ne rabte se cepit zaradi pct saj ga noben normalen ne preverja
Zartrose izven profila, 19.09.2021 ob 16:11
Lani545, 19.09.2021 ob 15:12
Zartrose izven profila, 19.09.2021 ob 14:55
Lani392, 19.09.2021 ob 14:32
yram, 19.09.2021 ob 09:55
poskusi tudi, 19.09.2021 ob 09:42
yram, 19.09.2021 ob 09:39
Pa se neki jaz sem tudi mojemu sinu rekla, da ne sme vec na petrol, so se druge pumpe, tasca tudi ne bo vec, prijateljica pravi isto, svak enako , tudi sluzbenih avtov ne bomo vec tankali tam, vec nas je ki pisemo crni seznam. Ce ste pametni ga boste zacel tud vi, vsi ki se norcujejo iz zdravega mozga sodijo na black list. Raje pes hodim kot da se pustim takole ponizevat kot se pustijo nekateri. Trmasta sem kot bik, imam svoj ponos in ga ni boga razen boga , da mi bo vzel crni seznam. Ga ni. Vi pa kakor vam volja.
Kaj ti bo ponos, če ne znaš slovensko pisat.
Kere budaletine ste nekateri placujete jim, da vam mamo od pozadi. Mene ne bojo, pa ce nikoli vec ne grem ne v lokal , ne v soping center, ce do konc zivljenja sedim doma. Zaboli me ruzica, e jebal me pa ne bojo v zdrav mozak in da jim jaz se placam zato, moje familje tud ne. Mi je rekel sin mami vsi tezijo s kodo, srat ne morem it vec brez , da jim pokazem potrdilo da sem cepljen. Ne hodi prjatu , kuhajta doma, pijaco doma popijta pa bo. Cesar ni brez tega gre. Gre brez lokala, potovanja, soping centra. Imam net, placam in dobim. Kuhat znam, lacni ne bomo. Dost so se budalo delal. Jebe se jim za zdravje ljudi, vazen je kes in jebanje ljudi v glavo.
Vsi smo tko živeli lani med lockdown-om. Nismo se posluževali storitev nekaterih trgovin, zato se nehaj smiliti sam sebi in se trepljati po rami. A takšni ste takrat u iber okol hodil, žural in raznašal virus ane, da ste šele zdaj v krizi.
To pa ne bo držalo. Določene trgovine so bile zaradi vlade zaprte, zato se jih nismo mogli posluževati. Lokali gostilne so bile zaprte. Lpp je bil en čas tudi zaprt, kasneje je normalno vozil brez pct pogoja. Ostale trgovine, ki so bile odprte pa niso imele pct pogoja. Tako da sploh ni primerjave s tem kar so sedaj uvedli.
… in spet bi bilo tako brez PCT-ja. Še slabše.
Ne bi, ker ni cepilcev, ki s svojo kodico širijo virus nekontrolirano. necepljeni pa moramo dokazat da smo negativni, cepljeni pa kljub kužnemu možu/ženi prosto šetkajo naokoli in prenašajo virus.
Hu, lejo vrtnico, vedno udrihala tule gor po ljudeh, vedno vsa polna sama sebe, daja v nič druge… zdaj pa tule vreščih, ker nekdo zahteva PCT od tebe. Pa veš, da ne rabiš hodit tja, kjer ga zahtevajo? Ni obvezno.
Pa saj me ne čudi. Toliko neumnosti, toliko zlobe, toliko škodoželjnosti, kot si ti napacala tu gor, ker na skrajno omejen um. Torej pričakujem, da boš še naprej vreščala proti PCT, proti cepljenju.
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 08:56
ToughLuck, 19.09.2021 ob 08:50
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 08:42
Avtor, sicer si vidi, da SŠ nisi končal, ampak vseeno, mogoče boš le razumel:
Cepila sem že davno, zaradi sebe in zaradi oseb v moji bližini, ki so rizični pacienti.
Cepila si se popolnoma zaradi sebe.
Če tvoji bližni rizični pacienti niso cepljeni, jim s tem nisi pomagala prav nič.
No, tudi tebi ni ravno blizu uporaba možganov. POsebej zate.
