Name se lepijo luzerji
Ne zdaj posploševati.
Mislil sem to, da moški mora biti praktičen in znati opraviti razna tehnična opravila.[/quote]
Ne moreš biti z žensko, ki te poskuša kastrirati. Ženska mora ceniti, spoštovati moškega, seveda tudi obratno. :))
Zakaj pa bi moral biti zgolj moški praktičen. Da se žensko potem tretira kot nesposobno, ki si zna samo nalakirat nohte? Sandra Bullock zna menjat kolo na avtu, pa še simpatična, ženstvena in atraktivna je. :))
A nisem napisala, da kar nudim, tudi pričakujem?
Če znam jaz vrtat s pormašino, pričakujem to tudi od moškega. Če znam jaz pokosit, pričakujem to tudi od moškega.
Ne zdaj posploševati.
Mislil sem to, da moški mora biti praktičen in znati opraviti razna tehnična opravila.[/quote]
Ne moreš biti z žensko, ki te poskuša kastrirati. Ženska mora ceniti, spoštovati moškega, seveda tudi obratno. :))
Zakaj pa bi moral biti zgolj moški praktičen. Da se žensko potem tretira kot nesposobno, ki si zna samo nalakirat nohte? Sandra Bullock zna menjat kolo na avtu, pa še simpatična, ženstvena in atraktivna je. :))[/quote]
Mislim, da ženski vseeno godi, če se na njo lepijo moški, pa čeprav so slinavci.
To ji daje vedeti, da je atraktivna.[/quote]
Pa saj vsakemu paše, če na najemu zapne oko nekoga. Meni je samo smešno to tako poudarjati nonstop in jamrati zraven. In potem še razlage, da se na atraktivne ženske pač lepijo slinavci. Ma nemoj?! :))))))) Meni osebno je bolj pomembno, da se nalepi kakšen moški, ki je všeč meni. Pa ne bi o tem. 😉
ps; ali ne morem tega sploh komentirati, ker nisem nalepila svoje slike na MON? :)))))))))))
Kaj pa potem skoz jamraš? :)[/quote]
Poskuša povedati, kako oblegana je, kako si jo moški želijo, no, povsod so ji za ritjo, tukaj pa se ji premalo posvečamo ,tak oda je silno razočarana! :D[/quote]
Pa saj neko kvoto spomina pa tudi imamo. Ali pač ne? 😀
Ali je to samo zrak za polnit pljuča? 😉
Kako to misliš “kastrirati” ?
Saj, če moški opravlja svoj del obveznosti pri hiši, ga žena nima kaj kastrirati ali pa se moški počutiti manjvredno.[/quote]
Jah, Metko vprašaj, kako je to, če se mora pritoževati skoz nad nesposobnimi fanti, jih mora okarati malo, če nočejo z njo okrog sveta ali pa v Avstralijo. 😀
Meni pa ne godi, če me oblegajo slinavci, se ne počutim takrat atraktivna. Atraktivna se počutim takrat, če me peca kak simpatičen moški pa čeprav le en. Bolj kvalitetni moški me peca, bolj se počutim kvalitetna. Če me pecajo pa slinavci, več jih je, bolj neatraktivna se počutim. Takrat si mislim, da je z mano nekaj narobe, da sem takim všeč. Če sem pa sem všeč moškemu, ki je ok, čeprav me ne potegne, pa se počutim atraktivno v stilu kot je napisal Robi, da nam pač paše pozornost.
Japkica, komentiraš lahko, pa jaz tudi… samo za naju se ne ve (samo vsaka zase) kolk sva luštne in atraktivne. Po slikah, ki jih je nalepila princeska, pa je vidno, da je punca luštna in še kako atraktivna.
[/quote]
Ni dvoma! Parira 20-letnicam, saj zgleda pol mlajšo. :)))
Japkica, komentiraš lahko, pa jaz tudi… samo za naju se ne ve (samo vsaka zase) kolk sva luštne in atraktivne. Po slikah, ki jih je nalepila princeska, pa je vidno, da je punca luštna in še kako atraktivna.
p.s.
Kaj pa naj jaz rečem, ko se je včeraj name prilepila “ena luzerka”? :))))[/quote]
Aha. Torej je to treba tudi povedati. Vedno znova in znova. :))))))))))))
p.s.
Zate sem prepričana, da znaš skenslat človeka ali pa človečko. Celo na prijazen način. In ostaneš na istih cm. 🙂
Iz izkušenj povedano: se ne obdržijo.
Nazadnje se mi je zgodilo, da smo nekaj zidali, jaz sem vozila beton, moj pa je ves utrujen počival. Ker on pa že ne bo delal takih del in ker je gospod izobražen in trpi v službi. Veza je seveda šla zugrunt.
Saj dvomim, da bi se takšna veza sploh obdržala. Zato ni kaj kastrirati. :)[/quote]
Princeska te povabim na kavo… da presodiš kaj o moji zavisti. 🙂
Čeprav, če ti je lažje tako, tudi prav.
Pa še z Brabikami se boš lahko igrala … in gradovi in hiškami.
Forum je zaprt za komentiranje.