Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Natalijine uvele prsi

Natalijine uvele prsi

Na to temo so na medicinski fakulteti že odprli magistrsko nalogo, kjer bodo s pomočjo računalniške simulacije poizkušali dokazati, ali lahko pride do takšnih deformacij ženskih prsi zaradi obremenitve in sile teže ali je to posledica biokemičnih procesov.

Se že veselim novih spoznanj medicine.

Ljudje pamet v glavo! A mislte, da bi Natalija res oblekla tako majčko če bi se ji to res naredl? Mislm da je punci preveč mar za videz da bi kej tazga storila. Moje skromno mnenje pa je da se Novi res obeta mastno plačilo!
Po domače povedano je to tut revija kjer ne napišejo čist nč pametnga. Ko ne vejo kaj bi napisal pa se zmisljo, da bi kej na fotomontažo naredl ali pa je na desetih straneh napisno kje je kdo od naših “zvezd” ob treh popoldne pil kavo v Šiški..no comment.

Jaz iz protesta ne bom kupu naslednjih dveh številk Nove, ker so mojo najljubšo pevko predstavili v grdi luči. Morda bom sploh prenehu njih kupvat in presedlal na Lady samo eč obljubjo, da ne bodo o takih neumnostih pisal.

:-))))))

Hm ok nova so ble fotografije posnete med koncertom..ce si ze tako na tekocem pa razlozi se al je blo to med skoki pa je kriva gravitacija itd.

Bravo bratec! Mislim puste jo stat no bogo pupo, nej dela iz svojih jošk kar hoče. Važno da ma dober glas- a ne?

in kaj se je zgodilo? So ji počile proteze?

Butci ste tisti, ki mislite, da je to fotomontaža! :)))

In tisti, nočete verjeti, da slavne osebe niso imune na take stvari. Pretirano hujšanje se najprej na joških pozna sploh če so malce večje!!!

In končno so butci tudi tisti, ki bodo sedaj pluvali po njej zaradi tega nezaželenega dogodka…prej ji bi pa radi v dekolte zlezli oz. so skoraj oči zgubili na njej :)))

P.S. Jaz ji ne privoščim, da se ji je to zgodilo. In na moje poslušanje njenih pesmi in koncertov. name ne bo niti najmanj vplivalo!!!

Ti bi mogla koutre not dat…kako ste ene zahojene babe nevoščljive, če deci radi za take s podarjenimi dekolteji gledajo :)))

Mene pa zanima koliko mislite da bi lahko iztrzila za dve karti za koncert tabujevcev.Sicer bi sla sama samo se cetrtega komaj vracam iz morja in ne vem ce mi bo uspelo priti na koncert.Torej povejte koliko bi bili pripravljeni dati za dve vstopnice?!Koliko so vredne?

hvala

ups sori pomota!!!!!!sorciiiiiii

He-he z ene butaste revije boš presedlal k drugi butasti reviji :)))
Butec na kvadrat :)))

V joške shujšaš nazadnje, in predno se tako povesijo se najprej zmanjšajo na račun maščobe, ki je v njih. Tudi sama se nekoč precej shujšala in šla iz F na B, pa niti slučajno ni takole zgledalo. Samo luštkane joškice sem imela. Ne razumem, zakaj so tako prazne…

ah ta Nova, a niso mel oni tiste slikce kjer je Piki štrikc ven visel????

Pr meni je tko da shujsam najprej v joske ampak se nc ne naguba v tem stilu in ne sprazne kr tko pa poves tud ne.

Ah, Slovenčice.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

No, Rubyfit – verjetno v štartu – pred hujšanjem – ti nimaš DD košarice, a ne? Tako, da ne veš, kašna je razlika potem, ko ena dojka tehta okrog kilograma. Tvoja zagotovo ne….nekaj desetin kilograma verjetno.

KVA STE F……… VSI SKUPI, ONA NIMA UMETNIH JOŠK PA TUDI FOTOMONTAŽA NI AMPAK ČE IMAŠ TEŽKE IN POVEŠENE PA ČE SPOČIŠ V ZRAK IN Z VSO SILO DOL JE TAKO.FOTOGRAF JO JE PA SLIKU LIH TAKRAT!!!!!!!!!!!!!!

Seveda, če sta sliki zrcalni. Kaj nisi opazila? Gre za isto sliko 2x.

Pa vi niste normalni. To ni možno, poglejte malo kako izgleda. Mislite, da bi povštrčki v modrcu popravili zadevo? Zgoraj bi bil še vedno mlahav kup kože. To zgleda kot vreča iz kože, na dnu pa za pomarančo tkiva. Smešni ste.

Kaj so tlele joški važni! Glavno da je tako odlična pevka!

Jaz čisto verjamem da je bila fotka na kateri se vidijo Natalijine povešene prsi realna, saj se ji vidi da so mlahave tudi ko so napuširane gor (med skakanjem ji prav plapolajo in ne skačejo), v času poskakovanja na koncertu se je pokazalo (s pomočjo fotografa) da so uvele, čisto logično. Da ima uvele se mi zdi normalno, ker je ženska res zelo veliko shujšala in posledično shujšala tudi v maščobno tkivo v prsih, saj je zgleda imela velike prav zaradi tega. Pa tudi takrat ko je bila še zavaljena ni imela nikoli košarice F 🙂 ne vem kdo se je spomnil teh bučk. Verjetno me bo veliko ljudi napadlo, vendar sem povedala svoje mnenje, ki pa temelji na dejstvih, ki sem jih izkusila v vsakdanjem življenju.

Lp

samo replika na prvo sporocilo…
Jaz osebno mislim da je to NEOMOGOCE in da je to fotomontaza ali nekaj podobnega….
SomeOne

Natalija RULZZ!!!

Meni se Natalija smili, če je to res, saj si punca ne more nič pomagat, če je pa toliko shujšala. Raj naj se tisti ki jo je slikal v takem položaju zamisli kako jo je objava teh slik prizadela, saj je znano, da je občutljiva dušica in da so jo že v najstniških letih zelo zafrkavali zaradi teže.
Edino če gre na operacijo si lahko pomaga.
Meni se smili, ker je po značaju zelo preprosta in dobrega srca!

Koliko imate opravka z njenimi joški. Ali res nimate drugega dela.
Natalija je še zmeraj Cool, pa z joški ali brez.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close