Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj ji povem?

Naj ji povem?

kera pa ne bi sla na havaje? prijateljsko, pa ce lih nimas druge ustrezne druzbe? 😀 tako sem jaz svojega spoznala…pa ni teku havaji ampak kot bi zdj reku zagreb 😀 rabu je druzbo, spomnu se je mene da bi bla za ta izlet, in sva sla 😀 mi je bil pa ze od skos usec, pa pba sva bila samska pa se vec ljudi je slo, rezervacije se pa skenslat ni dalo, tko da, kaj ostane 🙂

tvoji sodelavki bi pa ponudba se ji res lahko zdela too good to be true da ni niti pomisnla na to 😀 ugotovis da ni vse kar se sveti, zlato-havaji 😉

Saj pa zase vsi mislijo, da so resni. Še najbolj tisti neresni. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako se šele ona počuti ob tebi, če se ti ob njej počutiš, da si vzel, kar si pač dobil in ne to, kar ti je bilo všeč. Če res verjameš, da v to, potem se tudi ona ob tebi (razumljivo) ne počuti preveč zaželjeno.[/quote]
Jaz sem v tej situaciji, ampak ona sploh ne sluti da je temu tako. Sploh ni tega, da bi se počutila nezaželeno.

Kako se šele ona počuti ob tebi, če se ti ob njej počutiš, da si vzel, kar si pač dobil in ne to, kar ti je bilo všeč. Če res verjameš, da v to, potem se tudi ona ob tebi (razumljivo) ne počuti preveč zaželjeno.[/quote]
Jaz sem v tej situaciji, ampak ona sploh ne sluti da je temu tako. Sploh ni tega, da bi se počutila nezaželeno.[/quote]

wau .. kakšni intelektualni presežki … to mora iti na vse forume, twiter, medije

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, vsaj angleško pravilno piše. :))))

Jaz sem v tej situaciji, ampak ona sploh ne sluti da je temu tako. Sploh ni tega, da bi se počutila nezaželeno.[/quote]
Tu se pa motiš. Tvoje vedenje je odraz tvojih prepričanj in tega kar čutiš v nekem momentu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Resda je moje vedenje odraz mojih prepričanj in doživljanj, toda ona ne opazi, niti ne sluti da nekaj ne klapa.

Malo višje si napisal, da so te punce odslovile ravno zato, ker si jim povedal, da si nedolžen. Mogoče (verjetno) je šlo za punce, ki so si bolj kot sam odnos s teboj, želele spolnega odnosa, zato se jim je mudilo. Punce so prav tako podvržene “pritiskom” okolice oziroma prijateljic, ki so že “vse” izgubile nedolžnost. To je kot neka tekma “kdo bo prvi”. Predlagam ti, da posvetiš pozornost samemu odnosu. In če si v tem odnosu oba želita spolnosti, si to željo tudi izpolnita. Ne išči recepta po korakih kako in kaj do tega, ustvari svoj recept, v pomoč pa naj ti bo predvsem ona.
Če bo prišlo do pogovora o nedolžnosti, je najbolje, da ji rečeš, da še nisi srečal prave (kar je tudi res) in da bi to lahko bila ona. To je vse, kar je za rečt in kar mora ona slišat.

Kot prvo, sem ženska. Kot drugo, On se je samo pohecal, zate pa je to že bilo posmehovanje. Kot tretje, tvoj problem ni devištvo, ampak nizka samopodoba. Pišeš, da o tem razmišljaš cele dneve, ne moreš spat, jest, slabe volje si … Že na samem začetku si napisal, da ti do resne veze ni, ampak da bi ga rad namočil – morda to punca čuti in se ti zato umika?

Če te tako blazno moti, pojdi in nategni kurbo, odvrzi navidezno moralo (kako si dober in pošten, a v resnici si prav hinavski – do sebe, jasno). Nalij si čistega vina in se nehaj smukat kot mačka okrog vrele kaše!

Pojdi in jo nategni! Če ti ne da, pojdi do druge … Pusti to deklico, ker ji daješ mešane občutke s svojo ambivalentnostjo. In zaboga nekaj mešat čustev v seks.

Davno tega sem verjel v praljice, da punce nekaj cutijo, pa zato nekaj nocejo. Pa se spoznal, da je to en lari fari. Punce, ce te res hocejo, karkoli je ze razlog, ne vidijo niti slisijo se taksnega alarma dokler se v njega z glavo ne zadanejo.

Tip punci preprosto ni dovolj vsec. Ne bi ga pa rada izgubila. Morebiti zaradi nic boljse samopodobe, kot je njegova. Zato vse kar sledi. Mencanje, itd. Dosti lazje je reci, joj kako te imam rada, kot pa to zares pokazati. In my opinion…

No, enako lahko rečemo za tipčka avtorja. Če bi mu bila punca dovolj všeč, bi jo še s trdim drgnil, magari skozi kavbojke, in povrh vsega bi odprl debato o spolnosti (bejbi, kaj ti je všeč, da ti delam, ti paše to? A ne? Kaj pa tole? Mmm tudi jaz uživam, A bi probala to? ipd.), tako pa ves vzišen čaka, da “mu bo dala”, ker “čuti”,d a ni več daleč … mislim, c’mon, kdo koga nateguje? Najprej on sebe, pol njo in še enkrat sebe.

