Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj ji povem?

Naj ji povem?

Glej ne štekaš….bom razložu. 🙂

To kar ti pišeš o ženskah in njihovih pričakovanjih od 22letnika je neka tvoja izkrivljena “resnica”, ki si si jo namislil na osnovi dveh primerov, ki si jih imel z ženskami in tvojim poizkusom, da bi ga po vsej sili namočil pa ti žal ali na srečo ni uspelo.
Večina njih si želi “le” ljubezni. Da bi jih imel vsaj rad.
Želijo si nekoga ob sebi, nekoga komur bodo lahko zaupale svoje misli dvome in strahove, ki jih imajo polno glavo, nekoga, ki jim bo stal ob strani tudi, ko ne bo ravno lepo, nekoga, ki jim bo znal prisluhnit in jih slišat/razumet in jim pregnat lastne dvome o…….. komerkoli.
Zmoreš ti to?
Vse ostalo je zgolj logična posledica tega in če ne izpolnjuješ osnovnih pogojev, boš pač še x krat odpadel kot knof od gat in od tvoje silne želje, da bi izgubil junfer ne bo nič, razen, če si plačaš (z €) eno, da ti ga sname oz jo ujameš nahitro na limance, češ kakšen frajer, da si….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Po tem kar je danes spesnil nimam vec najmanjsih dvomov, da je res le teoretik. Pa se to slab. Kar je res, je res…

Kaj če bi ti nehal stara jajca prodajat? Mislim, tebi se prav vidi, da v mladih letih nisi nič kaj seksal, ko take nakladaš.

Nič 20-letnice ne iščejo tipa s katerim se bodo neskončno razumevajoče pogovarjale. Za to imajo prijateljice. Punce iščejo tipa, ki jih bo spolno privlačil. Spolno pa jih bo privlačil, če bo zanimiv, samozavesten, sproščen, zabaven, pogumen.

To, kar ti tule flancaš, v partnerju mogoče iščejo kakšne razočaranke kasneje, ko so malo starejše.

Kaj če bi ti nehal stara jajca prodajat? Mislim, tebi se prav vidi, da v mladih letih nisi nič kaj seksal, ko take nakladaš.

Nič 20-letnice ne iščejo tipa s katerim se bodo neskončno razumevajoče pogovarjale. Za to imajo prijateljice. Punce iščejo tipa, ki jih bo spolno privlačil. Spolno pa jih bo privlačil, če bo zanimiv, samozavesten, sproščen, zabaven, pogumen.

To, kar ti tule flancaš, v partnerju mogoče iščejo kakšne razočaranke kasneje, ko so malo starejše.[/quote]Ne trudi se, ker nisi nič drugega napisal kot sem sam le zadevo si spakiral v drug celofan :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi mlajše, le da ta mladi tega še niso sposobni, mlade pa tudi še niso čist sigurne, kako to fantiču dopovedat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi mlajše, le da ta mladi tega še niso sposobni, mlade pa tudi še niso čist sigurne, kako to fantiču dopovedat.[/quote]
Koliko let imaš ti fantič da imaš take ogromne izkušnje ?

[url=https://www.youtube.com/watch?v=kyMcdYEdJBA]my FB profil[/url] *********** [url=https://www.youtube.com/watch?v=FZRkP8PSdmA]my VIDEO[/url] **********[url=http://shrani.si/f/30/RM/1MH3Oak7/zajeta-slika.png]my TVITER[/url]

Pred dobrimi par leti, ko sem se lahko se prepricljivo zlagal, da jih imam 29, sem imel mal vec opravka z 20-letnicami. Ne 29. Bolj 21. Po vecini gre za hihi, haha punce, kar mene ful odbija, ki bi se predvsem zabavale, kar mi tako ni vec neka fora. So tudi “resne”, ampak tudi one bi se zabavale, lol. Med tem, ko sanjajo popularne frajere, resnim fantom govorijo pravljice, ki jih on_ poskusa prodati. Marsikatera najbrz se sama v njih verjame. 🙂

Mi je pa ena hudo mlada zadnjic razlozila, da jo lahko porocim, ce spraskam za 26 krav. Se resna je delovala. Yep… lol

Jaz sem 34. Zvečer se mi pogosto zgodi, da me kakšna vpraša, kolk sem star, nakar odgovorim, kaj misliš. Ponavadi mi punce prisodijo 27, 28.

Tako da, če bi hotel 20-letnicam nalagat, da sem 28, bi to z lahkoto počel, samo meni ni do teh igric.

