nategancija počitnic za 300€ (ni promocija sončnega zahoda), se kdo??
mogoce se kdo tukaj od ” nategnjenih “?
neka zenska obljublja mlek in med, ko pa pridejo dnevi pred odhodom ima pa vedno izgovore, na koncu pa po vecini ljudje ne odpotujejo. Sama sem imela sreco in sem z druzino odpotovala v Tunizijo (plus vsi problemi, do zadnjega nismo vedeli ce gremo, polno Če-jev v glavnem).
Racuna nismo dobili saj naj bi potovali kot ” VIP ” in 5* hotel (ki to na koncu ni bil, smo jih pa slisala ces Kaj bi vi radi se za ta denar ?!), pred tem so pa obljubljali da je to ” life chance” in lahko izberemo kar zelimo in dobimo. Zadnji dan pa ŠOK. torej laz na laz, zavajanje, pripeljalo je tako dalec da nas je ulovila na novo foro (pac ljubitelji pocitnic),.slepo verjeli ker jo tudi nekako osebno poznamo.
sedaj je pa v igri veliko denarja, pocitnic ponovnih pa nikjer. In to vse brez potrdila. Imamo samo potrdilo o nakazu, pa se to na osebni racun.
Ima kdo podobne izkusnje? ve na koga se obrnit (inspekcija, policija?) smo probali po.mirni poti pa se ne da vec pogovarjat, naletimo samo na zaljivke in gluha usesa, polno izgovorov (takih ki je od te osebe ne vi pricakovala v sanjah, sploh ne zato ker je gospa ze v letih!)- denarja vrnjenega pa od nikjer.
se pa slisi in cela zgodba je rea filmska tko da smo prepricani da bo utegnila koga zanimat,.le vemo ne na koga se obrnit,.pravna pomoc?! Kjer nam ne bodo rekli kaj ste bli pa naivni. nekateri so dajali celo denar na roke.
baje da bo tezka ker nimamo dokazou. razn sms pa posnetke zvocne vendar do ni dokaz. je pa res s bi blo dobr tole ustavt ker zihr nismo edini nategnjeni in vrjamem da je velik folka ki se mu ni dal ubadat s to zensko. mi bi pa radi da je po 2 letih agonije pravici zadosceno, drugace lahko cakamo na denar se ksno leto ali vec.
2 leti je od takrat? Ojej, kje ste pa bili do zdaj? Vam ni treba nič dokazovat, to je delo policije. Vaša naloga je, da zadevo prijavite kot poslovno goljufijo in predate, kar pač imate. Potem pa ni več vaš problem.
Izterjava denarja je pa druga pesem in druga pot. Tam je pa velika verjetnost, da ne boste nič dosegli, če ni dokazov. Za to je pa prva pot odvetnik.
ker dejansko je slo prek nje nekaj ljudi ki jih poznam. lahko da seje pa lih pr nas vse zalomilo.vendar sem vse preverila.niso se ujemali datumi, ko je prislo do tezav so nas odgovori sokirali ces kaj smo pricakovali. vendar smo se opozorili ce so spremembe, naj javi, pa je odgovor vedno bil Vse ok! do zadnjega ko ni bilo vse ok. slo s eje pa za vec destinacij, tudi cez ocean, zato pa s eje cakalo toliko casa (ker drugi placujejo redno polno ceno in ni bilo dosti prijav). sedaj so se pa ze zacele zgodbe, dostikrat smo jo dobili na lazi, neujemanje zgodb, zanika do konca dokler ji ne dokazes nasprotno. in sedaj noce vrnt denarja ker smo ji s svojo “razgledanostjo” stopili na zulj. in nas ima v sahu da smo mi krivi za vse, da zato ne bo denarja se nekaj casa, skratka vsak izgovor je dober nam se pa mesa. smo jo pa sparali do konca in vrjeli v njeno dobro. cim so nastali dvomi v nas-se je odnos v sekundi spremenil in smo bili vsi najslabs. Ko smo jo opozorili s prijavo v primeru ne izplacila 7000e v enem tednu je rekla ce ji grozimo. haha. skratka, ne konca ne kraja.:)
za poznam*
ja,.world’s avantures ste vrjetno mislili? to je bilo aktualno tocno takrat ko je neka sodelavka prisla vn z idejo o pocitnicah..in da recem se to, nevem tocno po kaksnem principu se gre ampak vpletenih je vec slovenskih agencij v ta nas primer. ni pa tle nobenih vstopnih stroskov pa obljubljanja, smo pa vseeno bili zavedeni in okol prineseni.
