Nadrla problematičnega sostanovalca
Ženska, ti se hecaš z življenjem. Ti si nadrla MUSLIMANSKEGA sostanovalca. ŽENSKA si, nadrla si MUSLIMANA. Upam, da se zavedaš kaj to pomeni.
Ja, muslimani so nemarni, kar pojdi malce po muslimanskih državah. Ampak ne samo to, da žensk so nasilni, brezobzirni in prepričani, da je ženska njihova služkinja. Ti ga pa nadereš, da naj čisti za sabo? Ti še spiš mirno?
Jajo iz Jajca, 31.08.2022 ob 08:30
On rabi muslimansko ženo, da nonstop čisti za njim. To je taka mentaliteta.
Točno tako. Musliman pač ne bo sam za sabo čistil. Logično, da je vajen, da mu tu ženska počne.
Tako, da avtorica, pot pod noge. Upam, da se zavedaš, da muslimani niso samo nemarni, ampak tudi nasilni do žensk?
Po prepiru se je stanje močno izboljšalo. Sicer sesalca ne bo vzel v roke. To njemu ni jasno, da je treba podn posesat tu pa tam.
Pomivalno korito pa štedilnik za silo počisti.
V bio odpadke pa meče še naprej vse: plastiko, papir, ostanke hrane… se ne ubadam več s tem. Sem si dala posebej svojo posodo za odpadke. Sortiram kot mora biti. On pa naj počne kar če.
spucaj kuhinjo in vse ter ga poklici na ogled. povej mu jasno se enkrat pravila sestavi red ciscenja se pravi en dan en sesa drug dan drug. ciscenje za sabo ipd. morate imet tudi urejeno kako se cistijo skupni prostori saj jih vsi uporabljate. potem naa koncu p mu reci da bos od slej vsakic slikala kako pusti za sabo in ce ne bo spucan v nulo poslala lastniku. da je odrasel moski in da naj sprejme da je to vas hisni red ki ga podpira tudi lastnik. ce mu do ciscenja ni lahko najame cistilko ki bo pucala za njem.
Anonimno 8574, 01.09.2022 ob 10:25
spucaj kuhinjo in vse ter ga poklici na ogled. povej mu jasno se enkrat pravila sestavi red ciscenja se pravi en dan en sesa drug dan drug. ciscenje za sabo ipd. morate imet tudi urejeno kako se cistijo skupni prostori saj jih vsi uporabljate. potem naa koncu p mu reci da bos od slej vsakic slikala kako pusti za sabo in ce ne bo spucan v nulo poslala lastniku. da je odrasel moski in da naj sprejme da je to vas hisni red ki ga podpira tudi lastnik. ce mu do ciscenja ni lahko najame cistilko ki bo pucala za njem.
pa nad smeti nalepi list s tem kaj pase notr pa kaj ne.
film počil, 30.08.2022 ob 20:00
Tip mi gre noro na živce. Ali pa recimo si pripravljam hrano, še nisem končala pa se zrine zraven pa začne svoje stvari pripravljat na pultu, ki je res majhen.
Ali pa pomivam posodo, se vrine zraven pa začne tam nekaj pacat.
Ali pa imam kolo, na hodniku, privleče svojega in ga vrže gor na mojega. Ni treba povedat, da je moje kolo kar nekaj vredno in da mi ni ok, da kdo drug praska po njem. Pa imel bi mojo ključavnico za kolo pa mojo sol pa mojo gobico za pomovivat pa moje čistilo pa mojo sol…
Za mizo mora seveda točno tam sedeti, kjer jaz vedno jem. Če imam že moje stvari tam, jih preprosto odmakne in se on usede.
Oblazinjen stol ima zunaj na dežju.
Ne vem ali so eni tipi res padli z neba, da nimajo osnovnih manir? Res totalno razvajeni? Glede na to, da je musliman, mu je verejtno kar samoumevno, da ženska čisti za njim. In je šokiran, ker mu ženska reče, da mora sam čistiti za sabo.
Poznam take tipe ala: “kar je tvoje je moje…”. Obup. Se strinjam z nekom zgornjim – pošizi do konca in se pomenite, potem pa reči še delodajalcu da se zmeni z njim. Groza je, ker eni res ne vidijo, kako nasvinjajo in jim je to čisto normalno.
Kot sem že napiasla: kuhinjo sem že očistila. Tudi vso njegovo svinjarijo. Pa je posvinjal vse na novo. Potem pa je bilo kot sem že napisala.
Na kanto za bio odpadke sem še dodatno napisala, da je samo za bio odpadke. Mu tudi povedala. Tudi lastnik mu je sigurno povedal kaj gre na kompost in kaj ne.
Ta nemarnost je kar pogost pojav pri mladih moških pa menda ženskah tudi.
Jaz imam izkušnjo z enim tipom. Tudi cel teden je pustil umazano posodo v kuhinji. Pa tudi zasvinjal pomivalno korito, da je bilo joj. Pa na mizi pustil tako, da je bilo obup. Tudi kake gate so se našle na jedilni mizi pa ne oprane. Študent.
Pa še en, star tam okrog 25, tako pustil vedno v kuhinji, da je bilo za kozlat.
V obeh primerih sem se odselila takoj, ko je bilo možno.
Pa še en tip, tudi pod 30, svinjal, da je bilo obup pa še pijančeval v skupnih prostorih pa vlačil pijane kolege noter. Ampak k sreči se je on odselil po dveh tednih, ker mu je bila najemnina previsoka.
Je pa kolega razlagal tudi kako sostanovalko je imel. Tudi ober nemarna.
Aja pa noben od zgoraj ni bil musliman. Pa sami mladi, fini ljudje. Na ven fini. Na znotraj za kozlat.
Imam pa še izkušnje z starejši sostanovalci, ti pa so čistili za sabo.
Forum je zaprt za komentiranje.