Moja mama je rizični pacient in ja se je cepila, 3x. Spada pa v skupino pacientov, ki kljub cepljenju slabo razvijajo protitelesa. In spada v skupino, ki jo lahko pokoplje tudi gripa tako, da se mora tudi proti gripi vedno cepit. In ja, pogosto je morala že pred korono nositi masko, ker je imela tako slab imunski sistem, da bi jo tudi prehlad lahko pokopal.
Vsaj proti gripi se ti ne bo treba več cepit.
Tvoja mama ima slab imunski sistem najverjetneje zarad tega, ker za zajtrk, kosilo in večerjo popapca polovico pfarma izdelkov.
ime z vzdevkom, 19.09.2021 ob 16:19
Vsaj proti gripi se ti ne bo treba več cepit.
Tvoja mama ima slab imunski sistem najverjetneje zarad tega, ker za zajtrk, kosilo in večerjo popapca polovico pfarma izdelkov.
Ti pa si zabita, da ne bi mogla biti bolj. Moja mama je rizični pacient, ker se je rodila s težko boleznijo. Tebi je to smešno, verjamem. Ne vem pa, če ti bo še smešno, če se bo tvoj froc, vnuk rodil s hudo boleznijo. BOš še naprej tako gobcala?
Ljudem ne privoščim bolezni, ampak ja, takih kot si ti pa iz srca privoščim, da dobite točno to, čemur se posmehujete.
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 16:22
Ti pa si zabita, da ne bi mogla biti bolj. Moja mama je rizični pacient, ker se je rodila s težko boleznijo. Tebi je to smešno, verjamem. Ne vem pa, če ti bo še smešno, če se bo tvoj froc, vnuk rodil s hudo boleznijo. BOš še naprej tako gobcala?
Ljudem ne privoščim bolezni, ampak ja, takih kot si ti pa iz srca privoščim, da dobite točno to, čemur se posmehujete.
Torej si nase priklicala bolne froce ali vnuke, ki jih želiš drugim.
Oh jej no, 19.09.2021 ob 11:07
yram, 19.09.2021 ob 08:59
Jaz se testiram zaradi sebe, kupim teste v lekarni. Ne testiram se zato, da grem lahko jest in pit ven, ne testiram se zato, da grem lahko v soping center itd. Petrolu pa dobicka ne bomo dali vec, glede na to kako so se obnasali do strank, mi bomo hodili drugam osebno in poslovno. Jaz si vse firme, trgovine itd pisem v crno listo, tam kjer bojo zganjali teror nad ljudmi ne pustim niti centa nikoli vec. Kdo je neumen da hodi k takim, dobesedno placas jim da te jebejo v glavo. Samo ce nimas nobenega ponosa in ce si budala.
Junija sem se cepila.
Do sedaj:
Moj PCT pogoj so preverili v knjižnici.
In v muzeju.
V gostilni.
Na vlaku.
Na kulturni prireditvi.
V nakupovalnem centru.
Težav nobenih, vse je potekalo vljudno in korektno.
Ja? Preverili so tvoj PCT? Torej so poleg kode zahtevali tudi osebno? Ker je drugo je norčevanje iz ljudi. Jaz tudi kažem kartico – pa je lahko od kogarkoli.
Varnostna firma Sintal pravi, da mora obiskovalec spoštovat hišni red, pa če k temu spada kazanje PCT ali nošenje maske, pa tudi, če je tak red! Vi se brezveze kregate. V Italiji in Avstriji je enako.
Varnostnik vam lahko prepreči vstop
V skladu z Zakonom o zasebnem varovanju ima varnostnik pooblastilo preprečiti osebi vstop na varovano območje, če ta ne spoštuje hišnega reda, veljavne zakonodaje in z zakonom predpisanih odlokov in odredb.
»To velja tudi v primeru, ko stranka ne želi pokazati potrdila PCT ob vstopu na varovano območje,« za Ljubljanainfo povedo iz Sintala.
Pooblastila in ukrepi, ki jih lahko izvaja varnostnik, so podrobno opredeljena v Zakonu o zasebnem varovanju.
Dodajam : po 45. členu Zakona o zasebnem varovanju.
