Navajanje “bivših”
Ugibanje ali ima nekdo naravne blond ali pobarvane lase ni vedeževanje. Ne vem, kako boš iz graha uganil, da je neka ženska blondinka? :)) Ne vem, zakaj ti misliš, da se ukvarjam s tabo. Poznam cel kup strelcev in ti kar domnevaš, da se moj zapis nanaša nate. Strelca bi imela za prijatelja, pri partnerstvu pa bi temeljito premislila. Slabe izkušnje pač. :)[/quote]
Ženska logika strikes again. In kaj je potem fora teh astroloških znamenj, če pa veljajo samo za določene ? Koliko so te tvoje raziskave dejansko verodostojne, a si šla vsakega, vse strelce na tem svetu preverit, če se ujemajo s telimi “tvojimi” ugotovitvami ? Če je odgovor ne, potem se temu reče posploševanje. Skratka kar nekaj je to vse. Me pa sploh ne preseneča, da večinoma ženske berete horoskop, moški se vam pa v ozadju samo režimo 😀
Ugibanje ali ima nekdo naravne blond ali pobarvane lase ni vedeževanje. Ne vem, kako boš iz graha uganil, da je neka ženska blondinka? :)) Ne vem, zakaj ti misliš, da se ukvarjam s tabo. Poznam cel kup strelcev in ti kar domnevaš, da se moj zapis nanaša nate. Strelca bi imela za prijatelja, pri partnerstvu pa bi temeljito premislila. Slabe izkušnje pač. :)[/quote]
Ženska logika strikes again. In kaj je potem fora teh astroloških znamenj, če pa veljajo samo za določene ? Koliko so te tvoje raziskave dejansko verodostojne, a si šla vsakega, vse strelce na tem svetu preverit, če se ujemajo s telimi “tvojimi” ugotovitvami ? Če je odgovor ne, potem se temu reče posploševanje. Skratka kar nekaj je to vse. Me pa sploh ne preseneča, da večinoma ženske berete horoskop, moški se vam pa v ozadju samo režimo :D[/quote]
Popravek – jaz horoskopa ne berem (razen, če sedim pri frizerju in nimam nič drugega).:)
Ženska logika strikes again. In kaj je potem fora teh astroloških znamenj, če pa veljajo samo za določene ? Koliko so te tvoje raziskave dejansko verodostojne, a si šla vsakega, vse strelce na tem svetu preverit, če se ujemajo s telimi “tvojimi” ugotovitvami ? Če je odgovor ne, potem se temu reče posploševanje. Skratka kar nekaj je to vse. Me pa sploh ne preseneča, da večinoma ženske berete horoskop, moški se vam pa v ozadju samo režimo :D[/quote]
No, zdaj te pa imam, mladi fant….-si ti šel vse ženske, ki so starejše od 30 let preverit, da lahko pišeš, da niso za nobeno rabo? :))) Če nisi, je to posploševanje. 🙂 To, da pa tebi niso všeč ženske, ki so toliko stare, nas pa sploh ne zanima.
No, zdaj te pa imam, mladi fant….-si ti šel vse ženske, ki so starejše od 30 let preverit, da lahko pišeš, da niso za nobeno rabo? :))) Če nisi, je to posploševanje. 🙂 To, da pa tebi niso všeč ženske, ki so toliko stare, nas pa sploh ne zanima.[/quote]
Haha, tega nisem napisal jst, mogoče si me zamenjala z Matkićem. Jst sem pisal za starejše od 40 😀 Pa nevem kaj je tu za posploševat. Vsak moški bi raje seksal s hudo 20 letnico, kot pa s hudo 40 letnico, če bi mu seveda obe bili na razpolago. Ker pa se seveda starejši moški zavedajo, da pri mlajših nimajo več šans, se pa tolažijo, da so 40 letnice boljše v postelji, ker so bolj izkušene, pa podobne nebuloze. Neizkušena pa mlečna ja, čist nezanimiva, potem pa ko prikoraka mimo mlada študentka, jo pa gledajo v rit in se jim cedijo sline. Raje si zamaši ušesa, kar ti nakladajo moški in raje opazuj njihovo obnašanje.
No, zdaj te pa imam, mladi fant….-si ti šel vse ženske, ki so starejše od 30 let preverit, da lahko pišeš, da niso za nobeno rabo? :))) Če nisi, je to posploševanje. 🙂 To, da pa tebi niso všeč ženske, ki so toliko stare, nas pa sploh ne zanima.[/quote]
Haha, tega nisem napisal jst, mogoče si me zamenjala z Matkićem. Jst sem pisal za starejše od 40 😀 Pa nevem kaj je tu za posploševat. Vsak moški bi raje seksal s hudo 20 letnico, kot pa s hudo 40 letnico, če bi mu seveda obe bili na razpolago. Ker pa se seveda starejši moški zavedajo, da pri mlajših nimajo več šans, se pa tolažijo, da so 40 letnice boljše v postelji, ker so bolj izkušene, pa podobne nebuloze. Neizkušena pa mlečna ja, čist nezanimiva, potem pa ko prikoraka mimo mlada študentka, jo pa gledajo v rit in se jim cedijo sline. Raje si zamaši ušesa, kar ti nakladajo moški in raje opazuj njihovo obnašanje.[/quote]
Tebi je všeč Alizee, a ne? No, zadnjič sem srečala eno žensko v Ljubljani in ji je kar podobna (tudi njenih let). Pa si rečem, ta bi bila sigurno Sadnemu všeč. :))
tole se bere kot, da si hoče zrela ženska privoščiti smrkavca … mladoletnega 🙂
tole se bere kot, da si hoče zrela ženska privoščiti smrkavca … mladoletnega :)[/quote]
Nikakor, moški mora biti starejši od ženske. :)) Seveda ne preveč, ampak malo že.
