Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najbolj nemogoc zmenek ever

Najbolj nemogoc zmenek ever

napisite ste kdaj doziveli najbolj nemogoc zmenek..evo da povem jaz prva..nekoc pred davnimi leti haha
sem sla z enim na vecerjo,vse lepo in prav dokler mi ni tip,natakar se niti ni utegnil prinesti narocenega vino na mizo,razgrnil nacrta za svojo hiso in govora je bilo samo o arhitekturi na katero se spoznam kot marica na krivi kurac,pa koplanice gor pa dol,pa splanice gor pa dol,pa dnevne sobe gor in dol..pliz kill me

K meni na randi je pa prišel z prijateljem.
In se prav čudil, zakaj nisem nič zagreta in razpoložena :))

uu huda

Midva sva bila zmenjena, da se grava malo potepat v meni bližnje mesto. In je s sabo prav tako pripeljal prijatelja. Smo se odpravili skupaj, v mestu nam je potem, ko je moj nesojeni nerodno parkiral na pločnik, počila guma. In sem ju pustila tam s prijateljčkom, čeprav je nekaj jokal, da ne ve, kako naj pride iz mesta. Ni bil domačin. Sama sem šla domov z avtobusom.

Zmenjena sem bila z enim tipom, ki je močno zamudil…ne vem zakaj sem ga sploh čakala in ko sem že hotla oditi, je prišel in se fuuul opravičeval. Ok, si rečem, greva na pijačo. Cel cajt na pijači je govoril o sebi, pa kok ljudi pozna, pa kako je on kul, pa kako ga kličejo za modne revije, pa kje bo nastopal in oh in sploh. Zeeh, spila sem pijačo in po hitrem postopku odšla. Ponoč mi pa napiše sms, da me ljubi, ha ha ha…sem si mislila, če je lahko nekdo še večji trot, da kaj takega napiše po enem zmenku. Skratka, sem mu direkt povedala, da med nama ne bo nič in to je blo to. Nekaj časa, sva ostala še v kontaktih, se pogovarjala po telefonu po več ur, ampak je šlo v bistvu za take pogovore, ko se nisva strinjala in se vmes celo skregala, kdo ima bolj prav, bolj za hec ampak vseeno 🙂 skratka, tip je bil res luškan, ampak hud moron.

kaj ti si bila na zmenku z DRRRjem?

tip me je povabil na večerjo – jo je skuhal sam.

po večerji (je bila kar izdatna) sva se še mečkala na kavču, ko mu je postalo vroče, si je šel merit vročino, ker je bil ziher, da mu je vroče od tega, ker bo zbolel.

Hja…
En me je povabil na pizzo, pa je tako smrdel (tko, pomoje par tednov star švic), da sem letela na WC in klicala prijatelja, naj me pokliče, ker moram kao nujno nekam it :p

Jaz pa zmenka sploh še nisem imel, vedno ko po kakem dopisovanju pošljem še svojo sliko, ni več odziva. Pa sem se postrigel na moderno frizuro, pobelil vršičke las, celo uhan z nabožnim motivom sem si vstavil v organ, ki je namenjen sprejemnju zvočnih sporočil. Kupil sem tudi UPH vozilo (ultra pićko hvatljivo), pa sem se vozil čez Portorož, navijal Wernejrja in Saško Lendero, razen zavijanja z očmi ni bilo nič.

Celo majhnega psička sem si sposodil za en krog, namesto kakega novega poznanstva, sem dobil samo kazen ker je kužek pred parlamentom pustil svoje blato in je potem Golobič stopil gor. Obtožen sem bil političnega konstrukta!!! Za nameček je pa pes še napadel neko gospo, ki je šla iz tržnice kjer se je zadržala zaradi zelenjave. Med prerivanjem ji je iz tobice padla kolerabca, se zakotalila direktno pred kolesarja, ki je upošteval Jankovićev nasvet o neuporabi avtomobila. Končalo se je z zelo na videz zanimivim padcem po asflatni površini.
Psa sem po tem dogodku takoj vrnil, ker je imel dlakco umazano do blata nisem dobil nazaj kavcije!!!

