Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ne rabte se cepit zaradi pct saj ga noben normalen ne preverja

ne rabte se cepit zaradi pct saj ga noben normalen ne preverja

Odgovor na objavo uporabnika
nittaku, 20.09.2021 ob 10:35

Zartrose, to so verjetno tisti prej glasni antivaxerji, ki so se zaradi lastne komoditete sedaj le cepili. Samo taki cepci se nikoli niso zares držali ukrepov. Prej, dokler so bili necepljeni, ste jih podpirali, zdaj pa ste proti njim. Kot je bila večina anticepilcev proti vsakršnim ukrepom, zdaj naenkrat pa bi se jih držali? Celo testirali bi se še vedno, čeprav so prej tulili, da so nesmisel, neumnost, da ne delujejo,… 🙂

Ah, kje pa! To vidim že par mesecev, že pred poletjem se je kak pametnjakovič brez maske našel in rekel, da on je pa cepljen, jaz pa vsakemu, da to mene prav nič ne zanima, ker to še ne pomeni, da je tudi zdrav in če moram met masko jaz gor jo bo zagotovo imel tudi on.

Hrvati imajo vsaj pametnega predsednika, ki misli s svojo glavo, ne pa tale naš Barbika, da o Janši sploh ne govorim!!..https://www.facebook.com/watch/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&v=599552444759085

Nevrm katera je bol tečna roza al yram

Janez337, 20.09.2021 ob 10:39

Nitaku…

Necepljen sem in ne bom se cepil. Kdaj si nazadnje razkužil ključe, telefon, denarnico, kljuke od zunanjih vrat itd??? No kdaj? Kdaj si si nazadnje umil rit po potrebi?

Ne bluzite o kodeksih, nacelih, pravilih, principih ker se 10% tega ne morete drzat. Sam prostakluk vas je.

Ok, mogoče bi bilo dobro, če bi bil malo bolj jasen v svome pisanju, ker te res ne razumem. Kdaj nazadnje? Ključe imam, ampak jih ne potrebujem (imam vse brezstično), telefon razkužim hkrati, ko si roke oz. brez tega ne šarim po njem. denarnice res ne razkužujem, ker je nimam, imam pa kartico in plačujem z njo brezstično. Roke si razkužim po uporabi  pos terminala. Kljuko zunanjih vrat razkužim enkrat tedensko, jo pa itak samo trije uporabljamo (ti pa si umivamo roke). Kaj še? Aja, rit – včeraj zvečer, ko sem se stuširal. Danes zjutraj ni bilo potrebe po ponovnem umivanju. Bom pa zvečer zagotovo spet. Pa ti?

Upam, da se vsaj tu držiš osnov higiene in se umiješ cel in ne samo z levo roko rit?

ves kako je… Vcasih malo razmisljam… Tudi zakaj ne iz vasi. Seveda da ti je nekdo tecen pa tezek ce si prost seljak. Vidis… ti telefon pa kljuke samo z suhim papirjem prebrises. Jaz tezek in zatezen nujno! rabim se razkuzilo zraven. Nisem jaz tezek pa zatezen. Samo visja norma.

jaz prav nič nisem tečna, kot sonček sem na ta deževen dan. Samo ne podlegam cepilski propagandi v tej kovid štoriji, ki mi še po tolikem času kaže, da si ljudje še vedno ne umivajo rok.

Meri pa tudi dobro pove svoj pojnt.

Nedojeban/a si pa kar sam/a-a veš kako vem? Ker si sploh pomislil na to hahahaha…

Janez337, 20.09.2021 ob 10:47

ves kako je… Vcasih malo razmisljam… Tudi zakaj ne iz vasi. Seveda da ti je nekdo tecen pa tezek ce si prost seljak. Vidis… ti telefon pa kljuke samo z suhim papirjem prebrises. Jaz tezek in zatezen nujno! rabim se razkuzilo zraven. Nisem jaz tezek pa zatezen. Samo visja norma.

Ha ha ha, se vidi višja norma v vseh državah, kjer si perete rit z roko in flašo vode :-))))

Daj, somebody, neko ali karkoli že si, vsaj tu vzdržuj nek minimalni nivo.

vatikanske ječe, 19.09.2021 ob 12:14

Glejte, vse kar je južno od Dunaja, so plemena. Slovence, Hrvate in podobna plemena je Marija Terezija učila pisati. In ker čobanska plemena razumejo smao bič, so grožnje edino, s čimer vsaj del Slovencev in ostalih balkancev spametuješ. Na Danskem so nasprotniki cepljenja tako nepomembna manjšina, da je politično nekorektno udrihati po njih. Ker jih življenje že dovolj tepe. Pri nas pa je pol folka antivaksarjev, proti sistemu, proti ukrepom proti proti..Balkanska greznica pač. Ni naključje, da smo zgledali še najbolj kultivirano, ko so nas Avstrijci imeli pod sabo.

A dej, kot da so pa severnjaki kaj drugega kot divjaki. Švedi, vsi skandinavci – kaj to drugega kot bivši vikingi. Pa vsi totalni nacisti, hujši od nemcev. In to je kao zgled civilizacije. Britanci – sama keltska poganska plemena, ki so si tekom zgodovine nagrabila bogastvo preko izkoriščanja kolonij. In to so kao ‘civiliziranci’ – sami izkoriščevalci, še sedaj njihovo bogastvo in uspešnost bazira samo na kolonialnem izkoriščanju. samo povprečen slovenček seveda pojma nima o zgodovini in realnosti tega sveta ter se udinja ‘severnjakom’, ki so vedno bili barbari. lepo vas prosim, no, dejte 5 minut nazaj v zgodovino pogledat pa videt, na čem bazira ta vaša tako opevana ‘severna in zahodna’ civilizacija.

joj res, 20.09.2021 ob 12:49

A dej, kot da so pa severnjaki kaj drugega kot divjaki. Švedi, vsi skandinavci – kaj to drugega kot bivši vikingi. Pa vsi totalni nacisti, hujši od nemcev. In to je kao zgled civilizacije. Britanci – sama keltska poganska plemena, ki so si tekom zgodovine nagrabila bogastvo preko izkoriščanja kolonij. In to so kao ‘civiliziranci’ – sami izkoriščevalci, še sedaj njihovo bogastvo in uspešnost bazira samo na kolonialnem izkoriščanju. samo povprečen slovenček seveda pojma nima o zgodovini in realnosti tega sveta ter se udinja ‘severnjakom’, ki so vedno bili barbari. lepo vas prosim, no, dejte 5 minut nazaj v zgodovino pogledat pa videt, na čem bazira ta vaša tako opevana ‘severna in zahodna’ civilizacija.

Glede na to, da vas tako prekleto zanima njihova sociala in se pri tem tako radi zgledujete po njih, naj vas tudi ostalo.

Severnjaki imajo (ne glede na vso barbarsko preteklost) še vedno socialo na najvišjem nivoju. Če bi rad to, potem se zgleduj po vsem in nehaj že enkrat iskat luknje, bližnjice in v celofan zavito krajo pod imenom iznajdljivost in upoštevaj vsa priporočila, ki jih tam daje stroka – da se cepi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close