Multitaskanje
Povsem ženska lastnost. Morda se na vsake kvatre rodi en moški posebnež, ki je istega sposoben. [sub]Kmalu pa spremeni spol, tak da smo spet pri ženskah :)[/sub]
Kaj torej to pomeni? Pomeni, da ženska lahko počne več stvari naenkrat, ne da bi pri tem trpelo njeno delo, torej ni zaradi tega nič manj efektivna ali pozorna. Recimo:
– vozi avto in se zraven šminka (ali lakira nohte)
– lika, gleda tv in se pogovarja po telefonu
– si dopisuje z večimi predstavniki moškega spola hkrati in zraven puca okna, odnaša smeti (oni pač ne opazijo, ker sklepajo po sebi, da je ravno tako počasna in neizvirna kot so sami… sveto prepričani, da so edini, jasno 🙂
– klepeta na fb + gmailu + vibru [sub](aplikacija na mobitelu)[/sub] + vmes še uspe dvignit službeni klic in se zmenit s šefom [sub](izven delovnega časa)[/sub]
– gleda tv, se pogovarja z dragim, bere časopis
itd.
tole vzemi kot pozitivno motivacijo, kot izziv
da boš kdaj dosegla, kar vsaka zdrava ženska zmore že po naravi:
da je v istem realnem času voljna šestim onetom
vse ostalo je navidezni multitasking
Jaz si zelo zelo težko predstavljam, da ženska/kdorkoli posluša poročila po tv in hkrati človeka s katerim govori, oba sliši in zna medtem odgovorjat sogovorniku na vprašanja oziroma podati svoja razmišljanja glede na temo pogovora, zatem pa zna še povedati, kaj so povedali pri poročilih. Si to mislila? 🙂
Da moški priznamo, da so ženske sposobnejše od nas…Še dobro, da ni omenila, da lahko ima več partnerjev oziroma ljubimcev…..:)[/quote]
to pa ni čisto res … vzemi za primer Margot- … ona je več kot ženska: je možakarca 😛
To, da lahko ženska počne več stvari naenkrat boljše kot moški morda že drži. To, da pa efektivnost ne bo trpela je pa huge pile of pure unrefined bullshit.[/quote]
itak je to urbani mit … še kuharji so moški boljši
Jaz pa lahko. Če je en pameten, drugi pa NeMo. :)))[/quote]
kolk si ti nepopolna … nastavi me na ignore .. piše v navodilih za uporabo[/quote]
Takoj, ko boš nehal zmerjat ženske na tem “oknu”. Do tedaj bom pa skrbela, da bom tvoja nočna mora.
kolk si ti nepopolna … nastavi me na ignore .. piše v navodilih za uporabo[/quote]
Takoj, ko boš nehal zmerjat ženske na tem “oknu”. Do tedaj bom pa skrbela, da bom tvoja nočna mora.[/quote]
možakarca … ti si mi samo izziv kako naduto babo pripraviti do odnehanja forumašenja.
in ne gre za ženske … gre za tebe. simpl
btw: še kur ne omenjam v zvezi z ženskami!!
Takoj, ko boš nehal zmerjat ženske na tem “oknu”. Do tedaj bom pa skrbela, da bom tvoja nočna mora.[/quote]
možakarca … ti si mi samo izziv kako naduto babo pripraviti do odnehanja forumašenja.
btw: še kur ne omenjam v zvezi z ženskami!![/quote]
Uh, še en poraz boš doživel. C,c,c,… se kar vrstijo pri tebi. Prav smiliš se mi.
Veš, sem v veliki prednosti. Moji živci so zelo zelo zelo zdravi.
btw: še kur ne omenjam v zvezi z ženskami!![/quote]
Uh, še en poraz boš doživel. C,c,c,… se kar vrstijo pri tebi. Prav smiliš se mi.
Veš, sem v veliki prednosti. Moji živci so zelo zelo zelo zdravi.[/quote]
tvoje obreganje ob moja bluzenja ne izkazujejo ravno tega kar tipkaš 🙂
predpostaviva, da je situacija taka: jaz sem v neki vukojebini in šparam dnevnice in sem v hotelu. Ti pa si doma pri familiji in z mano izgubljaš čas na netu,
Če ti ni potegnilo: si totalna trapa, da komentiraš moje poste.
Veš, sem v veliki prednosti. Moji živci so zelo zelo zelo zdravi.[/quote]
predpostaviva, da je situacija taka: jaz sem v neki vukojebini in šparam dnevnice in sem v hotelu. Ti pa si doma pri familiji in z mano izgubljaš čas na netu,
Če ti ni potegnilo: si totalna trapa, da komentiraš moje poste.[/quote]
Potem si pa zares v dreku NeMo.
Ker meni ni treba šparat dnevnic v nekem vukojebinskem hotelu.
Slabo si ocenil. Lahko si privoščim dneve in dneve, da te xxxxx x xxxxx.
Zdaj pa lahko noč!
Če ti ni potegnilo: si totalna trapa, da komentiraš moje poste.[/quote]
Potem si pa zares v dreku NeMo.
Ker meni ni treba šparat dnevnic v nekem vukojebinskem hotelu.
Slabo si ocenil. Lahko si privoščim dneve in dneve, da te xxxxx x xxxxx.
Zdaj pa lahko noč![/quote]
men je pa kar malo nerodno, da imam prav 🙂
aja … ne šparam ra kavice s trapami tvoje kategorije
Zase vem, da sem v srednji šoli pred šol. uro prepisovala kake daljše odgovore (domača naloga) in se hkrati s sošolko pogovarjala o čisto drugi temi. Smo kasneje to testirali s fanti, pa jim nikakor ni šlo. :)) Res pa je, da sem se na koncu “zavedala” vsega le na pol- tako pogovora kakor pomena prepisanega teksta.
Večkrat se vprašam, kakšna je končna kvaliteta takih “multi” opravil in sama se raje, če me le čas ne priganja, koncentriram le na eno stvar.
Ne predstavljam pa si voziti avto in lakirati nohte. Kje si to pobrala? 🙂 Če to ni utelešena nevarnost na cesti…
Forum je zaprt za komentiranje.