Enkrat sem skoraj prišel do zmenka ampak kot po stari navadi se je zadeva zalomila. Spet sem bil vrhunsko urejen, brilijantina je kar kapljala od mene (če bi imel kdo na kolesu zarjaveno ketno, bi lahko takoj rešil problem), čevlji so se svetili kot fleš od kakovostnega aparata, hlače so bile čisto nove in zlikane na rob, vse to je več kot odlično odopolnjevala črtasta srajca v angleškem podeželskem stilu (med črtami je bila narisana zelenjava, seveda ustrezno pomanjšana).
Tako horjulsko urejen sem čakal pred Namo pri stebru in se delal, da čakam na zeleno luč. Vsaj 18X sem dočakal zeleno luč, Angelce pa od nikoder…., dojel sem, da ne bo nič iz tega in sem šel domov.

Kako sploh iti na zmenek, vsak nasvet je več kot dobrodošel….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Tegale sem se spomnila.
Bilo je še v srednji šoli, jaz vsa pridna, pa pride k meni domov en, ki sem ga spoznala v disku. Bil je prijatelj bivšega sošolca. Takoj je navalil, se hotel mečkati, pa bolj sem se branila, bolj je čukasto gledal. Ko pa sem mu rekla, da če je prišel samo po TO, lahko kar takoj gre. In je šel! Jaz pa v jok pa na drevo:))) Še dobro, da nisem bla neka naivnica.

Ma noro, ti si faconar stoletja :))))) res, vsak dan me nasmejiš. super si:)))

:)))))) Kako se je pa nadaljevalo?

bmw -crazy man
moj glas gre tebi za njabolj zabavnega forumovca..

golobic pa drek hahahahah

Pri meni je bil pa najslabši zmenek zaradi mene. Pridem na parkirišče in čudno stopim, da se mi je zlomila peta pa še gleženj, noga mi je tako nabrekela, da mojega čeveljca nisem mogla več imeti gor, zraven pa sem še padla in to direkt v nek blat pomešan z lužo, da me je moral pobirati. Tip mi je posodu svoje superge (št.45) iz avta in me peljal domov, saj je bil zelo prijazen in nič mu ni bilo smešno, meni je bilo pa čist bedno, v strganih žabah, kratkih oblekci, umazana in v čist prevelikih supergah z nabreklim gležnjem, nisem vedela ali naj se smejem ali jočem. Naslednji dan sem ga poklicala, da se dobiva in da mu vrnem superge, pa je on predlagal, če se zmeniva zvečer. In sva se res in zmenek je tokrat uspel.Sva bila potem 3 leta par, ampak zame najbolj ponižujoč zmenek ever.

BMW 540 s katerega filma pa si ti pobegil?
A je tvoj brat Mr. Bean?

Žal nisem iz filma, sem iz LJ…., žal ni moj brat, brat je na policiji…..:(

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

a v sluzbi haha

Sem bila zmenjena z nekom, ki mi ni bil niti malo vsec, ampak sem mu zelela narediti uslugo, ker je bil zaljubljen vame. Greva v kino in se mu spahuje po praskih (kreatin ipd. bilder), potem greva k njemu domov, spoznam njegovega fotra, nato pa vidim, da to ni to (niti se nisem mogla prisilit, da bi mi bil vsec) in na hitro pobegnem. Potem mi posilja sms, jaz pa nazaj, kako mi je vsec itd. No ja, na koncu sem zbrala jajca, da sem mu povedala, da iz te moke ne bo kruha.

