Natakar me je nahrulil ker sem prosila za kislo smetano
Res se človek vpraša, kdo piše te zgodbice. Do tam, kjer kao niso hotli dat smetane bi še verjela. Močno pa dvomim, da bi natakar vzel krožnik in ostal brez plačila. Pa tudi ne mislit, da inšpektorji v soboto dežurajo, da posredujejo v gostilnah, kjer stranki niso hoteli dati kisle smetane. Kateri inšpektorat je sploh pristojen za kislo smetano in po kateri uredbi lahko kaznuje gostinca, ki noče dat kisle smetane??
ce ti je tezko strect ljudem ki sm pa tja zelijo kaj extra pri hrani, pol rajs zapri ostarijo pa prodaj vsevkup.
to je prov glupo da ti za eno kislo smetano naredijo take probleme
natakar bi lahko lepo reku da priloga kosta 5€ al neki, pol pa tist ka zeli, mu pa prneses, ce majo ze tako hudo krizo zastonj dat mal smetane zravn
ce pa ni pr bajti nej pa tko pove
Kaos104, 12.02.2022 ob 09:03
Z družino smo šli za vikend v krajnsko goro. Že dolgo nismo bili nikjer skupaj. Ker smo bili v apartmaju in se nam ni dalo kuhat smo šli v gostilno. Nikoli več.
Vse je bilo vredu, pokazali smo PCT in se usedli. Z možem sva ljubitelja juh in obar zato sva naročila telečjo obaro, sinova pa dunajski zrezek in pomfri. Ko je natakar prinesel obaro sem prosila za kislo smetano, ker to mi pač paše in od nekdaj jem obare tako. Natakar je rekel, da zaradi korone ne morejo iz kuhne prinesti kisle smetane. Pa tudi rekel je, da je to žaljivo za kuharja ker potem bi uničila okus ker bi okušala samo smetano. Vprašala sem ga nato če lahko hitro skočim v trgovino po kislo smetano in je rekel, da ne in nama je vzel krožnike z obaro stran. Rekel je, da smo neresni in da ne bomo tako nespoštljivi do njihove hrane. Bil je nesramen. Ko je to rekel sem znorela, zahtevala sem šefa in kuharja. Naredila sem celo galamo, dala sem pritožbo in kontaktirala sem tržno inšpekcijo. Samo kislo smetano sem hotela pa tak problem. To nam je potem uničilo cel vikend. Nikoli več tja.
Prav si naredila, dam ti čisto prav. Dobro bi bilo še vedeti katera gostilna je to, da tudi sam ne grem nikoli tja niti po nesreči, ampak te nočem spravljati v težave, zato je ni treba javno objavljati tukaj. Prav je, da si se uprla. Žaljivo do kuharja my ass, pa da ti krožnik odvzame, ej, prijavi ga, kjer ga lahko, prekletega nebodigatreba dripca od gostinca.
Drugače pa tudi meni paše kisla smetana v nekatere juhe. Naslednjič bom iz inata zahteval kislo smetano v obari, ko grem v gostilno. Dodatki k hrani niso dandanes nobena posebnost, povsod, ko naročaš na dom, ti ponudijo spisek s 30 možnimi dodatki in ne me jebat, da bo to užalilo kuharja, če juhe še okusila nisi. Naslednjič vprašaj natakarja v mojem imenu, če ima vse pošlihtano v glavi.
Nekateri ste pomešali vrstni red dogodkov: ona je lepo prosila za kislo smetano in natakar je bil tisti, ki jo je prvi nadrl, nato pa še odnesel krožnike z mize! Šele nato je ona znorela. Vsak bi. To pa res ni pretirana zahteva, žlica kisle smetane, no. Jaz pri mesu zmeraj prosim za ajvar in se mi še ni zgodilo, da mi ga ne bi postregli. Če bi natakar prijazno povedal, da jo razume, toda žal nimajo kisle smetane ali da jo je zmanjkalo, do incidenta zagotovo ne bi prišlo. Verjamem, da delo v strežbi ni lahko, toda tudi med natakarji se najdejo taki, ki niso za delo z ljudmi.
Jaz bi pa rekel da je to čisto možno. Sami bili tudi gostje v Radečah koristili smo bone večerjo smo si pa plačali posebej ampak sploh nismo imeli možnosti izbirati kaj bi jedli za večerjo to in nič drugega.Sicer smo drugače gostinci se nismo hoteli kregati ampak tudi nikoli več v to gostilno tudi če bo obstajala se samo ta.Da niti ne omenjam kaj smo dobili za večerjo od nedelje pečenko pogrelo v mikrovalovni pečici pa mrzel pire krompir ,zjutraj pa za zajtrk 2 para hrenovk za 4 ljudi ???? to ti je prelepa Gorenjska
Forum je zaprt za komentiranje.