Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najbolj nemogoc zmenek ever

Najbolj nemogoc zmenek ever

meni pa se ravno dogaja najbolj nemogoč zmenek, večer za večerom se dobivava. Včasih na mojo včasih na njegovo pobudo. Imava se fajn ampak on nič in nič in nič in nič. Pa matr a naj jaz vanga skočm?

Ko bosta naslednjič spet skupaj, naj ti po nerodnosti iz torbice pade dildo. Mrbit se bo pa zamislu…

ja mrbit 🙂

joj joj kle sem pa res umrla od smeha ,če sam pomislim na moja mlada leta ,se vidm v vseh zgodbicah skoraj, ampak BMW 540 ta pa zmaga po moje je cd od Wernerja pa pa od Saške v morje vrgu ,pa namesto psa si je kupu sesalec amapk de ne bo pomote ,tistega s cevjo………..,ja pa zdi se mi da sem ga zadnjič vidla k še kr tko mal včasih ene 25x na zeleno čaka …………he he, ja pa merkejte k briljantina je pa zelo spolzka po tleh de ne bo še kakšn randi propadu k si bo kter/a nogo tam zlomila

na neki fešti sem bila kar precej vesela in očitno sem dala tel. št. nekemu tipu. Zjutraj že na vsezgodaj me vso mačkasto zbudi telefon, tip že kliče in me vabi na drink. Ampak jaz nisem imela pojma o čem govori,niti kdo je… no sem se vdala v usodo privolila na pijačo, pa hitro prečekirala pri kolegicah malo o njejm, ker imela totalni izpad spomina.

No pridem v tisti lokal, malo počvekava, je bilo kar fajn, solidno je zgledal, pol pa me ubije z izjavo, da se je že prejšnji večer na prvi pogled zaljubil, da kak sem oh in sploh fajn, kako isto razmišljava , sa sva ustvarjena drug za drugega in če bi se poročila z njim. Aaaaaa majke mi, HB sem se po začetnem šoku lahko izgovorila da me glava boli od prejšnjega večera in sem spizdila. Pa ful dolgo je potem še trajalo, da je tip ugotovil, da nočem imet nič z njim :((

v srednji šoli, sošolka kao dobra duša, da mi zrihta tipa, da enmu kolegu cifro ki me je še isti dan poklical. glas da se stopiš ob njem. oki sva se zmenila za pijačo. prišel je, z zamudo in s sodelavcem!!z enim starim atkom, ki je ves čas bulil vame. oba sta bila v umazanih kombinezonih, ker sta bila pač malarja in sta prišla med malico. tip ni kaj dosti govoril samo gledal me je in gledal. spila sem pijačo in vstala da moram iti, oba sta imela še skor cel pir za spit sta ga kar eksala in kr naenkrat sta tudi onadva mogla it. sodelavec je odšel nazaj na delo, on je pa šele takrat začel govorit. kako zelo sem mu všeč, da bi bil takoj z mano, če bi hodila z njim,…sem res res poizkušala reči NE, ko me tip kušne, me pogleda in oddide. meni nič jasno. naslednji dan me ves vesel kliče,da kok je vesel, ker je z mano, sem mu rekla, da midva nič nimava, da sploh nevem kaj je bilo. in on men ” ja hodiva ane, sej sm te kušnu, to pomen, da sva skupaj”. kaj?? sploh se mu nisem več javljala. tip me je klical ene 3 dni še potem res non stop. se mu končno javim in se zmenim z njim še enkrat da mu res osebno povem, da iz tega nebo nič. kok se je pa tip zdej zrihtu. tip je zgledu kot ena živa firma, pumice, adidas mikica, leviske,…aja pa pripeljal se je z stričevim bmv-jem, ki sploh ni bil nov ampak že ene 10 let star. no sm mu končno dopovedala,da s tega nebo nič, on pa men kao “ti bo še žal”. haha. nikoli več ga nisem videla.

en teden kasneje mi potem sošolka reče, da je že našel drugo in se je že preselil k njej domov in da (on) upa, da mi je žal. hahahaha nikoli in nikdar

malo je bilo dolgo ampak sm mogla vn dat :))

In kaj si hotela povedat??

iskrena pohvala za dejanje s kužkom

In kaj si hotela povedat??[/quote]

da je bilo tip idiot mogoče??

deset let nazaj sem se selila v svoje stanovanje in rabila se električarja. Prijatelj mi je zrihtal nekega tipa. Ker ni prvič vsega naredil je rabil še enkrat prit. Pa še enkrat, pa še enkrat. Sproti je povedal je, da živi sam z očetom, da zida hišico s kapelico v kateri bo vsak dan gorela svečka ipd… Mene se to nekako ni tikalo, saj je bil zame pač električar. To je trajalo en mesec, ko je meni potegnilo, da je tip zrital ves feršetkaraj v hiši in mu plačala zadevo. Pol se je pa začelo. Ker je delal v tri izmene, pri vzdrževalcih, mu je bilo ponoči velikokrat dolgčas in me je klicaril sredi noči tudi po dvakrat – trikrat, podnevi pa ni imel časa, ker je zidal svojo hiško. Po treh tednih sem na mobitelu zahtevala blokado njegovih klicev.

Skratka, spet ena tema, v kateri si popolne mončice ploskajo med sabo. Lepo vam, da ste tako popolne, pa čeprav ste samske, ali pa živite v popolnih zlaganih zakonih, polnih laži in kurbarije.