So tudi “resne”, ampak tudi one bi se zabavale, lol. Med tem, ko sanjajo popularne frajere, resnim fantom govorijo pravljice, ki jih on_ poskusa prodati. /quote]

Punce se nekako sramujejo dejstva, da jih pali prvinskost tipov, ki jih ne šmirglajo. Ponavadi rečejo, da se jim je ljubezen z “barabo” enostavno zgodila. Punce čustvenim nežnim fantom prodajajo buče, kako iščejo resnega, odgovornega, neskončno razumevajočega…Če bi to držalo, bi bile s temi čustvenimi samskimi fanti, lol.

Včasih kakšna naravnost napiše, kako je na stvari in izpade pred matjažkoti plehka, ker so matjažkoti navajeni leporečenja raznih punc, v to leporečenje celo verjamejo.

Še enkrat. NOBENA, ki zgleda vsaj približno apetitlih, v rosnih eltih ne išče fanta, ki bo do nje enskončno razumevajoč. neskončno razumevanje ubija vsako spolno privlačnost. Takšen tip partnerja iščejo šele razočaranke, ki so malo starejše in so prve lekcije dale skozi.

Punce se nekako sramujejo dejstva, da jih pali prvinskost tipov, ki jih ne šmirglajo. Ponavadi rečejo, da se jim je ljubezen z “barabo” enostavno zgodila. Punce čustvenim nežnim fantom prodajajo buče, kako iščejo resnega, odgovornega, neskončno razumevajočega…Če bi to držalo, bi bile s temi čustvenimi samskimi fanti, lol.

Včasih kakšna naravnost napiše, kako je na stvari in izpade pred matjažkoti plehka, ker so matjažkoti navajeni leporečenja raznih punc, v to leporečenje celo verjamejo.

Še enkrat. NOBENA, ki zgleda vsaj približno apetitlih, v rosnih eltih ne išče fanta, ki bo do nje enskončno razumevajoč. neskončno razumevanje ubija vsako spolno privlačnost. Takšen tip partnerja iščejo šele razočaranke, ki so malo starejše in so prve lekcije dale skozi.

@dilema_: Če obstaja prava kemija med dvema, so vsa ta vprašanja drugotnega pomena in nepomembna. Če po nekaj mesecih skupne hoje nista tako zaljubljena drug v drugega, da bi partnerja opravičeval tudi, če bi zraven gledal, ko denimo drug partner nekoga mori, potem nista za skupaj.
V neki podobni situaciji sva bila pred desetletji s sedanjo ženo. Še danes sva zadovoljna drug z drugim. In seveda včasih tudi nezadovoljna. Na odnosu je treba delati, ampak v tej tvoji fazi to še ni pomembno. Razen za tvoj ego, je povsem nepomembno, da si še devičnik. Kako se boš s tem spoprijel, pa nimam neke ideje. Spolnost v zvezi je izredno pomembna, vendar ti precenjuješ njen pomen v tem trenutku zveze.

ja, od hude debate sem potem komaj zaspala 😀

Se vprasam zakaj bi neki nakljucni ljudje si izmisljeval to in zakaj bi lagala virtualno o tem da manjse bl cutm 😀 sploh ce moj ma srednjega-in ne majhnega (potem je kot da pljuvam v lastno skledo ;))
isto je za vagine. in ce punce recejo “o kok je velik”, pa ni.. a potem to pomeni da se boste fantje pa spravl lih komentirat opazko o vagini tko by the potka ker nezavedno cutite potrditev s strani bejb da zelimo to slisat? na-a.

In da je to izgovor za une k majo mejhne 😀 A zakaj pol eni ene cutjo bl k druge 🙂 Ni logike. potem je ves odnos zlagan, od mal bolj zrelega osebka se pa pricakuje da ne nabija takih blesarij kot je ozkost vagine ce ni res temu tako, no vsaj jz ne lazem v odnosu, sploh pa ne teh malenkosti 🙂

ne cutim potrebe po tem in ne vidim smisla v tem laganju ce temu ni tako. 🙂

P.S.kaj je z monom danes, na mobilni aplikaciji mi sploh noce objavljat…. moram dat namizni pogled,osvezi,poslji :-/

