Multitaskanje
Ponavadi sem dobila precej nesmiselne odgovore z daljšimi vmesnimi tišinami, ki so zavajajoče nakazovale, da se pripravlja povedati nekaj pomembnega.. 🙂 [/quote]
Vidiš, zgovoren dokaz, da moški (praviloma) ne znajo multitaskat, čeprav se nakazujejo zametki pri Onetovem predlogu s kosilom 😀
Politična korektnost! Me like! 😀
Ponavadi sem dobila precej nesmiselne odgovore z daljšimi vmesnimi tišinami, ki so zavajajoče nakazovale, da se pripravlja povedati nekaj pomembnega.. 🙂 [/quote]
Vidiš, zgovoren dokaz, da moški (praviloma) ne znajo multitaskat, čeprav se nakazujejo zametki pri Onetovem predlogu s kosilom 😀
[/quote]
To je res lahko dokaz, ampak tudi ti si s svojimi nohti dokazala, da ne zmoreš multitaskinga. Pa smo spet na začetku. :))
[/quote]
To je res lahko dokaz, ampak tudi ti si s svojimi nohti dokazala, da ne zmoreš multitaskinga. Pa smo spet na začetku. :))[/quote]
Ja no, saj je šlo kdaj tudi med samo vožnjo. Za malo adrenalina. Bom probala na ac kdaj, pri mestni vožnji je …nahhh, nič bat 😀
Boom me je sicer spomnil na eno khm niti ne tako redko multitaskanje… recimo seksaš in se vmes na glas pogovarjaš. No, izmenjaš par stavkov o tem, kaj je treba kupit (novo posteljo recimo, ker slednja že zelo škripa) ali pa se bojiš da bo napovedani prijatelj prej prišel in si zamislita hudomušno prigodo. Ne mi rečt, da se še nobenemu ni zgodilo?!?
To je res lahko dokaz, ampak tudi ti si s svojimi nohti dokazala, da ne zmoreš multitaskinga. Pa smo spet na začetku. :))[/quote]
Ja no, saj je šlo kdaj tudi med samo vožnjo. Za malo adrenalina. Bom probala na ac kdaj, pri mestni vožnji je …nahhh, nič bat 😀
Boom me je sicer spomnil na eno khm niti ne tako redko multitaskanje… recimo seksaš in se vmes na glas pogovarjaš. No, izmenjaš par stavkov o tem, kaj je treba kupit (novo posteljo recimo, ker slednja že zelo škripa) ali pa se bojiš da bo napovedani prijatelj prej prišel in si zamislita hudomušno prigodo. Ne mi rečt, da se še nobenemu ni zgodilo?!?[/quote]
To ni multitaskanje no. Takrat, ko se pogovarjaš med seksom o drugih stvareh, ti pozornost na seks pade, prav tako občutek uživanja. To pa pomeni, da vsaj enega opravila ne opravljaš več enako kvalitetno, kot prej, preden si se začela pogovarjat o tem. Nič drugače ni, če eden od para le razmišlja o tem kaj bo počel po seksu. To lahko počne le nekdo, ki v stvari ne uživa popolnoma, se dolgočasi.
Kaj pa, če seksaš z eno, misliš pa na drugo…To je še bolj ne tako redko. Samo nevem, če spada med multitasking. 🙂
Ženske pa ljubezenske romane..Le zakaj…:)[/quote]
Dejansko poznaš žensko, ki bere na WC? Jaz je namreč ne. Pa ne, da bi bila to ravno neka osrednja tema pogovorov, ampak sem imela kar nekaj cimer v življenju, pa v moji primarni družini in tudi sedaj v lastni opažam, da je ta vrsta multitaskinga omejena na moški spol.
Multitasking je zame to, da lahko na glas bereš iz treh knjig hkrati. Ajde, še iz dveh bi spregledal. 😉 Vse ostalo je “preseravanje”.
Vem Margot, saj nisem ciljal na to, da ti to zmoreš. Ciljal sem bolj na tiste, ki pravijo, da zmorejo multitasking. 🙂
Saj gub ti tudi ne bo zmanjkalo. Vedno več jih bo, medtem ko je knjig vedno manj, če jih veliko bereš. :))
Tudi jaz. In ne samo ene.[/quote]
Jaz berem po navadi po štiri knjige hkrati.
Ne vem, če je to multitaskanje, ampak eno od teh štirih imam vedno na stranišču. :)))[/quote]
Multitasking je to, če imaš zraven moža še vsaj 1 ljubimca in ne knjigo! Ježeš, si staromodna.. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.