Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Način prehranjevanja

Način prehranjevanja

Res je 🙂 Naglejte se ga :)))

[img]http://shrani.si/f/11/PU/4pJEqkaN/phacochoerus-aethiopicus.png[/img]

a res tako zgleda kot, da me ne marajo???
jaz se nickom, temam, … ki jih ne maram izogibam ☺
tukaj je pa komentarjev in re-postov kot vzdihovanja in kričanja na koncertu mega zvezde ♥♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Res je 🙂 Naglejte se ga :)))

[img]http://shrani.si/f/11/PU/4pJEqkaN/phacochoerus-aethiopicus.png[/img][/quote]

Ma bradavičarke so tako luštne. Samo poglej ta pogled. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tukaj je pa komentarjev in re-postov kot vzdihovanja in kričanja na koncertu mega zvezde ♥♥[/quote]

Ccccccc ‘normalen moški’ bi napisal kot vzdihovanja in kričanja pri seksu. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tukaj je pa komentarjev in re-postov kot vzdihovanja in kričanja na koncertu mega zvezde ♥♥[/quote]

Ccccccc ‘normalen moški’ bi napisal kot vzdihovanja in kričanja pri seksu. :)[/quote]

Ni znal tega napisat no, če pa tega ne pozna 😀

Včeraj ob istem času si bil “zvezdica zaspanka”, danes pa očitno že razmišljaš o svetovni turneji … daj mal bolj na izi, da te ne bo kap …

Mene je samo zanimalo kaj je point te teme.

Ti to resno? Si res pričakovala point?

Meni je pa čisto zabavno. Samo ne vem, zakaj se NM ne zabava z nami? :))))

pa na domač kruh ne pozabit 🙂

Point te teme je, da kadarkoli brez škode vstaneš, izklopiš mašino, ugasneš luč in greš spat.
In tema postane tema …

Meni je pa čisto zabavno. Samo ne vem, zakaj se NM ne zabava z nami? :))))[/quote]

Meni ni v interesu podjebavat ljudi. Dopuščam možnost, da imajo tudi takšni kot je NM-3w kdaj ok namene. Ampak očitno sem prevelik optimist. Res škoda izgubljat čas s tem. Lahko noč. 🙂

ne boš bevskala, če se kruha pri tem obroku odrečem?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni je pa čisto zabavno. Samo ne vem, zakaj se NM ne zabava z nami? :))))[/quote]

Evo, midve z japkico ne bova imele gubic :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

gzem zamenjat položaj telesa v ležeči “stav” — ena je prišla na “gavrilović salamo” z majonezo iz jajc

nekaj pa zamerim [sub](OK Japkica je poizkusila v to smer)[/sub] — nobene obdolžitve o graditvi, ohranjanju … bikovo_drekanje … zveze, odnosov — mi ni bilo očitano.
Popuščate v svojih “ven metanjih” ☺

….je kar pestro delo za tvojo nočno delo presnove, da brez zalivanja spreminja tvoje učinke dnevnega dela v govno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close