Ne gre in gre vam. Sploh ni fora v testiranju ali ceplnju. Gre se za neumnosti brez vsake logike, ki ne sluzijo nicemur kot norcevanju iz ljudi. Ko stoka moras kazat potrdilo ali kodo. Komot si kupim potrdilo o cepljenju, denar kupi vse, bodite brez skrbi, samo s tem varas v prvi vrsti sebe, bolan si pa se vedno lahko. Nobenega smisla vec. Par ur po testiranju si ze lahko kuzen, prav tako si lahko cepljen in kuzen. A zastopite ali se kar ne.? V vseh tem bedarijah ni nobega smisla.
Sintalovci so povedali, 19.09.2021 ob 18:10
Varnostna firma Sintal pravi, da mora obiskovalec spoštovat hišni red, pa če k temu spada kazanje PCT ali nošenje maske, pa tudi, če je tak red! Vi se brezveze kregate. V Italiji in Avstriji je enako.
Varnostnik vam lahko prepreči vstop
V skladu z Zakonom o zasebnem varovanju ima varnostnik pooblastilo preprečiti osebi vstop na varovano območje, če ta ne spoštuje hišnega reda, veljavne zakonodaje in z zakonom predpisanih odlokov in odredb.
»To velja tudi v primeru, ko stranka ne želi pokazati potrdila PCT ob vstopu na varovano območje,« za Ljubljanainfo povedo iz Sintala.
Pooblastila in ukrepi, ki jih lahko izvaja varnostnik, so podrobno opredeljena v Zakonu o zasebnem varovanju.
Dodajam : po 45. členu Zakona o zasebnem varovanju.
V Severni Koreji so te lahko v taborišče poslal če se nis ustrigu tko kot vodja. Še vi se ustrište tko kot Jahnsa
Ma kdo je okoli hodil, mislis mene.? cisto mimo si udaril-a. Jaz sem najraje doma ali na svojem ter pri svojih (sorodniki in prijatelji)ce ze zamenjam kraj, ne maram guzve, nekih tujih ljudi okoli sebe,zabave ce ze samo ozek krog ljudi, ki jih poznam. V disko in na razuzdane zabave ne hodim, ne prej ne zdaj. Nekateri kar na pamet blejate, toliko da blejate. Najraje spim v svoji postelji, jem iz svojega kroznika oz tam kjer mi je dobro, tudi pijem najraje iz svojega kozarca oz tam kjer se dobro pocutim.Stoka pa jaz nisem da bom kazala potrdilo , ki nima nic skupnega z zdravjem ampak z norcevanjem.
yram, 19.09.2021 ob 18:42
Ma kdo je okoli hodil, mislis mene.? cisto mimo si udaril-a. Jaz sem najraje doma ali na svojem ter pri svojih (sorodniki in prijatelji)ce ze zamenjam kraj, ne maram guzve, nekih tujih ljudi okoli sebe,zabave ce ze samo ozek krog ljudi, ki jih poznam. V disko in na razuzdane zabave ne hodim, ne prej ne zdaj. Nekateri kar na pamet blejate, toliko da blejate. Najraje spim v svoji postelji, jem iz svojega kroznika oz tam kjer mi je dobro, tudi pijem najraje iz svojega kozarca oz tam kjer se dobro pocutim.Stoka pa jaz nisem da bom kazala potrdilo , ki nima nic skupnega z zdravjem ampak z norcevanjem.
Za lani, citiranje spet ne dela
dkftoghšs, 19.09.2021 ob 18:03
Torej si nase priklicala bolne froce ali vnuke, ki jih želiš drugim.
Zanimivo razmišljaš. Tebi želim samo to, čemur se ti posmehuješ. Te je zabolelo? Zakaj te moti, če tebi privošči nekdo tvojo zlobo?
Aja, frocev pa nimam tako,d a tudi vnukov ne bo.
yram, 19.09.2021 ob 18:22
Ne gre in gre vam. Sploh ni fora v testiranju ali ceplnju. Gre se za neumnosti brez vsake logike, ki ne sluzijo nicemur kot norcevanju iz ljudi. Ko stoka moras kazat potrdilo ali kodo. Komot si kupim potrdilo o cepljenju, denar kupi vse, bodite brez skrbi, samo s tem varas v prvi vrsti sebe, bolan si pa se vedno lahko. Nobenega smisla vec. Par ur po testiranju si ze lahko kuzen, prav tako si lahko cepljen in kuzen. A zastopite ali se kar ne.? V vseh tem bedarijah ni nobega smisla.
