nana zeneli
Meni pa je čudno to njeno “skup padanje”, takoj sem pomislila na stranski učinek botoxa.
Najbolj smešno pa je, ko razlaga kako dobra mama je in kako so ji otroci najpomembnejši, a kadi kot turek (3 škatle na dan-aleluja), se fila s strupi in si ogroža zdravje. A takšna mora biti mama, da je vse superlativino, nevem no, nič več ne razumem.
haha..seveda, to pa ne a ne? Najlažje je vedno kritizirat druge oz. se posmehovat njihovemu videzu. Čeprav tebi iz nosa gledajo dlake in ti že raste brada, da o brčicah ne govorim.
Seveda, nemi3 izgleda vrhunsko..hahahaha Jaz sem povprečna, na zgornji meji grdote, pa glih tako živim.[/quote]
babe ne morem pomagat, če vas ena plastična nana prešiša v lepoti, meni še vseeno izgleda ko mamka. S svojim opisom si pa mim mahnila, hehe! Pač tako je!
Glede na to, da je na botoksu, zgleda obupno. Sva približno enakih let, pa brez botoksa zgledam bolje ;).[/quote]
No sej ravno o tem govorim, pa saj nočem biti nesramna, niti ne govorim samo o izgledu ampak že tisto obnašanje, vse jo boli, no more dihati, vrti se ji, skup pada, pokadi pa 3 škatle čikov na dan, sedi in se redi. No vse to mi res ne paše k 40-letnici!:)
Glede na to, da je na botoksu, zgleda obupno. Sva približno enakih let, pa brez botoksa zgledam bolje ;).[/quote]
No sej ravno o tem govorim, pa saj nočem biti nesramna, niti ne govorim samo o izgledu ampak že tisto obnašanje, vse jo boli, no more dihati, vrti se ji, skup pada, pokadi pa 3 škatle čikov na dan, sedi in se redi. No vse to mi res ne paše k 40-letnici!:)[/quote]
ja itak, ti si pa popolna mona, vsak dan sportas, si vitka, ne kadis, ne pijes… ampak si pa zoprna za kozlat!
No sej ravno o tem govorim, pa saj nočem biti nesramna, niti ne govorim samo o izgledu ampak že tisto obnašanje, vse jo boli, no more dihati, vrti se ji, skup pada, pokadi pa 3 škatle čikov na dan, sedi in se redi. No vse to mi res ne paše k 40-letnici!:)[/quote]
ja itak, ti si pa popolna mona, vsak dan sportas, si vitka, ne kadis, ne pijes… ampak si pa zoprna za kozlat![/quote]
jp drži:)) amapk imam še kljub temu full frendic, ti si pa zoprna pa še smotana in debela, katera se ma bolje:))?
ja itak, ti si pa popolna mona, vsak dan sportas, si vitka, ne kadis, ne pijes… ampak si pa zoprna za kozlat![/quote]
jp drži:)) amapk imam še kljub temu full frendic, ti si pa zoprna pa še smotana in debela, katera se ma bolje:))?[/quote]
ampak dec te pa z mano vara, ves:)))) in pravi da si v postelji pravi hlod, pa se umivas si ne svoje male nemarnice kosmate:)
mmmmm povej mu da sem spet vroca in da komaj cakaj njegovega korenjaka
jp drži:)) amapk imam še kljub temu full frendic, ti si pa zoprna pa še smotana in debela, katera se ma bolje:))?[/quote]
ampak dec te pa z mano vara, ves:)))) in pravi da si v postelji pravi hlod, pa se umivas si ne svoje male nemarnice kosmate:)
mmmmm povej mu da sem spet vroca in da komaj cakaj njegovega korenjaka[/quote]
hehe, glupača, ti kar sanjaj, ko boš mojega dobila, stopim v vroč golaž brez štumfov!!! Kompleksi so huda zadeva ane:))))))) V resnici se te pa še ljubljanski klošar ne bi s preklo dotaknil:))
mmmmm povej mu da sem spet vroca in da komaj cakaj njegovega korenjaka[/quote]
hehe, glupača, ti kar sanjaj, ko boš mojega dobila, stopim v vroč golaž brez štumfov!!! Kompleksi so huda zadeva ane:))))))) V resnici se te pa še ljubljanski klošar ne bi s preklo dotaknil:))[/quote]
za tvojga dedca sem cist okej:))) me ze eno leto vsak teden oralno zadovoljuje in moram povedat, da takega jezicka se nisem obcutila… mmmmm ahhhh ahhhhh
tudi seksa kot bi prisel iz puscave, noro :))))
sem postala cela mokra mmmmm se posebej ce pomislim, kaksni zmesani psihopatki kradem moza:)))
mmmm mmmmmmm mmmmmmmmm
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.