Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj ji povem?

Naj ji povem?

Vse tvoje tegobe sem prebrala:)
Pravzaprav imaš prav v svojem razmišljanju glede tega da so te zaradi neizkušenosti deklice ignoirale.Čisto res je da punce devičnikov ne marajo.

Tebi enostavno tega ni treba priznati.Zakaj bi ji cvilil da še nisi z nobeno spal? Zakaj?
Ti se kar lepo priklopi njeni igri..:)) Ko boš postajal malce neroden pa med mečkanjem pojamraj “sory ampak jaz si te tako močno želim da sem čisto fertik..resno…upam da mi ne boš zamerila”..:))
Hkrati se potrudi čim bolj slediti stvarem in prvi sex bo mimo,saj več kot 3 minutke itak ne bo trajal.::)

Drugič bo bolje.Tretjič boš že super!!:)))

srečno!

misionkka, zakaj pa ne bi trajal 3 minutke +? saj se lahko ustavi vmes, ga da vn, ga da ona mal v usta, jo mal poboza, mogoce njo se mal z usti, pa dalje, pac zadrzis 🙂 🙂
pa nej te ne bo strah da bi punco kaj bolel ali da ne bos dober…ker pol na koncu lahko se to erekcije ne pride 🙂
mislm da tebe ne bi tok jebal da si devicnik ce ti tiste dve ne bi tok s tem dejanjem izpile samozavest.

mi je pa vsec una zgori, na tebe sem cakal celo zivljenje 😀 pa res ne cakat zdej spet 4 mesece, pri teh letih ko tije nekdo vsec in da vidis da pelje v resno zvezo nihce ne caka vec kot mesec,dva. ce bi bil pa kaj za na hitrco, za cez noc bi pa ze zdavnaj dala pobudo ali vsaj delno pobudo kksna punca prej. 🙂

mogoce delujes prevec obupan in se ti vidi na celu da si devicnik, da te to kompleksa tok v realnem lajfu da si zato pred punco slabe volje, ipd.? to se vse zacuti ce je nekdo z necim obremenjen pa ne ves tocno zakaj.

da nebi ki povedal!

ustvari si 3 imaginarne punce iz preteklosti in ji to prodaj.
Zdaj pa resno k stvari. 4 mesece, pa se je nisi podrl? WTF? Vbij si naslednjo filozofijo v glavo in idi v akcijo in to takoj: ce ji poves, je velka verjetnost da te bo odjebala. Ce je bos slabo nategnu, te ne bo odjebala, vsaj takoj ne. Torej, kje je problem?
Moja prva je bila izkusena fukacica, jaz pa samo na desanko navajen. Seveda sem ji prodal zgodbo kaki jebac sem, seveda z ciljem da ji ga uvalim. Mojo zgodbo je kupla, me razdevicla in na koncu celo bila zadovoljna z mojim delom, ker sem lahko se potem ponovil!
Tak da lepo tiho in jo samo naskoci. Pa ko ga bos mel not da nebi ki sam sebi kaka glupa vprasanja takrat postavljav oz. razmisljal o tem kak bi moglo bit in kak ne. Ti samo guraj kot da je zadnjic 🙂 Ce pa je nedolzna pa se toliko boljse ker tak ne ve kak mora bit.
Ce pa ze moras igrati good guya, pa prvo poderi, pa potem povej. Volk sit, koza cela

Ja za prvega ti loh recem da ne upam trdit da ni bil junfr, pa tut ce je bil je dobr opravu 😛 sicer je mel ene dve zgodbici kako sta se dobivala z eno, pa da je mela k postonjsko jamo (haha) ampak dvomim da se od unih par seksov lahko kej naucis tako da prakticno kot da bi bil nedolzen.

Ja za prvega ti loh recem da ne upam trdit da ni bil junfr, pa tut ce je bil je dobr opravu 😛 sicer je mel ene dve zgodbici kako sta se dobivala z eno, pa da je mela k postonjsko jamo (haha) ampak dvomim da se od unih par seksov lahko kej naucis tako da prakticno kot da bi bil nedolzen.

pa se vseeno bi bila z njim! potem sva bila skup se dolga leta. 🙂

Pa upaj, da res ni nedolzna, ker potem bo sele polomija v vozelj od luknje vtikat, lol.

My €.02: Ni ga slabsega seksa kot seks z devico. Me res zanima zakaj o tem nihce ne govori. Najbrz jih vecina ni dovolj razdevicila, da bi si upala o tem govoriti. Morda jih je strah, da bi oni izpadli slabi jebaci?