Kaj je stoka?
TI Yram, si kdaj pomislila, da obstajamo tudi odgovorni ljudje?
Ja, marsikaj se da goljufati, ampak smo tudi pošteni, odgovorni ljudje, ki tega ne počnemo. Pa osebno jaz verjamem, da je veliko poštenih ljudi in verjamem, da imajo PCT, če rečejo, da ga imajo.
Ne živim v Sloveniji. Imamo 3g pravilo že dalj časa kot vi v Sloveniji in to za več storitev. Pa noben ne zganja cirkusa. Pa večinoma res samo tako bolj na daleč pogledajo naše aplikacije. Se verjame, da smo ljudje pošteni.
Res pa je, da tu ni balkan. Za balkanski način razmišljanja pa je res značilno, da se goljufa vsepovsod, kjer je možno. POsledično rabite inšpektorske, policijske nadzore.
Tu pri nas pa je narod bolj normalen, če nima 3G, ne rini tja, kjer ga zahtevajo. Predvsem pa se ne gre nekih črnih list pa ne zmerjajo prodajlk pa varnostnikov… če prodjalka opozori nekoga, da nima maske, se te opraviči in jo nadene. Če nima 3G pa sploh ne rine tja, kjer ga zahtevajo.
Stoka je živina.
Taki se oglasajo ki si niti riti ne perejo. A niso to osnove? Npr si na vrtu, delas okrog grede, rož itd… In si pac umazes roke z blatom, zemljo…. Kaj naredis? Vzames papir in si jih obrises. In pol si se pameten takemu ki si jih opere ter mu tupis da je samo s papirjem dovolj… Mislim…
Od merimice guza je cista lepa in oprana. Direkt za lupcka gor dat! A vasa? Usrani hodate okolo i vi cete o higieni, preventivi i zdravlju. Preskakujete, ne malo stevilo stopnic! Vrnite se na osnove. Fali vam.
za yram, 19.09.2021 ob 19:08
TI Yram, si kdaj pomislila, da obstajamo tudi odgovorni ljudje?
Ja, marsikaj se da goljufati, ampak smo tudi pošteni, odgovorni ljudje, ki tega ne počnemo. Pa osebno jaz verjamem, da je veliko poštenih ljudi in verjamem, da imajo PCT, če rečejo, da ga imajo.
Ne živim v Sloveniji. Imamo 3g pravilo že dalj časa kot vi v Sloveniji in to za več storitev. Pa noben ne zganja cirkusa. Pa večinoma res samo tako bolj na daleč pogledajo naše aplikacije. Se verjame, da smo ljudje pošteni.
Res pa je, da tu ni balkan. Za balkanski način razmišljanja pa je res značilno, da se goljufa vsepovsod, kjer je možno. POsledično rabite inšpektorske, policijske nadzore.
Tu pri nas pa je narod bolj normalen, če nima 3G, ne rini tja, kjer ga zahtevajo. Predvsem pa se ne gre nekih črnih list pa ne zmerjajo prodajlk pa varnostnikov… če prodjalka opozori nekoga, da nima maske, se te opraviči in jo nadene. Če nima 3G pa sploh ne rine tja, kjer ga zahtevajo.
Ne bit tako prepricana v tujo postenost. Preprican si lahko samo vase.
Verjamem v postene ljudi in vem da so, me je pa zivljenje naucilo da so tudi neposteni. Ti zdravja s tem pct ne dokazujes, dokazujes samo to da imas pac potrdilo za v trgovino :)) in nic drugega. Da bi dokazal, da si res korona free bi se moral vsak dan testirat, samo tako si lahko ziher. Vse ostalo je pesek v oci, si oz smo samo stevilka(stoka), ki ima neko potrdilo, ki stoki daje neko svobodo, ki je bila se do vceraj nekaj samoumevnega in cloveskega, to potrdilo ti ne daje zdravja niti ti ne garantira da si zdrav. Vsak od nas ima svoje mislenje in tako je prav. Jaz sem se odlocila da ne bom nicija bitchh za kofe, soping in kino…, vsak pa ima pravico to biti, ce se tako odloci. Da bom jaz nekomu bitchh si mora ta izmisliti logicen razlog zakaj naj bi bila jaz njegova bitchh in se kodirala kot stoka. Do takrat bom lepo doma in mi dol visi.
