Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Natalijine uvele prsi

Natalijine uvele prsi

Joj punce, vaša privoščljivost kar vpije iz ekrana! Raje se ubadajte s svojimi joški saj jih imate, Natalija bo že poskrbela za svoje saj so njeni!!!

Joške do Koroške; kje ste?????????????? Moja babica ima lepše kot Natalija!!!!!!!!!!!

Ha ha ha! Zdaj se smeje Saša Lendero, ker ima lepše od Natalije! Mogoče bi pa Natalija morala iti na masažo k Saši!!!

**********Moje so najlepše!

Prav zabavam se ob vsem tem…ne ob Nataliji, ampak vseh teh komentarjih…nič čudnega, da so Slovenske novice najbolj bran časnik v Sloveniji. 🙂

Slava Vojvodine Slovenceljske !

Men se tud smeje! In menim, da večina komentarjev ni napisana iz nevoščljivosti ampak bolj iz heca. Kaj pa čmo, če ima Natalija takšne prsi? A naj se jokamo?
Sicer pa si je sama kriva; verjetno se zaveda, da je ena najbolj privlačnih slovenskih pevk in zato javnosti vedno na očeh – mi pa pač trače radi beremo!!!!

Prekle*&/ OVCE!! Takoj, ko sem videl sliko, sem vedel je to med poskokom ali kaj podobnega. Eni bi pa kar verjeli. Grozno je, kako so ljudje naivni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj punce,favšija dela ali ne.Živeli Natalijine joške!

http://www.burda.si/sp_za_javnost.asp?jID=1405

V novicah ni bilo še nič objavljeno.

Ok men se pa zdi da pretiravate..folk je po naravi firbcen in jaz ne najdem zlobe in privoscljivosti v teh komentarjih ampak bolj firbec..tko da mogoce bi se vsi mogl zamislt zakaj najprej pomislte na slabe stvari kot je zavist in skodozeljnost.

Ko se bo naslednjič Kučan pojavil s slonjo glavo bo pa verjetno ravno prišel izpod vode po zrak.

bejbika se mi smili, ampak si je sama kriva. Konec koncev je sama tako noro hujšala – nekateri ki še niste ozaveščeni – v rani mladosti je bila baje dežurna bajsika v razredu in je že tako shujšala kar zajeten kupček kilogramčkov, potem pa še zdaj do te svoje anoreksične postave.

Meni osebno je bila bolj všeč na začetku kariere pa tudi bolj luškana mi je bila.Zdaj je pa totalno shujšana. Pa logično je , da se to naredi s prsmi, če shujšaš 40 kg ali več, kot je v skupnem seštevku (še iz svoje bajsikaste dobe) shujšala ona. Če je tkivo tako zelo raztegnjeno in ima oseba že itak velike joške zraven pa vaga še 90 kg, je čista logika, da se ne more kar tako popraviti samo od sebe. Če tega ne verjamete, naj vam pa to potrdi kak medicinec.

Najbolj si je kriva sama, ker je hujšala. In nazadnje je sama kriva tudi za to, da si tega ne poštima, vsaj s kakšno telovadbo če ne operacijo. Ker če objavlja prsi kot svoj največji atribut, naj bodo res take,kot nam jih obljublja. Vsaka bi imela navidezni F če bi si modrc nabasala z nevemčim in si ga našponala da dihati ne bi mogla.

Sploh ji ne privoščim in mi je žal za njo, da se je tako izteklo. Upam da bo zadevo rešila in bo spet vrnila sloves svojim joškicam.

Zavoljo prsi ji pa nikoli nisem bila fovš, sama imam lepo C košarco in sem prav vesela, ko vidim, kako lahko ženska tipe vrti okoli prsta samo s svojim dekoltejem. Bravo Natalija !

ha ha ha,kako rad berem komentarje 🙂 mislim,da se bo se kar navalilo komentarjev na tole temo 😉 punca mora biti res nesrecna,sploh sedaj,ko je tarca posmeha in vsega…se bo ze ustimalo,cas zaceli vse rane…

Sama imam košarico b.Če hodim z navadnim modrčkom se prsi skoraj ne opazijo.Če oblečem modrček push up imam ful potisnjene navzgor in izgleda kot bi imela res velike, pa so dejansko srednje majhne.
Če pa je Natalija shujšala (20 kg sigurno) pa j imela prej velike, se pa shujša najbolj v prsi!
Sem imela nekoč velike lepe prsi, pa sem shujšala iz 73 na 60kg in prsi imam košarico b.
Jaz sicer imam še vedno lepe prsi ampak, raje manjše, lepe, čvrste kot pa take kot Natalija!Se mi kar zasmili.

Najbolj je zanimiv tisti folk, ki obtozuje druge, da so nevoscljivi in ne vem kaj. Ravno ta folk se mi zdi se najbolj nestrpen in nevoscljiv in ne vem se kaj. Kot jaz vem, vsak ima pravico povedati svoje mnenje – to pride se posebno do izraza tukaj na netu.

Kar pa se Natalije tice… I don’t give a ****.

se strinjam, kia. vsak ima pravico povedati svoje mnenje, nestrpni so tisti, ki tega ne dopuščajo. natalija je javna osebnost in je pričakovati, da se bo govorilo o tem. smešno mi je pa to, da čim je govora o kakšni znani slovenki, smo vse nevoščljive, če je pa govora o znanem slovencu, pa ta beseda nikoli ni omenjena.

pa še moj komentar; spet enako kot je kia napisala, I don’t give a ****. pa še to, natalija ni tako priljubljena zaradi njenega odličnega glasu, ali odličnih besedil (zakaj je šele zdaj tako popularna??). vsi vemo zakaj je, a ne? pa nej še kdo napiše, da je odlična pevka. s tem piskavim glasom in idiotskimi besedili sigurno ne.

Ovce se še kar pojavljajo po tem forumu, kljub opozorilom. Logika vam je neznan pojem, to je očitno. Ma, smilite se mi, resno, HUDA in podobne.

MEEEEEEEEE!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma dej boli me finka za te njene joške, zarad mene jih lahk namest tangic nosi :))) Važn, da sm zadovoljna s svojimi, hehe 🙂

Pa kje vi sploh vidite kakšno uvelost?? Meni se zdijo prav lepe!

Marko, najbrž nisi navajen žensk, k so neposredne. Imaš rajši mlačne in nekonkretne.
Škoda zate ker si tko omejen.

LP

HUDA, a lahko prevedeš, ker sploh ne vem, na kaj to leti?! A sem te s čim užalil? Kdo je bil neposreden?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close