitno spremenila svoj stil, kompletni izgled, ko je prečekirala moj profil na FB (sedaj, je kao prerojena, vsaj tako pravi!)

Da ne govorim o tem, ko sem nastopila v novi službi…na mah, je kar nekaj žensk čutilo potrebo, da spremeni svoj stil oblačenja, vedenja, in si za malico namesto kaloričnega sendviča raje naenkrat “privošči” jogurt + banana…

Itd. da sedaj ne naštevam vseh primerov!

V glavnem, ugotavljam, da izredno dobro vplivam na okolico.

Priznam, da mi je začelo presedat, ko slišim, kako se je nekdo ,NEKAJ odločil zaradi MENE!
Ali, da se je nekaj naučil iz najinega poznanstva in kako sem mu spremenila življenje,
Jaz pa, roko na srce, niti nisem kaj posebej s prstom mignila-pač, pogovor, kakšna opazka, opomba in ljudje to vzamejo za ” luč na koncu tunela”.
Povedano iskreno, mi že to dotalno razjeda živce…in mi preseda!!

Mislim, res, postaja že SMEŠNO! Saj se mi sploh ne da vsega pisat, ampak vzorec je res očiten in hecen.

Hecen pa predvsem zato, ker mi ljudje priznajo, da, ko me spoznajo spremenijo bodisi pogled na svet, svoje razmerje, izgled, uspeh, svobodo, zdravje..itd…In, jaz tega sploh ne čutim , in do pred kratkim se tega nisem niti zavedala….in sploh ne vem, kaj si naj mislim, ker namreč, mene nihče ne navdihne, od nikogar ne prejmem kakšne “inspiracije”, moč za spremembo itd.

Ljudem prinašam spremembo-tako vizualno, kot čustveno, kot intelektualno…Kaj recimo, ljudem prinašate vi?!!

A tebi se tudi to dogaja?:)) Potem nas je več takšnih.

tako so nastale vse verske sekte

Bij je že skrajni čas, da si prišla na ta forum, ki ravno tako rabi nekaj pozitivnih sprememb….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ooooo shit, kot da ni dovolj ena oh in sploh tukaj.. zdaj naj bi bili že dve?

Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav je to…

..pa čeprav je to…?

Minatti se mi sprehaja po mislih in ne razmišljam o mravlji.

Bij je že skrajni čas, da si prišla na ta forum, ki ravno tako rabi nekaj pozitivnih sprememb….. :)))[/quote]
To pa res. Vsaka druga tema govori o razočaranju nad nasprotnim spolom. 🙂

Ivan Minatti
Nekoga moraš imeti rad

Nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,
nekomu moraš nasloniti roko na ramo,
da se, lačna, nasiti bližine,
nekomu moraš, moraš,
to je kot kruh, kot požirek vode,
moraš dati svoje bele oblake,
svoje drzne ptice sanj,
svoje plašne ptice nemoči
– nekje vendar mora biti zanje
gnezdo miru in nežnosti -,
nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen
ker drevesa in trave vedo za samoto
– kajti koraki vselej odidejo dalje,
pa čeprav se za hip ustavijo -,
ker reka ve za žalost
– če se le nagne nad svojo globino -,
ker kamen pozna bolečino
– koliko težkih nog
je že šlo čez njegovo nemo srce -,
nekoga moraš imeti rad,
nekoga moraš imeti rad,
z nekom moraš v korak,
v isto sled –
o trave, reka, kamen, drevo,
molčeči spremljevalci samotnežev in čudakov,
dobra, velika bitja,
ki spregovore samo,
kadar umolknejo ljudje.

Verjetno si pač močna osebnost….nič posebnega….ljudje smo ovce…radi sledim(j)o namišljenemu
vodji….

Ženska inkarnacija Jezusa, če ne celo kar samega JJ 🙂

Hahahaha…….dobro si tole napisal Boom

Draga moja, očitno imaš pozitivno energijo. Daj prinesi jo še malo na ta forum – mogoče nas uspeš se združiti na srečanju, kjer bosta Goldika in Tipček sklenila premirje.

Čakam na tvoje poste. Se že veselim sprememb v svojem življenju! 🙂

Srečanje je možno, za kaj več pa taki božji namestniki nimajo pooblastil 🙂

Gazelca:). Res sta nekaj v sorodu z Antilopo:). Prekipevam od pozitivne energije, tega mi ne more nben virtualec vzeti. Pravtako ne delujem na daljavo, da bi me “karizmatiki” navdihovali zgolj preko črk. Torej, tvoj poskus odpade:).

A je možno da se ti ventil zamaši in te raznese? 🙂

To je pri tebi možno, ker je že veliko apnenca.

Fiši nooooo.

Te lahko nekaj vprašam?

Vprašaš lahko, vparašanje pa je, ali ti bom odgovorila:).

Ja no vsaj osteoporoze ne bom dobil…

Ehh pol ker že vem v naprej, da ne boš na to vprašanje odgovorila, da nima smisla niti postavit.

Ehh pol ker že vem v naprej, da ne boš na to vprašanje odgovorila, da nima smisla niti postavit.[/quote]

Po želji.

Ehh pol ker že vem v naprej, da ne boš na to vprašanje odgovorila, da nima smisla niti postavit.[/quote]

Po želji.[/quote]

Niti odgovora na zs bi ne dala?

Vprašaj po zs, bom potem presodila:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close