Najbolj nemogoc zmenek ever
Joj, kako super tema!
Prav režim se, ko berem te polomije :)))
Zase se ne spomnim, da bi bilo res kaj kritično, no mogoče enkrat v srednji šoli. Bila zmenjena z Gregatom v mestu, vse lepo in prav, se sprehajava, hočeva it na grad. Lepo hodiva po pločniku, debatirava, kar naenkrat mene poserje golob iz zraka na polno. Ampak res, celo majico sem imela umazano in še po kavbojkah :))
No, takrat še ni blo za vsakim vogalom lokalčka z wc-jem in se prav spomnim, da sem v eni veži našla šiviljo z delavnico in je imela en ubogi umivalnik. POl sem se pa kar slekla, splaknila majico in kar mokro dala nazaj gor. :))
Še dobro, da je bilo toplo :)))
zanimivo da vse ženske pišete o tem, kako ste bile ve vse ok in oh in ah, tipi pa smotani, in da so se tipi zaljubili v vas, vam pa ni bilo do njih.
ne vem če ni bilo kdaj tudi obratno, pa tega nočete priznati.
Konec koncev je lahko tudi to ponesrečen zmenek. Vam je bil tip všeč, pa ve niste bile njim…
Pred veliko leti za nekaj hribi,sem po pomoti poklicala eno številko in javil se je nek fant,ful hud glas,.Tako sva si večkrat telefonirala, se po telefonu zaljubila in se na koncu zmenila, da se s kolesom pripelje do mene.
S prijateljico sva se skrili na vrhu ulice, kjer sva imeli dober pregled nad sceno.
In se pripelje, on pa še en njegov prijatelj.
Ojoj, kako sva s frendico tekli čimbolj stran, tako zelo sta nama bila smotana:):):)
Potem me je še večkrat klical, pa sem morala najti vedno nove izgovore, saj mu nisem mogla vendar reči, da je smotan:(:(
Tip je prišel na randi z bivšo žensko, ker mu je grozila, da se bo ubila in ga ni pustila samega. Takrat še ni bilo mobitelov, on pa ni upal zahinavit, da ne bi bila jaz jezna.
V glavnem, bilo je zanimivo, na randiju namreč, prav dolgo pa seveda nisva bila skupaj. On se je kasneje z njo poročil, vendar čez par let tudi ločil, do konca je ostala psihopatka in ima probleme sama s seboj, s sedanjim možem, z žlahto in v službi, midva greva pa še vedno včasih na kavo – zdaj končno sama 🙂
Uh, enega sem se spomnila :-))
Pred leti grem na zmenek na slepo (internetno spoznavanje) in sem bila “na kavi” prijetno
presenečena, čeden tipo, visok, prijazen, zabaven….skratka ful obetavno.
Na koncu doooolgega in prijetnega klepeta mi pa prijavi, da se je odselil od žene, s katero
sta se ločila in da zdaj išče stanovanje….če lahko kar naslednji dan pride k meni s potovalko…
… :-((((
Ful mi ga je bilo žal…
Kolegica mi priporoča njenega fajn, najbolj ful fajn prijatla.
Dobro, grem na zmenek zaradi nje. Sedem k njemu v avto, ki je smrdel kot tristo parfumerij skupaj, on pelje, jaz pa gledam, škilim proti njemu, pleša, par las polizanih nazaj, kangarn hlače kot moj foter, srajca, odpeta do popka, sive dlake gledajo ven, vse skupaj krasi debela zlata verižica, zapestnica in ura, pogled proti uri, joj, dolgi noht na palcu, zarezan na špic. Jutri nadaljujem.
Ni govoril, samo prikimaval je, jaz pa sem se ful trudila kaj povedat ter ga napeljat na pogovor. Ampak veste, če ni nekega feedbacka, potem ti zmanjka in postaneš tiho. V tistem trenutku pa tip pribije: “in vse tiho je bilo” Da bi ga tako ploznila! Pa reč kej, pišuka!
Sem mislila, da mu pač toliko nisem bila, ker on meni seveda ni bil, če je samo za sliko bil tam (za pogledat pa še kar) kot en mutec. Ampak me naslednji dan že kliče, kdaj bova naslednjič ven šla!! Hmmm, like…. NEVER?
Nekaj podobnega … Zaradi mučne tišine pač blebetam sto na uro, mrzlično iščem teme in ko po tričert ure končno hočem zajeti malo zraka, mi reče: No, kaj boš še lepega povedala.