Se zmeniva v mestu, da greva na pijačo. Tip pride, zeha tako, da me je bilo sram. Greva v romantičen lokalček, ki ga on izbere in tip si naroči 2 dcl toplega mleka. Sem mislila, da se bom u zemljo ugreznila. Pri tem, da mi je težil, da se dobila ne vem koliko časa. Sem popila svoj drink imu rekla zaželela lahko noč.

je bilo. Spoznala sva se nekega večera. Oba malo čez 20. Si izmenjava tel.št. in me res pokliče, da se zmeniva za pijačko. Se dobiva in mi reče, če lahko samo k staršem skoči, da nekaj odnese. Ok. Ni problema. Se vsedem v njegov avto in greva. Pred hišo ustavi, naj bi izstopila še jaz vendar se branim, da nimam kaj delat tam na vratih. Saj boš samo nekaj oddal, mar ne? Ker se nisem premaknila iz avta ven, pride do mene njegov oče!!!!! Naj grem ven, da so me pričakovali, da je hrana na mizi….. Prosim?!?!?!? Seveda sem kar odcapljala za njim od samega šoka. Komaj sem čakala, da se večer zaključi. Pregledala sem cel družinski album, bili so zelo prijazni…. kar malo strašljivo, če pomislim. No, in to je bil najin prvi in zadnji zmenek.

Lp

BMW:DDD Sam režim se.

Men je bil najbolj beden zmenek v gimnaziji, ko sem ga čakala, pa je zaspal(!) in to zgodaj zvečer. Nisem ga upala niti klicat, ker takrat še ni vsak imel mobija-nisva bila izjemi, domov pa tudi nisem hotela klicat, da ne bi dobila njegove mame, ki je še nisem poznala. Heh, bleh. V glavnem, naslednji dan se je tehtno opravičil in ta zaspane je zdaj moj mož (samo da v resnici ni prav zelo zaspane, samo takrat je pa bil:)

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Hahaha……BMW540 – car si, samo zaradi tebe vsak dan pogledam na med over net. Vsakič umiram od smeha,ko berem kar napišem.

lp

hehe mene je en tip tudi že na tretjem zmenku (še preden sva sploh seksala) predstavil staršem. no, sva se družila še nekaj časa in sem hitro ugotovila, da je kljub svojim 40 letom neverjetno infantilen in nesamostojen…

Je iz časov študija. Gremo družba na žur. Pijemo, plešemo, seveda spoznamo nekaj punc, okrog dveh zjutraj mi ena res huda bejba reče, da ne bi hodila domov, ampak bi prespala pri meni(sem imel svojo kamrico). Jaz seveda navdušen, kolega naju zapelje, ampak alkohol je naredil svoje. Sva se mečkala, a moj tič je ostal mrtvo hladen, pa se je bejba ful trudila. Drugo jutro se mi je zahvalila za prenočišče in je nisem več videl.
Dvajset let kasneje se ne spomnim s katero sem izgubil nedolžnost, ta dogodek imam popolnoma živo pred očmi in mi je je še vedno žal

“Spoznala” sva se v eni spletni klepetalnici. Tip je težil 300/h da se hoče srečat z mano. Jaz naivnica sem popustila.

Dobila sva se v enem lokalu. Tip je ves čas nakladal o filozofiji (zeh), pa sem mu po 35 minutah pobegnila z izgovorom, da imam neke nujne obveznosti.
Ko sva se naslednjič slučajno srečala spet v tej spletni klepetalnici, mi je prijavil, da se opravičuje, ker je gofljal skoz o filozofiji, ampak da njegov k…c, ni bil navdušen nad mano!

WTF?

v času srednje šole me je povabil en fante v kino, malo sva že šmirala prej. Kupil je karto samo zase, dobro, da sem imela denar s sabo. Kmalu sva nehala, po tihem je bil zelo všeč moji najboljši prijateljici, sem rekla, da nimam nič proti in naj ga kar ima:)) Skupaj sta bila 10 let, končno jima je uspelo iti narazen po hudih mukah in scenah.
Naslednjič sem se počutila totalno bedno, ko sem se dobila s tipom, s katerim sva ircala dolgo časa, se pogovarjala po tel. cele ure, namreč poslal mi je čisto eno x sliko, ko sem ga zagledala nisem mogla verjeti svojim očem, smotan do kraja, čeprav glas je imel pa božanski. To je bilo najino prvo in zadnje srečanje:)) Sem se ga dokaj hitro znebila, me je vprašal, če imam ginekologa pa sem rekla, da res:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close