Neko, 19.09.2021 ob 19:23
Stoka je živina.
Taki se oglasajo ki si niti riti ne perejo. A niso to osnove? Npr si na vrtu, delas okrog grede, rož itd… In si pac umazes roke z blatom, zemljo…. Kaj naredis? Vzames papir in si jih obrises. In pol si se pameten takemu ki si jih opere ter mu tupis da je samo s papirjem dovolj… Mislim…
Od merimice guza je cista lepa in oprana. Direkt za lupcka gor dat! A vasa? Usrani hodate okolo i vi cete o higieni, preventivi i zdravlju. Preskakujete, ne malo stevilo stopnic! Vrnite se na osnove. Fali vam.
Ne vem, če te prav razumem. Zdi se mi, da hočeš povedat, da si muslimani perete riti po uporabi WCja, mi Slovenci pa ne? Si želel to povedat?
No, če je to to, ti povem kako jaz vidim muslimansko nemarnost. Sem potovala nekaj po BIH, Makedoniji. In tam, kjer so muslimani, je vse tako zasvinjano, da te kap. Točno veš kje so muslimani in kje živijo drugi ljudje. Ker tam, kjer so muslimani, mečejo smeti povsod okrog in okrog. Tako, da nemarnost muslimanov je vidna na daleč.
V Avstriji pa so v nekaterih turističnih delih glavni gostje bogati muslimani iz naftnih držav. Kaj naredijo? Nemarni kot so, lezejo gor na školjko, stojijo na školjki in ščijejo ali serjejo. Posledično polomijo WC, zasvinjajo vse okrog in okrog. Fuj.
yram, 19.09.2021 ob 19:26
Ne bit tako prepricana v tujo postenost. Preprican si lahko samo vase.
Verjamem v postene ljudi in vem da so, me je pa zivljenje naucilo da so tudi neposteni. Ti zdravja s tem pct ne dokazujes, dokazujes samo to da imas pac potrdilo za v trgovino :)) in nic drugega. Da bi dokazal, da si res korona free bi se moral vsak dan testirat, samo tako si lahko ziher. Vse ostalo je pesek v oci, si oz smo samo stevilka(stoka), ki ima neko potrdilo, ki stoki daje neko svobodo, ki je bila se do vceraj nekaj samoumevnega in cloveskega, to potrdilo ti ne daje zdravja niti ti ne garantira da si zdrav. Vsak od nas ima svoje mislenje in tako je prav. Jaz sem se odlocila da ne bom nicija bitchh za kofe, soping in kino…, vsak pa ima pravico to biti, ce se tako odloci. Da bom jaz nekomu bitchh si mora ta izmisliti logicen razlog zakaj naj bi bila jaz njegova bitchh in se kodirala kot stoka. Do takrat bom lepo doma in mi dol visi.
Ja, lepo ste balkanizirani.
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 19:01
Zanimivo razmišljaš. Tebi želim samo to, čemur se ti posmehuješ. Te je zabolelo? Zakaj te moti, če tebi privošči nekdo tvojo zlobo?
Aja, frocev pa nimam tako,d a tudi vnukov ne bo.
Čemu se jaz posmehujem? Sploh znaš brati? Kar na slepo vsem želiš slabo zgolj zato, ker nekdo komentira tvoje pisanje?
Darwin155, 19.09.2021 ob 18:23
V Severni Koreji so te lahko v taborišče poslal če se nis ustrigu tko kot vodja. Še vi se ustrište tko kot Jahnsa
Upam, da te dobijo v roke ti Sintalovci, pa se njim takole afnaj?? Boš šel od njih domov poln položnic, ki ti jih bo policija pripopala. Človek, ti si za v norišnco!
ne vem če, 19.09.2021 ob 19:45
Ne vem, če te prav razumem. Zdi se mi, da hočeš povedat, da si muslimani perete riti po uporabi WCja, mi Slovenci pa ne? Si želel to povedat?