Nikoli nisem z devico. Si pa predstavljam, da seks s punco, ki se boji bolečije zaradi pretrganja deviške kožice, ne more biti ravno ne vem kako vzburljivo doživetje.

zakaj bi pa devistvo bilo pogojeno z zanic seksom? res da je mojga bilo na zacetku strah vendar potem je vidu da ni krvi, tudi mene ni neki zabolelo, takoj sm zelela probat vse, gor spred zad nad…vlaznost…je kr tekl..tko da morm rect da je biu super prvic, tako super da mi ni vrjel da je zame prvic ker me je vse zanimalo, vse takoj sprobat, sproscena takoj.

je pa res da moras punco prej poznat in prej izvajat recimo oralno ipd.da se navadis na cloveka, da ni zivcnosti potem.

mislm da se vsi prevec za prvic osredotocajo na spolni akt namesto na predigro pred tem in te zadeve dneve/mesece pred spolnim aktom. S tem se pa tudi tisto opno spodaj nekako natrga, kajne 🙂

zakaj bi pa devistvo bilo pogojeno z zanic seksom? res da je mojga bilo na zacetku strah vendar potem je vidu da ni krvi, tudi mene ni neki zabolelo, takoj sm zelela probat vse, gor spred zad nad…vlaznost…je kr tekl..tko da morm rect da je biu super prvic, tako super da mi ni vrjel da je zame prvic ker me je vse zanimalo, vse takoj sprobat, sproscena takoj.

je pa res da moras punco prej poznat in prej izvajat recimo oralno ipd.da se navadis na cloveka, da ni zivcnosti potem.

mislm da se vsi prevec za prvic osredotocajo na spolni akt namesto na predigro pred tem in te zadeve dneve/mesece pred spolnim aktom. S tem se pa tudi tisto opno spodaj nekako natrga, kajne 🙂

ze iz tega vidika mi ni jasno kaj 4 mesece se samo gledata? med nama se je kresalo s prvim dnem, po mesecu-2 dni se je zacelo eksperimentirat,po 4. sva presla na glavni akt(spontano vse). 🙂 in potem sem si rekla kje sem bila prej da ce je to tok fajn bi ze prej haha ampak ja, je bilo tako kot je moglo bit, pocasi, po vrsti!

Poljubljava se in dotikava se bolj intimnih delov. Sam sem tudi že probal iti še dalj ampak mi zmeraj odmakne roko ampak pomoje, da bova zelo kmal prišla do sex-a.

Taradi je še najbolje napisu in mislim, da ima kar prav…pa še smiselno je tako, da bom kr njegov nasvet upoštevu.

Misliti pomeni nič vedeti. V glavi imaš neko svojo verzijo potega dogodkov in si po svoje razlagaš njene reakcije (ti je odmaknila roko), zakaj za božjo voljo imaš jezik in možgane? Ne šparaj ju! Pogovarjajta se, spoznavajta se, govori o svojih občutkih (kaj ti je prijetno, česa bi si želel, kaj bi rad da se vama dogaja…). Ustvarjanje zaupanja. In ko se to ustvari, pride tudi sproščenost in želja po “zlitju”, po večji fizični intimi, po razgaljanju … če se boš večno bal reakcij, boš večno v krču.

Brez zamere ampak to je najbolj neumna izjava,ki jo lahko nekdo poda. Kako boš kaj vedel če ne boš mislil.

Jah nevem no jo pa že dovolj časa poznam, da vem približno kaj misli…ženska je bolj sramežljiva to je vse drugače je pa tudi sama ko sva se danes pogovarjala rekla, da si me želi tako, da nama res še malo manjka…pač za njo je to nekaj novega tako kot za mene ampak jaz sem bil že večkrat pred tem in sem nekako pripravljen, da to izvedem.

Brez zamere ampak to je najbolj neumna izjava,ki jo lahko nekdo poda. Kako boš kaj vedel če ne boš mislil.

Jah nevem no jo pa že dovolj časa poznam, da vem približno kaj misli…ženska je bolj sramežljiva to je vse drugače je pa tudi sama ko sva se danes pogovarjala rekla, da si me želi tako, da nama res še malo manjka…pač za njo je to nekaj novega tako kot za mene ampak jaz sem bil že večkrat pred tem in sem nekako pripravljen, da to izvedem.[/quote]

gre se za misliti…jaz mislim da ona to pa to misli..uresnici pa ne ves ker so to tvoje domneve 😉 na podlagi tvoje interpretacije!

lahko je umaknila roko ker se ne cuti da ti zaupa…ne cuti povezanosti..mogoce lih zaradi tega tvojega krca nesproscenosti

za kontracepcijo je poskrbljeno?

sam caki..pravs da sta ze bila na drugacen nacin intimna..zakaj ti pa sedaj odmika roko..ce sta ze bila?

mogoce ma kksn druge bremze v glavi. vera. nesproscenost? neprimeren prostor? se ji zdi da si neucakan?

Po 4 mesecih dovolj poznaš? Daj no, buče. Lahko bi se bolj poznala, če bi delila svoje občutke med sabo, tako pa zgleda ni pravega zaupanja. Ti je pa exotic odgovorila na vprašanja 🙂

Ma brezveze sploh se mi ne da več o tem razmišljat naredu bom tako kot je taradi napisal…človek je še najbolje napisu vi me pa kle neki jeb ete v glavo pa analizirate vsako stavr, ki jo napišem brezveze sploh še kj naprej debatirat.

Prosim moderatorja, da zapre to temo…zadeva je za mene zaključena.

Ni še, ni še…. 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ta tema na forumu…kre ten.