Tudi njemu se je zdelo, da nama je šlo kar dobro, je še poklical.[/quote]
Po mojem je takšnih primerkov kar nekaj. Kako je bilo tebi drugače? Mene je imelo skoz, da bi najraje se nekam pogreznila, postala nevidna, zbežala… Ampak nisem mogla tam sred lokala kar zbežat.
Nekaj podobnega … Zaradi mučne tišine pač blebetam sto na uro, mrzlično iščem teme in ko po tričert ure končno hočem zajeti malo zraka, mi reče: No, kaj boš še lepega povedala.
Tudi njemu se je zdelo, da nama je šlo kar dobro, je še poklical.[/quote]
Po mojem je takšnih primerkov kar nekaj. Kako je bilo tebi drugače? Mene je imelo skoz, da bi najraje se nekam pogreznila, postala nevidna, zbežala… Ampak nisem mogla tam sred lokala kar zbežat.[/quote]
Rajš bi bila tričetrt ure pri zobozdravniku brez injekcije.
Najbolj glupo mi je pa bilo, da sem čutila potrebo, da rešim, kar se rešit da. Zdaj se tega ne bi šla več. Klinc, če si nimava nič povedat, bova pa tiho, bo vsaj prej konc hudega.
Jaz imam dve prigode z mojim možem.
Bila so to leta ko denarja ni bilo toliko. Komaj končan študij in frišna ljubezen. In si sposodi očetov avto in me pelje na izlet. Vse super, nakar se ustaviva v eni gostilni da kaj pojeva.
Že pri vhodu vidim na tabli napisano da nudijo kračo – jaz seveda nora nanjo in mu seveda predlagam to jed.
Seveda meni na ljubo naroči kračo primerno za dva. Krača fenomenalna, on pa kar nekaj brska po krožniku.
Nakar se izkaže da tega sploh ne je……
Pa še enkrat ga je jezik tepel oz. njegov molk. Tudi kulinarika. Noseča in greva na plažo. Nakar mi blazno zapašejo ribe.
Pa greva v Sečo k Ribiču (ful draga restavracija) in naročiva ribjo ploščo. Prinesejo res ni da ni in moj mož vzame pohanega osliča in končno izdavi da rib “z glavo in kostmi” ne je.
Sem uživala sama.
Enkrat sem spoznala enega na Ircu in mi je bil kar simpatičen, tudi lušten na pogled. Čez nekaj tednov se res dobiva na pijači, jaz pa takoj zagledam RINKO na njegovem levem prstancu! Me skoraj kap in ga vprašam, kaj to pomeni. On pa se začne nekaj izgovarjati, da ni poročni prstan, ampak samo za okras… ja, seveda, zlat prstan na levem prstancu. Zmenek mi je postajal vedno bolj mučen in končno ga je bilo konec. Greva proti njegovem avtu, da bi me peljal domov, ker avtobus ni več vozil in zadaj vidim OTROŠKI SEDEŽ. Fak, me je pogrelo! Sem mu rekla, da kako si upa… on pa da je otroški sedež od sestre, ker on dosti vozi okoli svojega nečaka. Japajade, groza!!! Sem ga poslala nekam in šla peš 15 km domov.
Me tip povabi na kavo, med mojo službo (kar je vedel, da torej nimam prav veliko časa). Nakar se ga kar nisem mogla znebiti (razen če bi bila RES zelo nevljudna), ker je kar govoril in govoril. Ko natakar prinese račun, tip ugotovi, da nima s sabo dovolj denarja – tako da sem plačala jaz.
Okej. ampak v naslednjih dneh me je ta isti tip vsak dan poklical, tako da je zazvonilo le trikrat (in sem ga potem klicala nazaj), ko pa se mi je le uspelo javiti na njegov klic, pa je prosil, če ga lahko pokličem nazaj, ker nima dovolj denarja na računu.
Drugega zmenka seveda ni bilo. 🙂
Prvo srečanje, kontakt preko neta. Tip pride, lokal je izbral on, nekaj za lokalne pijančke v pritličju bloka. Naročiva pijačo, klepet povprečen, tip skoz hodi na WC. Pove, da je prej igral biljard s frendi in da je spil par piv. Tekom najinega klepeta je stankal še 3 piva. Sem izvedela vse, kar sem hotela: v mojem slovarju so taki primerki uvrščeni pod: alokoholiki – ne hodi blizu.