No, če je to to, ti povem kako jaz vidim muslimansko nemarnost. Sem potovala nekaj po BIH, Makedoniji. In tam, kjer so muslimani, je vse tako zasvinjano, da te kap. Točno veš kje so muslimani in kje živijo drugi ljudje. Ker tam, kjer so muslimani, mečejo smeti povsod okrog in okrog. Tako, da nemarnost muslimanov je vidna na daleč.
V Avstriji pa so v nekaterih turističnih delih glavni gostje bogati muslimani iz naftnih držav. Kaj naredijo? Nemarni kot so, lezejo gor na školjko, stojijo na školjki in ščijejo ali serjejo. Posledično polomijo WC, zasvinjajo vse okrog in okrog. Fuj.
Malomarnost. Ja. Vidis svasta. Ne cuvajo narave. Niso ozavesceni oz jim je malo mar. Tudi za bodoce generacije. Ko pravis muslimani… Kaj kristjana naredi kristjana? Nek kriterij mora izpolnjevat… A ce ga ne a potem je? Pa stari. Zdej da se naredi anketa v npr v bosni kolk ljudi ima samo namaz… Svih pet vakti… Hh.. Pa zalostno.
Pa to za skoljke.
Sej sploh ne vem kaj hoces povedat.
Jaz ti pravim da ker nimate osnov higiene ne morete kaj dosti govorit. Niste kredibilni. A ti meni pravis jaaa ves tam mecejo smeti, tam polomijo skoljko. ?? kaj ma to veze s tem da TI/VI nimate osnov o higieni in cistoci? mislim res. Magarci koji knjige nose.
Pravkar bi vam morali goreti vsi alarmi (država krši pravo – načelo enakopravnosti, omejuje pravice določene skupin ljudi, sistemska diskriminacija, kršitev nedotakljivosti človeškega telesa, kršenje zakona o mrliški službi – obdukcije…itd) saj če gredo ti postopki, ki kršijo nešteto zakonov RS(!!), to leto “skozi” brez posledic za vlado, potem si ne predstavljam kaj bodo naredili naslednjo jesen/zimo?
Morda bodo necepljeni morali nositi rumen trak na levi roki?
Jim bodo razlastili premoženje?
Uvedli delovna taborišča?
…?
Kam pripeljejo kršitve človekovih pravic smo v zgodovini doživeli že xx krat.
Ne vem, morda si želite doživeti Igre lakote v živo? Jaz si ne.
Neko, 19.09.2021 ob 20:15
Malomarnost. Ja. Vidis svasta. Ne cuvajo narave. Niso ozavesceni oz jim je malo mar. Tudi za bodoce generacije. Ko pravis muslimani… Kaj kristjana naredi kristjana? Nek kriterij mora izpolnjevat… A ce ga ne a potem je? Pa stari. Zdej da se naredi anketa v npr v bosni kolk ljudi ima samo namaz… Svih pet vakti… Hh.. Pa zalostno.
Pa to za skoljke.
Sej sploh ne vem kaj hoces povedat.
Jaz ti pravim da ker nimate osnov higiene ne morete kaj dosti govorit. Niste kredibilni. A ti meni pravis jaaa ves tam mecejo smeti, tam polomijo skoljko. ?? kaj ma to veze s tem da TI/VI nimate osnov o higieni in cistoci? mislim res. Magarci koji knjige nose.
Kaj ti ni jasno?
Muslimani so nemarni do kraja. To točno vidiš v predelih Makedonije, kjer živijo pretežno muslimani. In v BIH isto. Kjer so muslimani, nemarnost na vsakem koraku. Točno vidiš kje živijo muslimani in kje Makedonci, kar se tiče Makedonije.
Ja, če plezaš po školjki, stojiš na deski, serješ in ščiješ tako, da stojiš na školjki, potem si nemarno prase. In to počno muslimani, ne vsi, ampak marsikdo pa. In WC je potem katastrofa. Včasih ga celo polomijo, ko plezajo nanj. Pa ja, v Avstriji imajo pogosto navodila za uporabo WCja, za muslimane seveda.
Forum je zaprt za komentiranje.