Najboljši seks
Pri njej je dogodek resničen, osebe in kraj pa izmišljene. Mogoče tudi spol? 😀 Nekaj muti ona. :)[/quote]
Zakaj bi mutila? Človek napiše odgovor na temo, doživi pa polena od nevoščljivcev…zaplankani, nepotešeni Slovenci…ups Štajerci.[/quote]
Ljubljančanka? Nisi ti izvorno Prekmurka? Čisto si zatajila svojo rodno grudo, tako kot Robi. 😀
Zakaj bi mutila? Človek napiše odgovor na temo, doživi pa polena od nevoščljivcev…zaplankani, nepotešeni Slovenci…ups Štajerci.[/quote]
Ljubljančanka? Nisi ti izvorno Prekmurka? Čisto si zatajila svojo rodno grudo, tako kot Robi. :D[/quote]
Jaz nisem Prekmurec.:)
Res nisem bil daleč od Mure, vendar sem bil na tej strani Mure. 🙂 In še vedno sem.
Ljubljančanka? Nisi ti izvorno Prekmurka? Čisto si zatajila svojo rodno grudo, tako kot Robi. :D[/quote]
Jaz nisem Prekmurec.:)
Res nisem bil daleč od Mure, vendar sem bil na tej strani Mure. 🙂 In še vedno sem.[/quote]
Nisem trdil, da si Prekmurec, menda si Prlek. 🙂
Po fotru imam prekmurske korenine, po mami štajerske 🙂 Omenjal si večkrat Dravo in Ptuj zato sem rekla, da si Štajerec – nisi?
Pa kaj, če bi se katere prepoznale? S knjigo bi naredil uslugo tistim, ki se jim na področju spolnosti bolj malo dogaja. Misli malo širše ne le na svojo rit.[/quote]
Ne vem, ce bi forumski zupniki taksno knjigo dozivljali kot da jim delam uslugo. lol[/quote]
Kot da bi jo brali le uporabniki mon-a. Mon ni cel svet! 🙂 Če pa misliš da je, pa si se pošteno zaplezal :)))
Gazela tema je stara 10let! 😉
[/quote]
Ja, mene je tudi kar strah prečitati takšne teme, ko vidiš, da MON-ovkam samo seks roji po glavi. :))[/quote]To me čudi, ker nekaterim so packarije že, če se pogovarjaš o planinarjenju oz hribolazenju… :)))
To me čudi, ker nekaterim so packarije že, če se pogovarjaš o planinarjenju oz hribolazenju… :)))[/quote]
Ne vem zakaj bi za GRIČEK rabil hribolaziti….[/quote]
:))))))))))))))))))
Samo to pa res!
Griček lahko enostavno pre/zakoračiš…… 😀
Forum je zaprt za komentiranje.