Navajanje “bivših”
heh – več bi vedel, če nebi tožil in mojih objav nebi brisali[/quote]
NeMči, tebe bo potrebno poslati na tečaj “forumskega boksa brez nizkih udarcev”. :))[/quote]
NoGo 😛
dripec je dripec in gravža je gravža.
net ni šport ,,, je gola resnica brez (adminske) omejitev 😛
itak pa že vprašanje ali pa trapast odgovor veliko pove … za brihtne
A to si mislil, da ti piševa oba ali samo eden od naju? :))))
Če bi imela res tak namen kot ga navajaš bi si verjetno pisala na zs tako pa…… imejte še v nekaj od tega 😉
Pa NMjčiju je ena tema dosegala dve strani in je srečen…… zdej tut kolne ne tolk kot običajno…. 😀
Ne vem kako, na kakšne način in za koliko časa drugi vstopajo v zveze. Pri meni je bilo to vedno počasi in na dolgi rok.Danes sem, kar sem tudi zaradi vsega, kar poimenujemo z besedo “bivši”. To je del mojega življenja in vedno bo. Z moje strani je določeno spoštovanje do preteklosti in ljudi iz moje preteklosti ostalo. Pogled z distance in čas razjasnita marsikaj. Tudi to, zakaj je nekdo bivši, nekdo sedanji, kdo tretji pa ni nikoli niti prišel do statusa, da bi sploh lahko postal bivši. Svojih bivših se ne sramujem in nikoli se jih ne bom. Bolj mi je žal vseh tistih dragocenih sekund , ki sem jih namenila osebam, s katerimi smo se šli bolj prijateljske in kvalifikacijske tekme, pa se na koncu zaradi nespoštovanj pravil fair playa sploh nismo nikamor uvrstili. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.