Način prehranjevanja
Aha, pa ti je nehote ušlo, kako te gospa pedena doma; narežem, pripravim… :))) Se mi je zdelo ja, da tu rečiš, doma pa predeš. :)[/quote]
ausšus babji … vsaj 3/4 folka gleda kuharske oddaje … jaz pa se kuharja grem … že od 1. razreda OŠ dalje, ker me to veseli
btw: kje in kdaj si zasledila kakšno mojo objavico o kakšni “gospe” pri meni doma — o tem ne tipkam ☺
Aha, pa ti je nehote ušlo, kako te gospa pedena doma; narežem, pripravim… :))) Se mi je zdelo ja, da tu rečiš, doma pa predeš. :)[/quote]
ausšus babji … vsaj 3/4 folka gleda kuharske oddaje … jaz pa se kuharja grem … že od 1. razreda OŠ dalje, ker me to veseli
btw: kje in kdaj si zasledila kakšno mojo objavico o kakšni “gospe” pri meni doma — o tem ne tipkam ☺[/quote]
Ampak, res se ti vse ne ujema, še meni se zdi, da sem neke tvoje blodnje in privide o ženski, ki ti kuha, lika in pere, zasledil … no ja, se ti je pač samo sanjalo …
btw: kje in kdaj si zasledila kakšno mojo objavico o kakšni “gospe” pri meni doma — o tem ne tipkam ☺[/quote]
Madonca, kaj se pa razburjaš?! Narezati meso in zelenjavo ni ravno kuhanje. Počasi gospod… :)))
Ampak, res se ti vse ne ujema, še meni se zdi, da sem neke tvoje blodnje in privide o ženski, ki ti kuha, lika in pere, zasledil … no ja, se ti je pač samo sanjalo …[/quote]
pa ne, da moraš za ta opravila imeti “gospo” ???
če na hitro pogledaš samo tale Ž-M čvek je frajtonaric, ki bi bile poleg našetega, tudi za vmesnico do jogija za vsak dan dve ☺
Ampak, res se ti vse ne ujema, še meni se zdi, da sem neke tvoje blodnje in privide o ženski, ki ti kuha, lika in pere, zasledil … no ja, se ti je pač samo sanjalo …[/quote]
če na hitro pogledaš samo tale Ž-M čvek je frajtonaric, ki bi bile poleg našetega, tudi za vmesnico do jogija za vsak dan dve ☺[/quote]
Nekako se mi zdiš preškrt za čistilko in peglarco. Pa tudi ceniti bi znal bolj, če bi moral plačati.:)
če na hitro pogledaš samo tale Ž-M čvek je frajtonaric, ki bi bile poleg našetega, tudi za vmesnico do jogija za vsak dan dve ☺[/quote]
Nekako se mi zdiš preškrt za čistilko in peglarco. Pa tudi ceniti bi znal bolj, če bi moral plačati.:)[/quote]Ja itak, pa še Calipso se je zasikirala, da se nam ne bo zastrupil. Najbrž je imela v mislih, da bi mu šla za čistilko on jo pa tako grobo zavrne…. ziher so jo solze oblile 😉
Nekako se mi zdiš preškrt za čistilko in peglarco. Pa tudi ceniti bi znal bolj, če bi moral plačati.:)[/quote]
zamenjaj kopita, če se že greš čevljarko
Nekako se mi zdiš preškrt za čistilko in peglarco. Pa tudi ceniti bi znal bolj, če bi moral plačati.:)[/quote]
zamenjaj kopita, če se že greš čevljarko[/quote]
Ne pričakuj ničesar, kar sam ne zmoreš.
zamenjaj kopita, če se že greš čevljarko[/quote]
Ne pričakuj ničesar, kar sam ne zmoreš.[/quote]
topot se pa strinjam s tabo … biti toliko zabit kot se tukaj tipkaš, je za mene nedosegljivo
Nekako se mi zdiš preškrt za čistilko in peglarco. Pa tudi ceniti bi znal bolj, če bi moral plačati.:)[/quote]Ja itak, pa še Calipso se je zasikirala, da se nam ne bo zastrupil. Najbrž je imela v mislih, da bi mu šla za čistilko on jo pa tako grobo zavrne…. ziher so jo solze oblile ;)[/quote]
Madona!! On_, ti me pa res poznaš do obisti :))) Še dobro, da sem si pred kratkim nabavila 42 zavojčkov papirnatoh robčkov, pojma nimate ljudje, kako so mi zdaj prav prišli ;)))
Ne pričakuj ničesar, kar sam ne zmoreš.[/quote]
topot se pa strinjam s tabo … biti toliko zabit kot se tukaj tipkaš, je za mene nedosegljivo[/quote]
Mi je popolnoma jasno, da dlje od pričakovanega na sežeš. Pa zraven še misliš, da si frajer. Če to ni enkratno! Blagor tebi. 🙂
Ma kje? Jaz imam občutek, da je gospod v obdobju najhujše trme. Nekaj čez tri leta jih kaže, bi rekla. A ne vidiš kako cepeta, pljuva in tuli? 🙂 Otrok se pa ne tepe. Najbolj vzgojno je, da ga za trenutek zignoriraš. Če ga pa preveč, pa lahko pride do čustvenih posledic.
ps; Mene takšne žaljivke ne morejo nokavtirati, ker povejo veliko o avtorju in nič o meni. Precej prvinsko vse skupaj, se ti ne zdi? 🙂
Ma kje? Jaz imam občutek, da je gospod v obdobju najhujše trme. Nekaj čez tri leta jih kaže, bi rekla. A ne vidiš kako cepeta, pljuva in tuli? 🙂 Otrok se pa ne tepe. Najbolj vzgojno je, da ga za trenutek zignoriraš. Če ga pa preveč, pa lahko pride do čustvenih posledic.
ps; Mene takšne žaljivke ne morejo nokavtirati, ker povejo veliko o avtorju in nič o meni. Precej prvinsko vse skupaj, se ti ne zdi? :)[/quote]
Ni edini tule, ki se ga da brez problema spraviti v “resonanco” …
ps; Mene takšne žaljivke ne morejo nokavtirati, ker povejo veliko o avtorju in nič o meni. Precej prvinsko vse skupaj, se ti ne zdi? :)[/quote]
Ni edini tule, ki se ga da brez problema spraviti v “resonanco” …[/quote]
On bi potreboval eno konkretno resonanco, da bi upal dihat brez dretja.
Forum je zaprt za komentiranje.