Flanca o tem, kako jo ima rad, a ne upa nič narest, ker je ne bi rad izgubil… svoje edine šanse za namakat. Tako čuti. Tako se bere. Obupano. Epic fail.

Jst sm itak lezba, nm3. Zard takih kot si ti. Zdej pa razmišlji.

Da on nekaj bi, seksal po 4 mesecih “veze”, najbrz oba veva. Da ona (se) ne bi, najbrz tudi. No, tako so vsaj dejstva napisana.

On je kar je, vkljucno s tem koliko (ne)zna. Ona pa tudi. Nobenemu pa (se) ni, da bi zakljucila, zato oba mencata in po milimetrih napredujeta. S tem, da se njemu od zrajcanosti ze kisa. Saj ga se jaz stekam, lol. On upa, da se ga bo usmilila, in poseksala, zato jo na nek nacin “caka”. Ona pa, da ji bo postal dovolj vsec, da bo tega koraka sposobna, ne le zato, ker ji je nerodno, da ga ze toliko casa vlece za nos.

Nemara bi se avtor res lahko bolj potrudil okoli nje. Ampak trud bi bil, po moje, zgresen, ce z njim ne doseze tega, da ji bo bolj seksualnl privlacen. Tega pa ne bo dosegel na nacin, ki so mu ga zupniki svetovali. To, da naj kar na suho ob njo drgne, je pa se slabse. Tako se ji bo sele zagrauzal. Zenske, zenske, kak se same ne znate, lol. Predno se gre karkoli drgnit, morata oba biti za stos. Ona se ni. On je mora najpred dovolj seksualno pritegnit. On ji more drgnit mozgane. In to ne s kur.cem, lol. A je tako? 😉

Dater, zdaj si šele razkril, da o ženskah malo veš. Vsako žensko lahko vsak normalen dec tako našarmira, da ji noge narazen vleče takoj, ko ga (deca) zagleda. Vsaka. Seveda mora dec znat rožice sadit, ji pihat na dušo, božat ego, se bo stopila zraven in kar naenkrat “odprla”. Vsaki godi pozornost in če se ji tip ravno ne gnusi, bi padla kot prezrela hruška z drevesa. Ampak “naš” tip ne zna, Ne upa. Čaka. Pričakuje. Fail, fail, fail. Ženske ni tu, da bi povedala svojo plat, torej nam preostane samo to, da svetujemo in zbudimo njega.

Kaj bi se lahko zgodilo, če bi “prehitro” navalil? Takoj bi izvedel, zakaj ga punca zavrača. In zakaj zapravljat čas z nekom, če je situacija enaka zdaj ali pa čez nekaj mesecev? Njemu gre za seks, ne pozabimo. Že takoj na začetku je napisal, da mu ni do resne veze. Torej?

Slabo si prebral moj post!

Oglasil sem se samo, da vam povem, da sva s punco seksala in oba sva več kot zadovoljna in sva oba presrečna in prakticirava spolne odnose vsakič ko se vidiva skratka happy end. 🙂

Hvala vsem za komentarje tudi za tiste odvečne.

Lp

Ooo, kako lepo, že drugi happy end v roku enega meseca…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Najprej seveda cestitke avtorju. 😉

In v kaksno solo moram iti, da bom z levo roko zel instant uspehe pri vsaki punci?

Srčno upam, da ji ni povedal …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Žlehtnoba stara :))

Je vprašala…pa sem ji rekel, da sem že z dvema seksal…nisem pa zdaj neki nakladu pa tako…

Slabo si prebral moj post!

Oglasil sem se samo, da vam povem, da sva s punco seksala in oba sva več kot zadovoljna in sva oba presrečna in prakticirava spolne odnose vsakič ko se vidiva skratka happy end. 🙂

Hvala vsem za komentarje tudi za tiste odvečne.

Lp[/quote]

ronka, ti si pa še slabše prebrala mojega 😀 Če ne zmoreš argumentirano odpisovat, se raje ne lotevaj odpiranja tem. Pa več sreče prihodnjič.

Je vprašala…pa sem ji rekel, da sem že z dvema seksal…nisem pa zdaj neki nakladu pa tako…[/quote]

Bravo mali! In naj bo to tudi v prihodnje tvoja (naša) majhna skrivnost. Prav? 🙂

Je vprašala…pa sem ji rekel, da sem že z dvema seksal…nisem pa zdaj neki nakladu pa tako…[/quote]
Ej, od kod je ta punca (regija)?

Gorenjska

Gorenjska[/quote]
Hvala. Ob predpostavki, da je odgovor resničen, sem si oddahnil :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close