Možnost oploditve samskih žensk
Torej tudi ti čakaš, da že enkrat sprejmejo ta zakon? :))[/quote]
On, če me moški tvojega statusa (vezan) ne zanimajo, to še ne pomeni, da komaj čakam ta zakon. :))[/quote]Torej jaz sem v zakonu in ti čakaš na zakon? Ne, ne čakaš na zakon? 🙂
Jooj čist sem zmeden zdej….. :)))
Dokler me osvajajo več let mlajši od mene, nisem stara koka. :))[/quote]
Čaki, ti si mislila, da je to letelo nate?:))) Ok, če že iščeš…za postopke umetne oploditve je določena zgornja meja starosti ženske. Najbrž ne spadaš več v ta rang, razen če bi šla kam v tujino:). Kaj ima to veze z osvajanjem mlajših? Lahko je mladoleten, pa so tvoja jajčeca stara tolk kot so:). Narave se ne da preslepiti.
Drago. 😛
Če primerjaš z drugimi osemenjevalci pri živalih, ki imajo tehnično gledano identičen postopek in ti naredijo zadevo več kot 10x ceneje (vštete so še dve ponovitve in pregled) + pridejo na dom… 🙂
Ne pozabi, da si bruhala zaradi lastnih predstav…[/quote]
Kakšnih lastnih predstav? To, o čemer sem pisala, so dejstva…nekatere ženske to počneje. To ni nekaj imaginarnega, z mojega zeljnika.[/quote]
Lastnih predstav o tem, kako naj bi “laična umetna oploditev” izgledala.
Ne pozabi, da si bruhala zaradi lastnih predstav…[/quote]
Kakšnih lastnih predstav? To, o čemer sem pisala, so dejstva…nekatere ženske to počneje. To ni nekaj imaginarnega, z mojega zeljnika.[/quote]
Najbrž res. 🙂
Ti neki idealni odnosi med spoloma, kar eni sanjate, niso nikoli obstajali. Ljudje so se poročali, ker je to bila tradicija, ne ker bi se imeli radi. Zakon ni bil nič romantičnega, ampak dogovorjena pogodba o skupnem življenju.
Danes so ljudje zmedeni, ker romantično sanjarijo, ne razumejo pa, da stare generacije na zakon niso gledale romantično, ampak praktično. Zakoni so ostajali skupaj, ker se je spodobilo in ker je bilo tako ceneje za oba.
Romantično sanjarjenje o odnosih ni dota prejšnjih generacij, ampak nekaj kar se nam danes vsiljuje preko najrazličnejših virov. In mladi ponotranjajo napačne predstave, potem pa so zbegani in razočarani, ker je realnost drugačna. Ampak četudi ni pretirane in izsiljene romantike, še ne pomeni, da ni lepo.
Če bi bilo tako, potem bi homoseksualnost po vseh naravnih zakonih morala že davno izginiti. Tako pri človeku in še bolj pri živalih. Pa ni tako, a ne? Razen če naravni zakoni niso le slepilo in je tudi to delo samega hudobca.[/quote]
ti se malo bolj posveti napisanem ne pa v vsaki besedi iskati priložnost za podjebavanje vernih…sem ti napisal, da je homoseksualnost naravna? sem…sem ti napisal, da je prisotna pri minornem delu populacije? sem…sem ti napisal, da v naravnem ciklu, homosekusalca ne moreta nadaljevati vrste, ne glede na to, kako se žlajfata? sem..kaj ti še ni jasno?[/quote]
“Slepa črevesa” v naravi izumrejo, to govorim in po tej logiki bi tudi HS morali izumreti, pa se jim to ne zgodi.
Forum je zaprt za komentiranje.