En drug zmenek, drug tip, isti vir poznanstva. Se zmeniva pred kinom, da bi šla gledat en film. Odprejo dvorano, folk gre noter, njega še vedno ni. Kličem na mobi, ni odgovora. Kličem enih 6x. Ni učinka. Prilaufa enih 10 minut po začetku filma, ok se seznaniva, greva noter, tip se posuva s pepelom, kako je zamočil, kako fajn, da sem ga počakala (imava skupne znance in sem vedela, da ne bi namenoma ne prišel). Ampak pol pa cel film gunca z nogo in trese celo vrsto. Grrr. Greva potem na pijačo, trese z nogo, gunca mizo, opiše svojo poklicno pot in pohvali svojo odločitev za spremembo kariere in pove, da mu je ful koristilo, ker je zdaj veliko mirnejši. Preostanek časa sem se samo še spraševala, kakšna živčna razvalina je moral biti šele prej!
Spet drug zmenek, zima, dežuje, tema, skoraj sem že prišla do mesta, kjer sem bila zmenjena s tipom, pa grem čez cesto in vidim, da je nekdo že prej butnil enega psa, ki zdaj leži sredi ceste in poskuša vstati, kar ne gre, ker ima ohromljen zadnji del trupa, avtomobili se mu pa izogibajo. Grem do psa, da bi ga odnesla s ceste. V trenutku sem bila mokra do kože. Pes prijazen, a težek kot cent, ga nisem mogla niti premakniti. Ustavi en tip v BMWju in mi pove, da naj pustim psa. Ustavi en mlad par, punca prevzame avto, tip mi pomaga nesti psa na pločnik. En mimoidoči pove, kje imajo za najdenčke brezplačno veterinarsko pomoč in skupaj s tem parom peljemo psa k veterinarju, potem pa oddamo v zavetišče. Zelo prijazna punca in fant, me potem odpeljeta še do mojega avta. Z zmenkom ni bilo nič, ker sem bila premočena in umazana, psa sem pa še večkrat srečala. :-)) Na srečo ni bil ohromljen, ker bil samo udarjen in veliko pretežak za svoja leta.
hehe dobre fore.
ko sem bla v srednji šoli je biu ful popularn en cajtng frka al neki tazga, not si meu pa “zmenke na slepo za srednješolce” … no in se jest dobim z enim tipom k je biu sicer fajn, samo nisva se mela kej za pogovarjat. jest naskrivaj pošlem sms sošolki, da nej me pokliče in se dela, da je moja mami:))) in res, me kliče in kao, da mami hoče, da pridem domu, ker so pršli obiski iz tujine … jest z njim (hodva proti lokalu, ma nism hotla prstat z njim v lokalu sploh:p) grem prot lokalu in se pogovarjam z “mami”, da reees ne bi šla domu … sošolka na drugi strani umira od smeha, jest sm mogla pa odigrat “žalostno punčko, k mora mamico ubogat”:)))) ma nism mu mogla rečt, da nej se skida stran:)
še ena, tut zmenek na slepo … jest srednja šola, on pa že starejši. sva se dobila in se je fuuuuuul zalubu vame, sej je tut men biu ok, samo kot frend … sva se samo enkat vidla, samo se ga še kšn let pol nism “losala” mi je skus pesmi pošilou pa sms …
Kontakt v eni od klepetalnic, tip za hece, zabaven, krasen smisel za humor. Nikoli nič namigovanj, nič seksualnega, ali hecanje ali pa strokovne debate. Sva čvekala nekaj tednov, potem me je prepričal za kavico.
Se dobiva v lokalčku, videti je očaran nad mojo pojavo, sedeva za mizico, v trenutku se mi zazre globoko v oči in reče:” Fukal bi te” Tako bi te fukal…”
Drugega srečanja ni bilo. Tudi med prvim sem s stisnejnimi nogami čakala, kdaj bom lahko kliznila:)
Imam zelo slab želodec.Ko smo ga nekoč davno nazaj žurali,spili malo preveč alkohola,sem se neki hotla važit pred enim tipom.Seveda smo vsi cepal od smeha…nakar mu pobruham čist nove superge…v trenutku sem bila trezna.Tega dogodka ne bom nikoli pozabla..je pa ta ubogi revež(hehehe),ki je imel pokozlane superge zdaj moj mož.Še večkrat mi kdaj,ko se kaj hecamo omeni ta dogodek.
Forum je zaprt za komentiranje.