Umiri se, fant. Nobene potrebe po žaljenju ni. Odprl si temo, prišel po nasvete, potem pa se ti ni dalo razmišljat in nared reality checka pri sebi, hja, tako to ne bo šlo. Ne za dolgi čas. Naredil boš tako po svoje, ne pričakuj pa, da ti bodo ljudje vedno postregli s tisto resnico, ki bo tebi všeč.

Na tvojem mestu tega ne bi naredu. In to iz dveh razlogov:
– Recimo, da nekim cudom veza dolgo traje. A se ji bos ves cas lagal? Scasoma te bo bolje spoznala, tvoje kolege, pogovor bo nanesu na bivse, ti pa v vecnem strahu. Kaj ti je tega treba?
– Punc deluje kot devica. Kaj ti je treba lagati?? Pa devica je. Ali blizu tega. Poleg tega ze mesece nekaj mencata. To ni situacija, ko spoznas izkuseno punco in po tednu dveh te zaradi neizkusenosti (in se cesa neizgovorjenega) skensla.

Kolega ti bom jaz povedu kaj je resnica: Jaz sem preveč dober…če si prebral moj prvi post si vidu, da tukaj mislim tudi na dekle in njena čustva ampak kle tako izpade kot, da jz nonstop delam nekaj narobe.
Poskušam stavr izpeljat tako kot je treba na lep način pa izpadam čudak,freak,luzer in seveda delam po vaše vse totalno narobe.

Nobene potrebe po posmehovanju ni! Dobro vem kaj si s tem mislil.

Ni še, ni še…. 😀 😀
[/quote]

Še enkrat če nisi prebral mojega OP…ta moj problem vpliva na moje življenje…nemorem se zaradi tega učit, komaj se zjutraj prislim, da funkcioniram normalno in, da glumim, da je vse ok, z domačimi se kregam za brezvezne stvari, postajam včasih agresiven pa se komaj pripravim, da se umirim totalno sem v k…u in to samo zaradi sex-a za katerega po vašem mneju pravite, da ni big deal…yeh right -_-.
Naj pripomnim še, da nisem ravno najlepši tip in štekam, da moram standard spustit in se dejansko za žensko potrudit za razliko od koga drugega ampak še zmeraj nič od nič.

Najbolj me jezi ko hočem zadevo speljat spontano in pa na tak način, da se ženska ne počuti izkoriščeno samo za seks tako kot pač to delajo kakšni moji kolegi in pa ostali frajerji one jim pa sledijo k naivne ovce jaz pa izpadam pač kot nekdo s komur je nekaj narobe. Mislim brezveze sploh kaj govort.

Samo, zlaži se tako, da potem ne bomo brali o tem, ko bo ženska prišla sem jokat, da je bilo vse sanjsko, če le ne bi lagal in prikrival. Tako ne boš ustvaril zaupanja.
Tvoja naloga je ustvariti vzdušje, počutje takšno, da se bo ona v tvojih rokah počutila varno, zapeljivo in sproščeno. Pa ni treba nobenih svečk ali posebnih luči. Predlagam ti, da ji zaupaš kak svoj dvom. Ne vem, koliko si ji o sebi že povedal. Sam se spomnim, da ji pred prvim svojim seksom sploh nisem omenjal svojih izkušenj, vprašala pa tudi ni. Ustvaril sem občutek, da sem izkušen in potem tako tudi naredil. Ni verjela, da je zame bilo prvič, tudi sam sem bil zadovoljen, celo presenečen, saj nisem vedel kaj me čaka, zavedal sem se, da je lahko tudi polomija, vendar očitno sem dovolj verjel vase.
Pri tebi je problem, ker čutiš prevelik pritisk (okolice), da moraš pohiteti. To je pa tisto, kar te mogoče tudi ovira in zavira. Pozabi na okolici, bodi z njo in le z njo, posveti se njej, vprašaj jo morda nekaj, kar bi rad, pa si ne upaš. Bodi razumevajoč. …

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vprašaj jo, česa se boji pri spolnem odnosu in potem še kaj si želi od tebe. Zadnje vprašanje ni potrebno, če sam veš, kak moraš bit do nje in jo to kar sam poveš. Tako jo boš sprostil. Povej, da se zavedaš, da je zanjo prvič in da ne boš v vsakem primeru vesel, če se predata drug drugemu (nekaj v tem smislu).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tko bom rekla…kot me bejbe k smo dobile kasnej m menstruacijo smo se sekirale kdaj jo bomo pa preverjale na wc lol.pa potem ugotovis da je to cisto nicen problem. ker jo bom mela ceeeelj lajf in isto ti u najlepsih letrih si k se se nic ni zacel.cel lajf bos se seksu! in ne prehitevi tok ker bos samo napacne signale oddou kot dati je res to tega… edino ce ti je res? potem te bo bejba prej al slej zakapirala…in kaj ko bosta seksala bos pa po svoje kaj vec vreden??? bos zacel z lulckom delit dalje ljubezen..vescine?! to cakas?

Da BOŠ vesele seveda. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close