Najlonke
Jaz pa sem tebe, Ondi. Nevljuden si.[/quote]
Še malo, pa pride ta tretji :))))))[/quote]
uhhh … annabel. zdaj mi je šele jasno (mati sem blond!!) zjutraj sem brcala v temo. glede sivine. sori. zdaj mi je čisto jasno. Uživaj ob posipavanju rožic!! :)))
Dr.Dragan Preković…………….pravi!
Najboljše nogavice so dokolenke z 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bombaža saj tako tudi ščitijo gležnje.
Vsekakor morate paziti,da jih menjate na 3 ure,ker se noge zelo potijo saj rastejo iz riti.
Lahko uporabite tudi mavčaste nogavice ,ki jih dobite pri zvinu ali zlomu noge in to zelo kakovostne.
Boli me koleno in to na nogi vsekakor priporočam mavec!
Mavec lahko zelo rajca moške saj je noga bolj debela od ostale.
Vaš.
Dr.Dragan Preković
Jah, po svoje imaš prav…
Dejansko se recimo Italijanke dosti bolj seksi oblačijo, medtem ko na primer so avstrijke in nemke še bolj nezanimivo oblečene…
Eeee…španke, brazilke…to je pa čisto nekaj drugega… ))))))
Mislim pa, da tebe bolj privlači poslovni slog, tega pa imaš povsod dosti, kjer je pač tako okolje…
Je res tako, če človeka zanima predvsem sightseeing… )))))
Je pa po drugi strani v Sloveniji veliko lepih in prijetnih žensk, ki pa, če se uredijo samo zate in zgolj samo zate…to pa je povsem nekaj drugega…
Ampak, tukaj govoriva že o predanosti in ljubezni… ;)[/quote]
zdaj pa vem nekaj več! jaz nikakor ne morem biti lepa in prijetna, ker se pač urejam ZASE. in ne za nekoga drugega. ajoj, smrk.
Ne, ne veš, ker bereš površno!
Sem rekel, da ste lepe in prijetne, DA PA…ČE SE…
Je pa res, da si zaenkrat v tem primeru, če se urediš zgolj zase…še vedno v povprečju…iz moje perspektive… ;)[/quote]
:))))))))))))) oh ben … torej boš moral povedati nekaj o svojem ‘povprečju’!!
jaz sem prepričana, da če se počuti ženska privlačna v svoji koži, se to občuti tudi navzven. no vsaj moje izkušnje so take.
sicer je pa tako, da nismo vsi za vsakega privlačni. in prav je tako. kaj veš ben, mogoče bi bil pa ti ob meni povsem povprečen. nikoli ne veš. 🙂
nisi me razumel … glede tvojega ‘povprečja’ … moje vprašanje se je nanašalo, na to ko praviš ‘da je ženska povprečna, če se uredi samo zase’.
Forum je zaprt za komentiranje.