:)))))) ti, ti. pacek:))

Jaz pa sem že doživel pijačo s punco (ker glede na nadaljnje dogajanje tega pač ne morem kvalificirat kot zmenek), da je ona s seboj pripeljala kolegico. Deset minut pred dogovorjeno uro dobim od nje sms, da bo z njo prišla tudi njena kolegica. Ko smo vsi trije sedeli za mizo, je ona 95% časa debatirala s kolegico.
Anuška, kaj naj ti rečem, ne le da je to jebanje v glavo, temveč tudi pomanjkanje bontona.

In kaj bi ti sploh hotela, želela?

Še nekaj olja za tvoj ogenj; poleg zgoraj navedenega “zmenka” sem že doživel, da je ena punca odpovedala zmenek, ker bi se na zmenek pripeljal z vlakom. Očitno ona hodi na zmenke le s tipi, ki imajo jeklene konjičke. Druga punca ni imela hrbtenice mi naravnost povedat, da jo ne zanimam. S tretjo sva se dobila na pijači, a pogovor sploh ni stekel, prav razmišljat sem moral kako naj nadaljujem pogovor. Četrta je bila tako lepa, da bi lahko Slovenijo zastopala na Miss Sveta,,, toda kaj ko jemlje antidepresive. Peta je travmirala, ker ji njen oče ne daje ljubezni. Šesta ima končano le ošpp… niti ne bom izgubljal besed. S sedmo je pa končno uspelo, me sprejema takega kot sem.

Evo jaz bom napisala kako sem jaz bila slaba v tej zgodbi…tip me pobere z avtom da greva v kino…dobrih 500 m od hiše mi zvoni gsm..kolegica je bila,.da če gremo na koncert..izbrala sem koncert in njega pa prosila da me pelje nazaj pred hišo…ko je odhajaal so gume cvilile kok je bila jezen…čez par ur dobim sms da če se dobimo drugi dan na kavi…ma te prosim,ne rabim takega fanta

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Kaj si pa potem sploh rinila v kino z njim?

Kkao lahko sploh pomisliš na to, one so vendar ženske. Vedno imajo prav..

Ma noro, ti si faconar stoletja :))))) res, vsak dan me nasmejiš. super si:)))[/quote]

Kaj si pa potem sploh rinila v kino z njim?[/quote]

Nisem jaz rinila, on me je vprašal in ker sem bila fraj sem šla…ampak mi ni niti malo žal da se nisem zapletla z njim..ker tip je psiho… resno!

Z njim si vseeno rinila v kino kljub temu da si vedela, da ni fant kot si ga želiš… To nekaj pove o tebi, ne o njem.

Z njim si vseeno rinila v kino kljub temu da si vedela, da ni fant kot si ga želiš… To nekaj pove o tebi, ne o njem.[/quote]

Na začetku človeka ne poznaš, bil mi je simpatičen ampak kasneje ko ga bolje spoznaš vidiš koliko je ura…

Evo jaz bom napisala kako sem jaz bila slaba v tej zgodbi…tip me pobere z avtom da greva v kino…dobrih 500 m od hiše mi zvoni gsm..kolegica je bila,.da če gremo na koncert..izbrala sem koncert in njega pa prosila da me pelje nazaj pred hišo…ko je odhajaal so gume cvilile kok je bila jezen…čez par ur dobim sms da če se dobimo drugi dan na kavi…ma te prosim,ne rabim takega fanta[/quote]

Tik pred zdajci, da si premisliš, je pač grdo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Da slišim, kolk vas uporablja foro s telefonom?

Greš na zmenek. S prijateljem/prijateljico se zmeniš, da te v času, ko bo potekal zmenek, pokliče. Ko zazvoni telefon, sta dva scenarija. če je bejba ( v ženskem primeru tip) kul, prijatelja hitro odpraviš…ne morem zdaj..se slišimo kasneje.

Če pa je bejba, kot d aje iz ženskega čveka na med.over.net-u, pol pa narediš zaskrbljeno faco…u fak..babici je postalo slabo…in hitro oddrviš, zemnek pa pustiš z odprtimi usti.

Evo jaz bom napisala kako sem jaz bila slaba v tej zgodbi…tip me pobere z avtom da greva v kino…dobrih 500 m od hiše mi zvoni gsm..kolegica je bila,.da če gremo na koncert..izbrala sem koncert in njega pa prosila da me pelje nazaj pred hišo…ko je odhajaal so gume cvilile kok je bila jezen…čez par ur dobim sms da če se dobimo drugi dan na kavi…ma te prosim,ne rabim takega fanta[/quote]

Ja, vem da je grdo in če bi bila jaz na njegovem mestu,ne bi sploh več stopila v kontak s tako osebo, ampak on me je že drugi dan vabil na pijačo….
Tik pred zdajci, da si premisliš, je pač grdo.[/quote]

Verjetno jo vsi kdaj – tako moški, kot ženske.
Saj se dostikrat najde kakšna situacija, ko je treba zbrisat…

Jaz ne bi uporabila te fore…je res glupa. Če greš v zmenek pač oddelaj svoje in čau…saj smo odrasli, a ne?

Z zmenki res nimam nobenih slabih izkušenj – ker nimam zmenkov na slepo. Se je že kakšen mučil okrog mene ampak sem vedno, že v zelo mladih letih znala pokazat da ne bo šlo, ali pa da mi je všeč in smo nadaljevali.
Sem pa še samska, še vedno čakam na svojega princa. :)

Ob zgodbah zgoraj sem se nasmejala do solz. bravo za izpovedi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close