Najbrž si zakurla MON s svojimi komentarji 🙂

Še enkrat. NOBENA, ki zgleda vsaj približno apetitlih, v rosnih eltih ne išče fanta, ki bo do nje enskončno razumevajoč. neskončno razumevanje ubija vsako spolno privlačnost. Takšen tip partnerja iščejo šele razočaranke, ki so malo starejše in so prve lekcije dale skozi.[/quote]
Nedogovorni oziroma ljudje, ki ne poznajo sebe ter se ne zavedajo, kako delujejo odnosi med moškim in žensko, rečejo, da sem ji je ljubezen z “barabo” zgodila. Potem počasi začnejo kapirat, da se je vse zgodilo z razlogom, ter da so k temu veliko pripomogli tudi sami.
V različnih zrelostnih fazah nas pač privlačijo različno zreli ljudje, naše potrebe pa več ali manj ostajajo enake skozi ves čas. Razumevanje ne ubije nobene strasti. To lahko reče le nekdo, ki tega še ni doživel. Jaz ti pa lahko potrdim, da se motiš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem, ker nikoli nisem imel potrebe govoriti nekaj, kar ni res, lahko bolj sklepam na podlagi tega, kar poznam. Ljudje lažejo z razlogom, ker verjamejo, da nekaj s tem pridobijo in ker verjamejo, da resnica ne bo zadostovala. Kako resnico potem to živijo, ne vem, bolj žalostno mogoče. Potem pa imaš tudi take, ki verjamejo, da so vsi takšni, kot oni in na ta način opravičujejo svoje ravnanje.

fantič, po mojem si ti dober potencial bodočega moža in očeta … no pač – samo to. In če se boš dobro izkazal na čustvenem področju, ni vrag, da ne bi kmalu tudi dobil – najprej iz občutka dolžnosti in nato še kdaj iz hvaležnosti in usmiljenja.

Sigurno je to res. Ampak očeta svojih otrok punc eiščejo, ko so v poznih 20-ih, ene še kasneje…tako da, če do takrat ne misli biti na suhem..

A “frajerje” sanjajo? Kakšne lastnosti pa imajo ti njihovi frajerji, ki jih sanjajo? 😉
Da ji spraska 26 krav? :))) Čemu le? 🙂

Ja saj to me najbolje straši. V bistvu sm jaz (sodeč po tvojem) tip moškega s katerim se ženske oženijo in imajo družino…nori sex pa imajo z vsem ostalim…jaz v bistvu izpadem tukaj ko en hlod, ki vzame vse kar lahko dobi…itak pa vsi vemo, da ko se ženska poroči ni več tolko zabavnega seksa katerega je imela s prejšnimi fanti sploh ko žesnka rodi in se zaćne ukvarjat z otroci je moški lahko vsel če enkrat na mesec dobi…meni to osebno ne diši če po pravici povem…pomojem bom mogu drastično svoje mišlenje in obnašanje do žensk spremenit (tako, da bo za mene dobro)če ne bom jz ta kratko potegnu.

Tako je, fant, na pravi poti si..

Ja saj to me najbolje straši. V bistvu sm jaz (sodeč po tvojem) tip moškega s katerim se ženske oženijo in imajo družino…nori sex pa imajo z vsem ostalim…jaz v bistvu izpadem tukaj ko en hlod, ki vzame vse kar lahko dobi…[/quote]
Kaj zdaj, te ženska privlači al te ne? Če te privlači, potem bodi vesel za to, kar si dobil, namesto da jamraš, kako izpadeš. Če boš imel dober seks ali pa ne, pa je odvisno od tebe, tvojega pristopa, ne pa od tega, če boš imel v predalu poročni list.

Bom malo drugače napisal:

…jaz bi se v bistvu počutil tukaj ko en hlod, ki vzame vse kar lahko dobi…

…jaz bi se v bistvu počutil tukaj ko en hlod, ki vzame vse kar lahko dobi…[/quote]

boli te kaj misljo drugi in kako bi se ti kao pocutil…kako se pa drugi pocutjo, nbenga ne briga niti njih samih pa so dobil ze velik prej kot ti. 🙂

prevec razmislas, to glede hloda pa vzame vse kar dobi bi prej od kaksne zenske pricakovala:)

…jaz bi se v bistvu počutil tukaj ko en hlod, ki vzame vse kar lahko dobi…[/quote]
Kako se šele ona počuti ob tebi, če se ti ob njej počutiš, da si vzel, kar si pač dobil in ne to, kar ti je bilo všeč. Če res verjameš, da v to, potem se tudi ona ob tebi (razumljivo) ne počuti preveč zaželjeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close