Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Najlonke

Najlonke

Ja, in jaz ti povem, da se ne štimam za vsako! Torej sem najbrž povprečen za ostale…in pravzaprav mi je vseeno. Kam pa pridemo, če bi hoteli vsakemu ugajat…

Tista, ki me pritegne…pa bo opazila, ko stopim iz povprečja…brez skrbi… )))))

Pa naj bo tule na forumu v chit-chatu ali pa kje drugje. Za “njo”, se pa bom pa rad izpostavil…

ma beni, a veš, da me zate pa res ne skrbi … da ne bi znal pritegniti … nje … meni je čisto všeč, če moški ve kaj hoče. pa sem prepričana, da bo tudi njej všeč 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No, lepo.

Tvojo pozornost že imam. Več mi pa nečeš dat… 😉

Ti si šminkeraš,ko Sašo Peče.Ves polizan gor po glavi in samovšečen.Ko pederčina.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99

jst bom crknla :)))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Se poznava?

Težko da, ker jaz v roza klube ne hodim, glede na to, da se spoznaš na pederčine…

V politiko pa…boh ne daj. :)))))

jst bom crknla :)))))))))))))))))[/quote]

Tebe se pa da na nenavaden način namejat do solz?!?? )))))

Vidiš, to je ded zate! Neustrašen in spozna se na politiko!

Ne mara šminkerjev in se spozna na pederčine…Kaj češ lepšega?

Slovnico pa mu odpusti!!! ;)))))))))))))))))))))))))))

Tebe se pa da na nenavaden način namejat do solz?!?? )))))[/quote]

ma ja to je res. smejim se, da se moram za trebuh držat.

mi je tok dobr, ko se moški razpizdijo in popizdijo zaradi njega. s tem, da zna bit tud lepi saško dec… pa če vsi ostali moški v luft skačejo :))))))))))

Če tebi ni smešno ni rečeno da drugim tudi ne bo.

Meni je bilo smešno nekaj drugega…

…od kje taka histerija do Pečeta? Da mu nisi šla na predvolilnie shode metat medvedkov in hlačk na oder?!? 😉

ni histerije. s tem, da je saško izreden retorik in delaven človek. to mu je treba priznati. kar se tiče ostalega mu pa jst ne sodim, niti ne histeriziram. ma pač svojevrsten okus. in?

In? Imaš ga očitno precej pod drobnogledom? Najbrž kar tako, mimogrede?!?

Padel v oči?

Peče ja…edino kar mu priznavam je, da zna fajn z jezikom opletat 🙂 Vse ostalo pa je politika.

Peče ja…edino kar mu priznavam je, da zna fajn z jezikom opletat 🙂 Vse ostalo pa je politika.[/quote]

Ja, sej… Ker meni ni znano, da bi pa on kaj velikega in dobrega naredil…??!!

Ok, je delaven in marljiv… kje pa se to vidi?

Politika pač. Pa si interpretirej kakor češ.

Od fetiš najlonk do nestrpnega Pečeta 🙂

Čak mal…bomo še nazaj do najlonk prišli… )))) Vsaj toliko, da se ondi oglasi. ;))))

Ta post se itak vleče že kar nekaj časa…

Padel v oči?[/quote]

ma ja. kaj pa jaz vem. :)))))))))

ne. razen tega, da ima odlično krojene obleke. :)))

po številu interpelacij 🙂

eh, klin* gleda politiko 🙂

Padel v oči?[/quote]

ne. razen tega, da ima odlično krojene obleke. :)))[/quote]

Sodiš človeka po obleki? Ti to resno?

ne. razen tega, da ima odlično krojene obleke. :)))[/quote]

Sodiš človeka po obleki? Ti to resno?[/quote]

ne (kar je tudi razvidno iz mojih zgornjih postov). bom vzela to zgolj kot retorično vprašanje. ali pa klišejsko :))))))))
je pa res, da vidim človeka, kot celoto in ne samo njegove polizane laske ali karkoli že. in ja, tudi obleko vidim.

me pa presenečaš. si imel kakšen dan nazaj z ondijem pravcato debato, kako je lepo videti urejeno žensko. a misliš, da ženskam pa ni lepo videti urejenega moškega? in sašo se pač zna oblečt. pa saj ni to nič takega. ali pač?

Ja, retorično bo kar v redu… 😉

Ja, sva imela debato…kaj pa sem hotel…o vremenu?

Če ga kaj resnega vprašam, pa znori!

pač nimaš željenih fizičnih preddispozicij :))))))))))))))

pač nimaš željenih fizičnih preddispozicij :))))))))))))))[/quote]

Fizičnih ali fetišističnih? 😉

Ti, imaš kakega?

pač nimaš željenih fizičnih preddispozicij :))))))))))))))[/quote]

Fizičnih ali fetišističnih? 😉

Ti, imaš kakega?[/quote]

fizičnih. v prevodu; ondi je prijazen do žensk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close