Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nana zeneli

nana zeneli

hehe, glupača, ti kar sanjaj, ko boš mojega dobila, stopim v vroč golaž brez štumfov!!! Kompleksi so huda zadeva ane:))))))) V resnici se te pa še ljubljanski klošar ne bi s preklo dotaknil:))[/quote]

za tvojga dedca sem cist okej:))) me ze eno leto vsak teden oralno zadovoljuje in moram povedat, da takega jezicka se nisem obcutila… mmmmm ahhhh ahhhhh
tudi seksa kot bi prisel iz puscave, noro :))))
sem postala cela mokra mmmmm se posebej ce pomislim, kaksni zmesani psihopatki kradem moza:)))
mmmm mmmmmmm mmmmmmmmm
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

lej, če že moramo določat psihopata na forumu si to gotovo ti, ki sanjariš o mojem možu!! Take, kot si ti so zmožne marsičesa, če pa doživljaš orgazme ob svojem bolnem nakladanju pa kar…. v svoji glupi betici si zaradi mene lahko ustvariš cel celovečerni scenarij, lahko imaš celo glavno vlogo, drugje je itak ne boš dobila kot v Bolnišnici Ljubljana Polje:)))) Ajde glupača, imej se:)))

za tvojga dedca sem cist okej:))) me ze eno leto vsak teden oralno zadovoljuje in moram povedat, da takega jezicka se nisem obcutila… mmmmm ahhhh ahhhhh
tudi seksa kot bi prisel iz puscave, noro :))))
sem postala cela mokra mmmmm se posebej ce pomislim, kaksni zmesani psihopatki kradem moza:)))
mmmm mmmmmmm mmmmmmmmm
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

lej, če že moramo določat psihopata na forumu si to gotovo ti, ki sanjariš o mojem možu!! Take, kot si ti so zmožne marsičesa, če pa doživljaš orgazme ob svojem bolnem nakladanju pa kar…. v svoji glupi betici si zaradi mene lahko ustvariš cel celovečerni scenarij, lahko imaš celo glavno vlogo, drugje je itak ne boš dobila kot v Bolnišnici Ljubljana Polje:)))) Ajde glupača, imej se:)))[/quote]

mmm me rajca tvoje pisanje:))

Ta nesrečna nana, narava ji ni namenila visokega IQ – ja in ostalo ji je le še spletkarjenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close