Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Možnost oploditve samskih žensk

Možnost oploditve samskih žensk

Tudi, če bi sprejeli ta zakon (bog ne daj), bi omejili starost žensk, do kdaj. Torej vse stare koke odpadejo:).

pa glih te imajo največ gnarja…… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Torej tudi ti čakaš, da že enkrat sprejmejo ta zakon? :))[/quote]

On, če me moški tvojega statusa (vezan) ne zanimajo, to še ne pomeni, da komaj čakam ta zakon. :))[/quote]Torej jaz sem v zakonu in ti čakaš na zakon? Ne, ne čakaš na zakon? 🙂
Jooj čist sem zmeden zdej….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dokler me osvajajo več let mlajši od mene, nisem stara koka. :))

Tukaj imaš ceno…za pičlih 489,33€ fašeš:).

Pregled dokumentacije in načrtovanje postopka 100,00€
UZ 13,20/enoto
Priprava semena 54,09€
Prenos zarodka 85,24€
Drugi zdravstveni, administrativni in laboratorijski stroški 250,00€
Skupaj 489,33€

Dokler me osvajajo več let mlajši od mene, nisem stara koka. :))[/quote]

Čaki, ti si mislila, da je to letelo nate?:))) Ok, če že iščeš…za postopke umetne oploditve je določena zgornja meja starosti ženske. Najbrž ne spadaš več v ta rang, razen če bi šla kam v tujino:). Kaj ima to veze z osvajanjem mlajših? Lahko je mladoleten, pa so tvoja jajčeca stara tolk kot so:). Narave se ne da preslepiti.

Aaaaaa, ti si se celo pozanimala. :)) Ribe imate kratko življenjsko dobo, pa tudi kratek spomin….ne priporočam. :))

http://www.reprodukcija.si/zunajtelesna-oploditev/cenik/

Zdaj sem šele videla, da so cene brez DDV…ampak ok, še to si lahko vsak izračuna in prešteje.

Drago. 😛
Če primerjaš z drugimi osemenjevalci pri živalih, ki imajo tehnično gledano identičen postopek in ti naredijo zadevo več kot 10x ceneje (vštete so še dve ponovitve in pregled) + pridejo na dom… 🙂

Okeeey, ti veš za živali…zakaj me to skrbi?:)))

To je zgolj neka teorija, ki nima veze z realnostjo.

Ženska, ki se odloči iemti otroka, se pač pusti enemu napumpat, pa je. Nihče je ne more prisiliti, da ima rada moške in si želi resno razmerje z moškim.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne pozabi, da si bruhala zaradi lastnih predstav…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

In če smo že pri tradiciji: moški niso nikoli kaj prida sodelovali pri vzgoji otrok. To, da bi kakor morali, je neka moderna pogruntavščina. Nekoč ni imel moški časa se za mulce brigat, ker je moral denar služit še namesto ženske, ki je bila doma.

Ne pozabi, da si bruhala zaradi lastnih predstav…[/quote]

Kakšnih lastnih predstav? To, o čemer sem pisala, so dejstva…nekatere ženske to počneje. To ni nekaj imaginarnega, z mojega zeljnika.

Kakšnih lastnih predstav? To, o čemer sem pisala, so dejstva…nekatere ženske to počneje. To ni nekaj imaginarnega, z mojega zeljnika.[/quote]

Lastnih predstav o tem, kako naj bi “laična umetna oploditev” izgledala.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kakšnih lastnih predstav? To, o čemer sem pisala, so dejstva…nekatere ženske to počneje. To ni nekaj imaginarnega, z mojega zeljnika.[/quote]

Najbrž res. 🙂

Ne vem, mogoče zato ker bi pri njih moral stat na vseh štirih? 😀

Dodatne je potrebno še ceno zdravil, tako da na koncu nanese še vsaj enkrat toliko.

Nič ni bila doma, glih tako je okopavala na njivi kot on, z ramo ob rami in otroci so sodelovali/pomagali pri tem po svojih močeh.
Zvečer sta pa še novo seme položila v brazdo….. 😉

Danes ga služita oba. Če si razdelita finančno skrb za družino, zakaj si ne bi še ostalega?

Pri tem postopku ne potrebuješ nobenih hormonov za stimulacijo, torej ni dodatnega stroška zdravil. Pri najzahtevnejših umetnih oploditvah pa in je potrebno iti v Italijo.

Ti neki idealni odnosi med spoloma, kar eni sanjate, niso nikoli obstajali. Ljudje so se poročali, ker je to bila tradicija, ne ker bi se imeli radi. Zakon ni bil nič romantičnega, ampak dogovorjena pogodba o skupnem življenju.

Danes so ljudje zmedeni, ker romantično sanjarijo, ne razumejo pa, da stare generacije na zakon niso gledale romantično, ampak praktično. Zakoni so ostajali skupaj, ker se je spodobilo in ker je bilo tako ceneje za oba.

Romantično sanjarjenje o odnosih ni dota prejšnjih generacij, ampak nekaj kar se nam danes vsiljuje preko najrazličnejših virov. In mladi ponotranjajo napačne predstave, potem pa so zbegani in razočarani, ker je realnost drugačna. Ampak četudi ni pretirane in izsiljene romantike, še ne pomeni, da ni lepo.

Če bi bilo tako, potem bi homoseksualnost po vseh naravnih zakonih morala že davno izginiti. Tako pri človeku in še bolj pri živalih. Pa ni tako, a ne? Razen če naravni zakoni niso le slepilo in je tudi to delo samega hudobca.[/quote]
ti se malo bolj posveti napisanem ne pa v vsaki besedi iskati priložnost za podjebavanje vernih…sem ti napisal, da je homoseksualnost naravna? sem…sem ti napisal, da je prisotna pri minornem delu populacije? sem…sem ti napisal, da v naravnem ciklu, homosekusalca ne moreta nadaljevati vrste, ne glede na to, kako se žlajfata? sem..kaj ti še ni jasno?[/quote]

“Slepa črevesa” v naravi izumrejo, to govorim in po tej logiki bi tudi HS morali izumreti, pa se jim to ne zgodi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close