Ne spoznavam novih ljudi
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Ne spoznavam novih ljudi
:)))
Zaradi angela ali zaradi naših oči… ? ;)[/quote]
Itak so vedno drugi krivi, torej zaradi angela, z našimi očmi je vse ok:).[/quote]In tako se potem najdemo v kraju kjer vladajo padli angeli…….. 😉 🙁
In temu rečemo planet Zemlja.
Pozabljamo na angele varuhe, a ti nič ne štejejo?:) Hmm, čeprav ima vsak samo enega, morda je v tem problem, ker ni množice in posledično selekcije?:))
Saj dva sta že množica. Govorim o padlem in varuhu :))
:)))
Ampak s padlimi čim manj opravka, torej ostaja le en varuh:). Zame premalo, jst hočem več:). Mi odstopiš svojega?:) Aja, tvoja je najbrž varuhinja, to potem ne pride v poštev:).
A a, nared si svoje :))
Ne znam:). Si to mislil na oblikovanje iz gline, potem pa vržem v peč, da se zapeče?:)
Tisto pod On _ od 15:40 in naprej, ni moje…. 🙁
Očitno bom moral pisat prijavljen 🙂
Kako ne znaš? Saj si pa ja zlata ribica :)) Eno gnetenje je v postopku, samo ne vem, če je ravno glina :))
Nisem bil jst :))
Kot zlata ribica imam eno in edino funkcijo: osrečevati druge:). Za moje želje bi morala srečati zlatega ribiča haha.
Ribič ne srečuje ribe. On jo peca. Zato pazi kaj si želiš :))
Ribič ne srečuje ribe. On jo peca. Zato pazi kaj si želiš :))[/quote]
Uuuu to pa ne, sem neulovljiva:). Vidiš, usojeno mi je, da se razdajam z uresničevanjem želja drugih:).
Kot zlata ribica imam eno in edino funkcijo: osrečevati druge:). Za moje želje bi morala srečati zlatega ribiča haha.[/quote]
Potem pa ne rabiš angela varuha, če si sama takšen angelček. 🙂
Ribič ne srečuje ribe. On jo peca. Zato pazi kaj si želiš :))[/quote]
Uuuu to pa ne, sem neulovljiva:). Vidiš, usojeno mi je, da se razdajam z uresničevanjem želja drugih:).[/quote]
Prepozno. Si že izrekla željo :)) Ribič pa sigurno že zlato vabo pripravlja :))
Vidim, da ste se nekaj menili. Ste se kaj več menili kot le za pijačko?
S katerega konca pa kaj ste? Je kdo Korošec?
Ja, prejšnji vikend smo se spoznali na pijački, potem smo šli še v kino. V nedeljo se pa odpravljamo na Nanos… 🙂
Korošcev (žal) ni med nami, smo bolj iz osrednje Slovenije…
Škoda, sicer nimam nič proti LJubljančanom in okolici, ampak ravno priročno pa mi to ni.
Forum je zaprt za komentiranje.