Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice nategancija počitnic za 300€ (ni promocija sončnega zahoda), se kdo??

nategancija počitnic za 300€ (ni promocija sončnega zahoda), se kdo??

exotic: A poveš za koga gre to? Ime in priimek osebe, ali pa vsaj podjetja, ki ga zastopa? World Ventures mogoče? Če pa ne, pa zakaj? Ali se bojiš? Ali si že dobila grožnje poleg žalitev, ki jih omenjaš?

Če gre za tak nateg, kot praviš, je potem verjamem, da je njihov glavni adut tajnost. Več ko se bo konkretno govorilo o tem, manj možnosti bodo meli, tako oni za zlorabe, kot mi, ki bomo bolj razgledani na tem področju.

Ja, naivnost res nima meja…

Na netu se najde malo morje slo in tujih (znanih in preverjenih) turističnih agencij, ki ponujajo neomejeno možnosti počitnic in potovanj. Res ne vem, kako eni padajo na neke obljube xy folka in poleg tega še dajejo denar kar tako, na lepe oči. Pol pa jamranje po forumih.
O “razgledanosti” pa rajši ne bi…

Ocitno smo pac nekateri bolj naivni.Me zanima kako bi bili vi “naivni”, ko bo zaupali PRIJATELJU! in se bivsemu sodelavcu ki vas na konc takole izda in je poln izgovorov.
Sedaj smo prisli ze do te tocke da se gospa skos izmika, ze pristane na kavo pa ima potem “nepricakovane” sestanke/seminarje v sluzbi! Sedaj se izgovarja ze na agencijo, da nocjo izplacat, iz svojga pa dajala ne bo. Ha ha. Zanimivo,kar mi njo obtozujemo ona nam bucke prodaja.
Torej imela je vec kot dovolj moznosti. sedaj iscem pravno pomoc ker ocitno ne bo slo z lepa.
se pa definitivno zaveda tega da ce vlozimo tozbo, na vrsto pridemo cez 7 let, postopki se vlecejo 2leti+..torej sama ve da je par korakov pred nami in potem ta primer ZASTARA,pobase denar in aj cao.

tako da se vedno upam da se oglasi tukaj kdo ki se spozna na kaksne luknje v zakonu, kako se lotit tozbe, koliko sans imamo? Kaksni so stroski s tozbami ce dobis/ne dobis tozbo?

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close