Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne spoznavam novih ljudi

Ne spoznavam novih ljudi

:)))
Zaradi angela ali zaradi naših oči… ? ;)[/quote]

Itak so vedno drugi krivi, torej zaradi angela, z našimi očmi je vse ok:).[/quote]In tako se potem najdemo v kraju kjer vladajo padli angeli…….. 😉 🙁

In temu rečemo planet Zemlja.

Pozabljamo na angele varuhe, a ti nič ne štejejo?:) Hmm, čeprav ima vsak samo enega, morda je v tem problem, ker ni množice in posledično selekcije?:))

Saj dva sta že množica. Govorim o padlem in varuhu :))

:)))

Ampak s padlimi čim manj opravka, torej ostaja le en varuh:). Zame premalo, jst hočem več:). Mi odstopiš svojega?:) Aja, tvoja je najbrž varuhinja, to potem ne pride v poštev:).

A a, nared si svoje :))

Ne znam:). Si to mislil na oblikovanje iz gline, potem pa vržem v peč, da se zapeče?:)

Tisto pod On _ od 15:40 in naprej, ni moje…. 🙁

Očitno bom moral pisat prijavljen 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako ne znaš? Saj si pa ja zlata ribica :)) Eno gnetenje je v postopku, samo ne vem, če je ravno glina :))

Nisem bil jst :))

Kot zlata ribica imam eno in edino funkcijo: osrečevati druge:). Za moje želje bi morala srečati zlatega ribiča haha.

Ribič ne srečuje ribe. On jo peca. Zato pazi kaj si želiš :))

Ribič ne srečuje ribe. On jo peca. Zato pazi kaj si želiš :))[/quote]

Uuuu to pa ne, sem neulovljiva:). Vidiš, usojeno mi je, da se razdajam z uresničevanjem želja drugih:).

Kot zlata ribica imam eno in edino funkcijo: osrečevati druge:). Za moje želje bi morala srečati zlatega ribiča haha.[/quote]
Potem pa ne rabiš angela varuha, če si sama takšen angelček. 🙂

Ribič ne srečuje ribe. On jo peca. Zato pazi kaj si želiš :))[/quote]

Uuuu to pa ne, sem neulovljiva:). Vidiš, usojeno mi je, da se razdajam z uresničevanjem želja drugih:).[/quote]

Prepozno. Si že izrekla željo :)) Ribič pa sigurno že zlato vabo pripravlja :))

Vidim, da ste se nekaj menili. Ste se kaj več menili kot le za pijačko?
S katerega konca pa kaj ste? Je kdo Korošec?

Ja, prejšnji vikend smo se spoznali na pijački, potem smo šli še v kino. V nedeljo se pa odpravljamo na Nanos… 🙂

Korošcev (žal) ni med nami, smo bolj iz osrednje Slovenije…

Škoda, sicer nimam nič proti LJubljančanom in okolici, ampak ravno priročno pa mi to ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close