tole se bere kot, da si hoče zrela ženska privoščiti smrkavca … mladoletnega :)[/quote]
Nikakor, moški mora biti starejši od ženske. :)) Seveda ne preveč, ampak malo že.[/quote]
v pedofiliji to ne velja 😛
predlagam, da si preko kamer pokažeta “argumente” in se lastnoročno odrešita 😛
antilopa vedno ko je kdo zapisal da so 30 letnice + za nobeno rabo se je seveda hecal … Je pa pri realnem opisu nekje napisano….
da najbolše 30 in več letnice (tudi 40 in 50) so 1000000x Boljše od najslabših 20 letnic….
Samo problem je ker jaz upam it stavit da nobena izmed vas ne zgleda niti približno tako seksi in dobro kot kakšne res hude 40 letnice… Samo poglej malo bolj znane 40 letnice…. briga me če majo keš in popravke….. bolše so verjetno od vseh vas tukaj gori tak pač to je…realnost boli….
saj tudi jaz vem da je marsikeri 40 letnik bolši od mene…. pa ne jamram okrog kak to ni fer
Zelo (pre)drzna izjava petelinčka:)). Grem stavt, da to ne drži…no razen zadnjega stavka, s tem bi se strinjala:).[/quote]Saj on je samo stavil….. in izgubil stavo 😉
Lahko bi nam vsem sedaj plačal pivo….. :)))))))
Če je pa tako si pa lahko od obeh, si te bosta bratsko delila….. :D[/quote]Ti si oče, da takole pogumno talaš nasvete?:))))[/quote]Ja ampak ne tvoj (vsaj, da bi vedel ne 😉
Sploh pa ti nisem želel nič slabega…. veš kako bi te ta dva razvajala? Samo pomisli na sladoled z borovnicami, osvežujoč koktejl, masažo…… :)))))))))
Ti si oče, da takole pogumno talaš nasvete?:))))[/quote]Ja ampak ne tvoj (vsaj, da bi vedel ne 😉
Sploh pa ti nisem želel nič slabega…. veš kako bi te ta dva razvajala? Samo pomisli na sladoled z borovnicami, osvežujoč koktejl, masažo…… :)))))))))[/quote]
Hmmm, res misliš, da sta tolk prijazna?:))) Si upaš stavit?:)))
:))))
Ej, če dokažeš, da si lepši, boljši, pametnejši od njega…potem bom samo tvoja:))). Grem stavt, da sta brata:)).[/quote]
Ah kje, moj brat je prelen, da bi pisal po forumih.
Btw, Matkić se mi zdi kar močna konkurenca. Verjetno je tudi sam prebral knjigo How To Become An Alpha Male. Taki naštudirani so opasni. Lepa sva pa itak obadva, lahko bi šla snemat reklame za spodnjice, Beckham je že prestar za te štose.
Ja ampak ne tvoj (vsaj, da bi vedel ne 😉
Sploh pa ti nisem želel nič slabega…. veš kako bi te ta dva razvajala? Samo pomisli na sladoled z borovnicami, osvežujoč koktejl, masažo…… :)))))))))[/quote]
Hmmm, res misliš, da sta tolk prijazna?:))) Si upaš stavit?:)))[/quote]Ammm ne bi upal, ker je njuna prijaznost odvisna od tebe (če sodim po tem kar sta pisala 😉
Če bi se obnašala skladno z njunimi željami bi celo stavo dobil, če pa ne bi pa verjetno drago plačal… 😀
V tej enačbi si ti največja neznanka…. :)))))
:))))
Ej, če dokažeš, da si lepši, boljši, pametnejši od njega…potem bom samo tvoja:))). Grem stavt, da sta brata:)).[/quote]
Ah kje, moj brat je prelen, da bi pisal po forumih.
Btw, Matkić se mi zdi kar močna konkurenca. Verjetno je tudi sam prebral knjigo How To Become An Alpha Male. Taki naštudirani so opasni. Lepa sva pa itak obadva, lahko bi šla snemat reklame za spodnjice, Beckham je že prestar za te štose.[/quote]
A tako:)). Dokaž, ker drgač ne morem verjet:)). Še vedno ne odstopam od izraza “petelinček”:).
Hmmm, res misliš, da sta tolk prijazna?:))) Si upaš stavit?:)))[/quote]Ammm ne bi upal, ker je njuna prijaznost odvisna od tebe (če sodim po tem kar sta pisala 😉
Če bi se obnašala skladno z njunimi željami bi celo stavo dobil, če pa ne bi pa verjetno drago plačal… 😀
V tej enačbi si ti največja neznanka…. :)))))[/quote]
Ti si zakladnica modrosti:). Ko že mislim, da vem, se pojaviš ti in zaseješ novo uganko:)).
Torej, če prav razumem…če bi plesala tako kot bi onadva špilala, bi se izšlo?:))) No go…raje grem na vrt štihat:)).
Forum je zaprt za komentiranje.