Najboljši seks
Pred enim tednom – seks življenja.
Zgodil se pa je s fantom, s katerim sem prijateljevala še za čas študija. In glej ga zlomka, najine poti so se zopet srečale. Potem pa sva se kar načrtno dobila, da še to opravima 🙂 Saj vem, da se sliši smešno, ampak je res bilo tako.
In preživela sem najbolj romantično, nežno, z erotiko nabito noč. Se kar nisva mogla nasititi eden drugega in do 11h sva s premori že 3 seksala.. Njam najm je bil dober. Vmes mi je še zajtrk pripravil, me cartal, ljubkoval in z menoj v objemu zaspal.
Najboljši orgazem: se strinjam z nyobo – čez tuš ga ni, še posebej če je kdo zraven. Al pa, da te partner z jezikom pripelje do nebes. Med samim seksom pa tudi meni paše še dodatno draženje 😉
Uživi v cvetju!
mojčika
Mi niti na pamet ne pride, da bi najboljši orgazem doživela sama s seboj…od kar sem se vpeljala (od 17.l ) v skrivnosti ljubljenja in ostalih posteljnih radosti tega dejansko niti ne počnem sama s seboj. Najboljši orgazem, hm verjetno, ko sem še lahko po celo noč vzdržala vse napore strasti hahaha… in potem doživela enega za drugim, pa spet…. Punce, ki prisegate na samozadovoljevanje, vse kar lahko počnete same s seboj vam nekateri spretni fantje pričarajo v dvojni meri (:)
Forum je zaprt za komentiranje.