Natalijine uvele prsi
Ljudje pamet v glavo! A mislte, da bi Natalija res oblekla tako majčko če bi se ji to res naredl? Mislm da je punci preveč mar za videz da bi kej tazga storila. Moje skromno mnenje pa je da se Novi res obeta mastno plačilo!
Po domače povedano je to tut revija kjer ne napišejo čist nč pametnga. Ko ne vejo kaj bi napisal pa se zmisljo, da bi kej na fotomontažo naredl ali pa je na desetih straneh napisno kje je kdo od naših “zvezd” ob treh popoldne pil kavo v Šiški..no comment.
Butci ste tisti, ki mislite, da je to fotomontaža! :)))
In tisti, nočete verjeti, da slavne osebe niso imune na take stvari. Pretirano hujšanje se najprej na joških pozna sploh če so malce večje!!!
In končno so butci tudi tisti, ki bodo sedaj pluvali po njej zaradi tega nezaželenega dogodka…prej ji bi pa radi v dekolte zlezli oz. so skoraj oči zgubili na njej :)))
P.S. Jaz ji ne privoščim, da se ji je to zgodilo. In na moje poslušanje njenih pesmi in koncertov. name ne bo niti najmanj vplivalo!!!
Jaz čisto verjamem da je bila fotka na kateri se vidijo Natalijine povešene prsi realna, saj se ji vidi da so mlahave tudi ko so napuširane gor (med skakanjem ji prav plapolajo in ne skačejo), v času poskakovanja na koncertu se je pokazalo (s pomočjo fotografa) da so uvele, čisto logično. Da ima uvele se mi zdi normalno, ker je ženska res zelo veliko shujšala in posledično shujšala tudi v maščobno tkivo v prsih, saj je zgleda imela velike prav zaradi tega. Pa tudi takrat ko je bila še zavaljena ni imela nikoli košarice F 🙂 ne vem kdo se je spomnil teh bučk. Verjetno me bo veliko ljudi napadlo, vendar sem povedala svoje mnenje, ki pa temelji na dejstvih, ki sem jih izkusila v vsakdanjem življenju.
Lp
Meni se Natalija smili, če je to res, saj si punca ne more nič pomagat, če je pa toliko shujšala. Raj naj se tisti ki jo je slikal v takem položaju zamisli kako jo je objava teh slik prizadela, saj je znano, da je občutljiva dušica in da so jo že v najstniških letih zelo zafrkavali zaradi teže.
Edino če gre na operacijo si lahko pomaga.
Meni se smili, ker je po značaju zelo preprosta in dobrega srca!
Forum je zaprt za komentiranje.