Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najboljši seks

Najboljši seks

Pri njej je dogodek resničen, osebe in kraj pa izmišljene. Mogoče tudi spol? 😀 Nekaj muti ona. :)[/quote]

Zakaj bi mutila? Človek napiše odgovor na temo, doživi pa polena od nevoščljivcev…zaplankani, nepotešeni Slovenci…ups Štajerci.

Pri njej je dogodek resničen, osebe in kraj pa izmišljene. Mogoče tudi spol? 😀 Nekaj muti ona. :)[/quote]

Zakaj bi mutila? Človek napiše odgovor na temo, doživi pa polena od nevoščljivcev…zaplankani, nepotešeni Slovenci…ups Štajerci.[/quote]

Ljubljančanka? Nisi ti izvorno Prekmurka? Čisto si zatajila svojo rodno grudo, tako kot Robi. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A po tem se po novem sodi od kod je kdo? Svašta 🙂

na monleaksu sem prečital. Ne poznaš wikileaksa? Ah, jej…

Ja mucek 🙂

Zakaj bi mutila? Človek napiše odgovor na temo, doživi pa polena od nevoščljivcev…zaplankani, nepotešeni Slovenci…ups Štajerci.[/quote]

Ljubljančanka? Nisi ti izvorno Prekmurka? Čisto si zatajila svojo rodno grudo, tako kot Robi. :D[/quote]
Jaz nisem Prekmurec.:)
Res nisem bil daleč od Mure, vendar sem bil na tej strani Mure. 🙂 In še vedno sem.

Ljubljančanka? Nisi ti izvorno Prekmurka? Čisto si zatajila svojo rodno grudo, tako kot Robi. :D[/quote]
Jaz nisem Prekmurec.:)
Res nisem bil daleč od Mure, vendar sem bil na tej strani Mure. 🙂 In še vedno sem.[/quote]

Nisem trdil, da si Prekmurec, menda si Prlek. 🙂

Po fotru imam prekmurske korenine, po mami štajerske 🙂 Omenjal si večkrat Dravo in Ptuj zato sem rekla, da si Štajerec – nisi?

Jaz sem imel ze toliko dobrih seksov, honeymoon-ov, ipd, da bi z opisi lahko kar eno debelo knjigo napolnil. Pa ne bi opisoval, da se v kaksni zgodbi katera ne prepozna. 🙂

Pa kaj, če bi se katere prepoznale? S knjigo bi naredil uslugo tistim, ki se jim na področju spolnosti bolj malo dogaja. Misli malo širše ne le na svojo rit.

Daterju priporočam 50 odtenkov sive za literarni vzgled. Denarja bo ko pečke, če kej tazga napiše.

Pa kaj, če bi se katere prepoznale? S knjigo bi naredil uslugo tistim, ki se jim na področju spolnosti bolj malo dogaja. Misli malo širše ne le na svojo rit.[/quote]
Ne vem, ce bi forumski zupniki taksno knjigo dozivljali kot da jim delam uslugo. lol

Pa kaj, če bi se katere prepoznale? S knjigo bi naredil uslugo tistim, ki se jim na področju spolnosti bolj malo dogaja. Misli malo širše ne le na svojo rit.[/quote]
Ne vem, ce bi forumski zupniki taksno knjigo dozivljali kot da jim delam uslugo. lol[/quote]

Kot da bi jo brali le uporabniki mon-a. Mon ni cel svet! 🙂 Če pa misliš da je, pa si se pošteno zaplezal :)))

Za to rabiš domišljijo, pisateljsko žilico, izvirni slog…. Za to knjigo menda niti ne.

To ne vem, ker nisem bral. So mi pa znani odzivi in finančni uspeh.

Gazela tema je stara 10let! 😉
[/quote]

Ja, mene je tudi kar strah prečitati takšne teme, ko vidiš, da MON-ovkam samo seks roji po glavi. :))[/quote]To me čudi, ker nekaterim so packarije že, če se pogovarjaš o planinarjenju oz hribolazenju… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, mene je tudi kar strah prečitati takšne teme, ko vidiš, da MON-ovkam samo seks roji po glavi. :))[/quote]To me čudi, ker nekaterim so packarije že, če se pogovarjaš o planinarjenju oz hribolazenju… :)))[/quote]

Ne vem zakaj bi za GRIČEK rabil hribolaziti….

To me čudi, ker nekaterim so packarije že, če se pogovarjaš o planinarjenju oz hribolazenju… :)))[/quote]

Ne vem zakaj bi za GRIČEK rabil hribolaziti….[/quote]
:))))))))))))))))))
Samo to pa res!
Griček lahko enostavno pre/zakoračiš…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close