Pred cca 3-4 leti smo tudi mi naleteli na eno tako gospo, ki nam je urejala letalske karte za Ameriko. Dali smo ji denar, potem pa je bilo vse tiho. Sami izgovori itd. Naknadno smo ugotovili, da je to njen “hobi”, da je dolžna ohoho ljudem, da jo preganjajo po sodišču itd. Bilo je brezupno. Uporabili smo vse sposobnosti, težili po večkrat na dan vsak dan – končno je vrnila denar. Upam, da uspe tudi vam.
pa je ta vasa gospa tudi iz ljubljane?
ja, nam je “zrihtala” le en dopust v tunizijo kot sem omenila, tako da se sedaj skos na to sklicuje kako nam je sla na roko in kot dokaz da je niso le besede. in sedaj naj po vsem izrecenem in slisanem se naprej cakam na pocitnice z dnarjem v tujem zepu (al kaj dela z njim, ga obraca). ma nooo waaay! dost je blo!
a kdo ve a je pravna pomoc zastonj, je treba placat postopke sojenja ali le v primeru ce tozba ne uspe?
sej to je to, ker ona deluje prek SLO agencij.
kej vec pa ne bi rada povedala. je pa tukaj cela zgodba, res nevrjetna,od njene vpletenosti v agencijo, na kaksen nacin se potuje, zakaj je temu tko, kako nam ona lahko zrihta vse to, plus spoprijateljila se je z vsemi, kavice itdm Sedaj pa ko je treba vrnt denar ker smo ugotovil da ni vse tko kot bi moralo bit, pa se konflikte smo zacel imet ko je opazila da smo jo “pogruntal”, ni vec ene lepe besede ki bi jo nam znala rect, vse najslabs smo, blati moje ime in drugim grozi da ne bo denarja ker smo NESRAMNI. mi se pa samo smejimo. ampak dokler ne bo denarja se lahko ona nam smeji, ceprau upamo na to da jo ustavimo pri tem in bomo mi tisti ki se bodo zadnji smejal in bo pravici zadosceno po vseh teh dramah.
Mečeš si polena, ker ne poslušaš nasvetov. Če te nekdo poslovno ogoljufa, je prva pot policija. Kaj bo ona njim povedala, je njena stvar. Če bi ti bila količkaj resna, bi tam že zdavnaj bila. Ker pa se taki naivneži pustite ostriči kot ovce, potem pa vas je še policije strah (le kaj skrivate), taki goljufi delajo mirno naprej. Zato ne jokaj, če nočeš sprejeti najbolj očitnih ukrepov.
vem. pac do zadnjega smo verjeli v njeno dobro. Se sama sem nastradala ker sem svoje ljudi sparala pred tam kaksna je do zadnjega (namrec zacela sem s poizvedovanjem in preverjanjem rezervacij itd), nisem hotela dvigovat prahu prehitro ter ljudem unicit predstave o njenem “dobrem delu da nam zrihta enkratno priloznost” in s tem unicit pocitnic na katere so cakali. So jo pa potem hitro tudi drugi pogruntali pa tud sama nism mogla bit vec tih.
Se pa sedaj caka na ta en teden, dead line za njeno vracilo denarja. Ce se ne zgodi (kar nekak vsi pricakujemo da ne bo nic) gremo na policijo.
Smo dobili prvic 4* allinclusive tunizijo pa je vse stimalo,le da je bilo receno najprej da bo 5*. torej, sli pa smo dejansko,prek agencije katere ona deluje, torej neki na tem mora bit, je bilo cenejo kot v redni ceni in last minute.
Potem pa se je vse lepo razblinilo za vse nadaljne destinacije. Tako da ne morte rect da smo popolnoma naivni, ker s prva je vse stimalo potem pa je postalo vse skupaj sumljivo. Lahko pa da nas je s takim.nacinom delovanja zelela pritegnit in nam pokazat da je “resna” in da nas nima kaj skrbet, taktika pac.
Bo videla sedaj naso ce ne izplaca v roku!
^ Ce bi povedala da je to ruleta varjanta in da dobimo kar nam dodelijo bi bilo se ok.POtem pa niti to ji bil vec problem, ampk to da folk ji nikamor vec su.
vedno isti izgovori, potem da ima guzvo, da caka odgovor, in vedno ko si podvomil in vprasal ce je tko kot smo se dogovoril, ta pa ta hotel, je bil odgovor da je vse OK. Potem pa se je vse lepo razblinilo pocasi za vse nadaljne destinacije.
in ko je vidla da smo ji za petami je posegla po vseh metodah da se je branila. ko stops macki na rep zacvili ane. In napad je obramba. Najlazje je blo potem da smo mi krivi da ne bo denarja nazaj ker smo neucakani in prevec firbcni ( ja a res,po 2 letih nam je pa res ze mogl kapnt!) in da ona z nami ne bo vec sodelovala. in tko mamo pogovore take ze ksn mesc.
sedaj smo se pa odlocil ukrepat zato pa tud tle sprasujem kaj nam je za narest in kake dokaze mormo zbrat. Ali tel.pogovor sodi med dokaz ali ne ker mors snemanega vnapej opozorit o namenu? Pa sms sprintani?
Forum je zaprt za komentiranje.