Najlonke
Ja, in jaz ti povem, da se ne štimam za vsako! Torej sem najbrž povprečen za ostale…in pravzaprav mi je vseeno. Kam pa pridemo, če bi hoteli vsakemu ugajat…
Tista, ki me pritegne…pa bo opazila, ko stopim iz povprečja…brez skrbi… )))))
Pa naj bo tule na forumu v chit-chatu ali pa kje drugje. Za “njo”, se pa bom pa rad izpostavil…
ma beni, a veš, da me zate pa res ne skrbi … da ne bi znal pritegniti … nje … meni je čisto všeč, če moški ve kaj hoče. pa sem prepričana, da bo tudi njej všeč 🙂
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99
jst bom crknla :)))))))))))))))))[/quote]
Tebe se pa da na nenavaden način namejat do solz?!?? )))))[/quote]
ma ja to je res. smejim se, da se moram za trebuh držat.
mi je tok dobr, ko se moški razpizdijo in popizdijo zaradi njega. s tem, da zna bit tud lepi saško dec… pa če vsi ostali moški v luft skačejo :))))))))))
ni histerije. s tem, da je saško izreden retorik in delaven človek. to mu je treba priznati. kar se tiče ostalega mu pa jst ne sodim, niti ne histeriziram. ma pač svojevrsten okus. in?
In? Imaš ga očitno precej pod drobnogledom? Najbrž kar tako, mimogrede?!?
Padel v oči?[/quote]
ma ja. kaj pa jaz vem. :)))))))))
ne. razen tega, da ima odlično krojene obleke. :)))
ma ja. kaj pa jaz vem. :)))))))))
ne. razen tega, da ima odlično krojene obleke. :)))[/quote]
Sodiš človeka po obleki? Ti to resno?[/quote]
ne (kar je tudi razvidno iz mojih zgornjih postov). bom vzela to zgolj kot retorično vprašanje. ali pa klišejsko :))))))))
je pa res, da vidim človeka, kot celoto in ne samo njegove polizane laske ali karkoli že. in ja, tudi obleko vidim.
me pa presenečaš. si imel kakšen dan nazaj z ondijem pravcato debato, kako je lepo videti urejeno žensko. a misliš, da ženskam pa ni lepo videti urejenega moškega? in sašo se pač zna oblečt. pa saj ni to nič takega. ali pač?
pač nimaš željenih fizičnih preddispozicij :))))))))))))))[/quote]
Fizičnih ali fetišističnih? 😉
Ti, imaš kakega?[/quote]
fizičnih. v prevodu; ondi je prijazen do žensk.
Forum je zaprt za komentiranje.