Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Najlonke

Najlonke

uživajta s svojo … pa glej, da bojo pete dost visoke.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Že odhajaš?Ja treba je začinjevati sex tako ali drugače.

In ti natakneš kdaj črne mrežaste najlonke?

ja, večkrat. in dobro se počutim v njih :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Torej privlačna lepotička.Črnolasa?

temnolasa ja, lepotička neeee. jst nisem nič od barbi.

To ti misliš:-)))

ne, jaz vem, da nisem nobena barbika, lepotička. sicer pa, da je ženska privlačna ne rabi biti ravno barbi. je tko? je potrebno še marsikaj več.

ti, a sva se midva malo užgala danes?! :))) z besedami mislim, da ne bo pomote :)))

Prav imaš.ja malo sva se pa res užgala in naiskrila;-))Pa saj je super.Si fajna deklca.

Jaz sem danes oblečena tako Ondi, po tvoje:)))))) No, niso črne pa mrežaste:) so pa samostoječe;)
Moj je med malico kar mencal, ker ve, kaj je spdaj:)))))

mirellca, nikar jih slečt, dokler ne pride do akcije…

hmmm… jst sem zgleda vse prevečkrat v hlačah :))

Ha,ha,ha,navihanka zapeljiva;-)

Kar oprijeto minico natakni.

mah, jst se ne furam na minice :)))

Si rada športno oblečena kajne?

niti ne. no za športanje seveda. drugače pa za službo nisem športno oblečena.

In s čim se ukvarjaš v službi.Višji položaj?

Lol, ni za verjet… Sej je res nekam turobno tle zadnje cajte, ampak, da greš pa razkopavat po 4 leta starih postih…

Aja, ni velik takih, ki bi postavljali vprašanja v stilu:”Ali ste mogoče kaj bolj samozavestne, ko jih imate oblečene.”

Velikokrat je stara zadeva privlečena iz arhiva zopet zanimiva in ponovno zažari.

Pa to ni res,

zakaj moški mislijo, da se ženske v najlonkah počutijo ne vem kako ….v 9 nebesih?:)))

Moj je čist nor, ampak res, na najlon….ponori, če ga sem in tja presenetim v postelji:)))

Tudi mene vzburja na lepih sexi ženskih nogah.

nora…ko se mu taka kažeš?

se ne bojiš, da bo pregorel..))) zdj pa samo še reci..da ti jih strga….

leta letijo - iščem stevardeso

..ne z zobmi zgrabi zgornji rob…in počasi vleče navzdol…spusti šele na gležnjih…nato se po goli nogi z jezikom vrača…preskoči na drugo nogo…
boljš da neham…

Nadaljuj,prav rajca:-)

bejž mulc……..

mala?…nehi….bi rada da pridem kar skozi ekran?

cmoka

leta letijo - iščem stevardeso

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close