Možnost oploditve samskih žensk
Berem tole vašo jaro kačo in se samo čudim. Nekateri ste zaplankani do nezavesti in ne vidite dva centimetra dlje od svojega nosu in svojih orto nazadnjaških nazorov. Da vam povem eno dejstvo:
Če si bo ženska (pod pogojem, da je zdrava) otroka želala, POTEM GA BO IMELA in pika. Vsi se lahko postavite na glavo, moralizirate in flancate o nekih očetih, ki so potrebni, pa o nekih razmerjih, ki jih nekatere ženske nočejo, pa se sprašujete, kaj je narobe z njimi in zakaj so take čudakinje, razpravljate o tem, kako bi VI odločali o pravicah DRUGIH ljudi, kaj bi komu dopustili in česa ne bi dopustili – nič ne pomaga vsa vaša besedna diareja, ker: ČE BO ŽENSKA OTROKA ŽELELA, POTEM GA BO IMELA.
Pa naj bo samska, naj bo v paru z moškim, naj bo samska lezbijka, naj bo lezbijka v paru, ena z veliko denarja (tej bo še lažje), kakšna iz skromnih finančnih razmer – če bo želela in se v to “upičila”, potem ga bo tudi imela. Razen seveda, če je neplodna.
Kakšna bo iz samega obupa res šla seksat s kakšnim tipom, počakala, da zanosi in ga potem pustila (če si ga pač ne bo predstavljala v svojem življenju tudi kot sopotnika in partnerja), druga pa bo ubrala kakšne drugačne poti. Če v naši mali državici z malimi zahojenimi prebivalci ne bo prišla do otroka na način kot ga načrtuje, bo to svojo željo pač uresničila v kakšni drugi, odprtejši in manj zahojeni državi. Morda si bo spermo nekega anonimnega donorja naročila iz katere od evropskih držav, lahko, da bo šla v katero od razvitejših in manj zahojenih držav na umetno oploditev kot samska ženska, lahko da si bo (če bo imela veliko denarja) “zrihtala” celo nadomestno mamo v USA ali Indiji ali kjerkoli že.
Tako bi naredila tudi sama, če bi bila samska in brez otrok, pa bi si otroka vseeno želela (moškega pa ne tako nujno).
Odvisno kolk “ciljata” na prave dneve. :)[/quote]
Eni pravijo, da jim je hitreje ratalo, če so ciljali na neprave.[/quote]
Verjamem.
Meni je čisto vseeno ali se jim dovoli ali pa ne.
Moje mnenje je, da bi družba morala delati na tem, da bi bili bolj sposobni sobivanja in se imeli raje, namesto, da se na takšen način še dodatno dokazuje, da ne rabimo drug drugega, da zadovoljimo svoje želje.
Že zdaj je marsikatera ženska, moškega uporabila le kot oplojevalca, po tem, če bo to dovoljeno, pa bo to dokaz, da ga ne rabijo niti za oploditev, ker bo delanje otrok skomercializirano.
Zato mi je še bolj nerazumljivo, da to podpirajo moški, ki se že zdaj pritožujejo nad feminizmom in nad tem, da so moškega skastrirale ter mu odvzele smisel njegovega obstoja.
Ali pa bo ženska moškemu rekla, da se mora tako in tako obnašati ali pa ga bo nagnala in se šla umetno oplodit. 🙂
Že tako ali tako smo v imenu neke demokracije in liberalizacije, tolerantni do izpolnjevanja vsakršnih želja. In pohlepnežem ter egoistom dovoljujemo, da uničujejo družbo, tako bi s tem le nadaljevali to pot ter poglobili trenutne probleme, saj bi ljudem dali vedeti, da zdravo in ljubeče družinsko okolje ni pogoj, za zadovoljitev potrebe po razmnoževanju.
Seveda to v velikih primerih že zdaj ni. Problem pa je, ker družba nič ne naredi glede taga, da bi se stanje izboljšalo, ampak le še naprej sledi svojemu propadu.
A kot pravim, mi je čisto vseeno, le takšno je moje mnenje.
Pa tudi jaz ne poznam nobene, čeprav poznam veliko samskih žensk, ki so v letih, ko se rodna doba izteka.
Pa tudi tule gor se nekako nobena ne javi, da ima tako potrebo. Tudi ostali večinoma ne poznajo takih žensk.
Zakaj imam občutek, da takih žensk skoraj ni? In da se pelje nek cirkus okrog neke zadeve, ki se tiče res redkih, ampak res res redkih posameznic.
Potem pa sploh ne razumem, čemu sploh rabimo ta zakon, če se (skoraj) nikogar ne tiče ?
Spet stran metanje denarja ?
So se pa tu javile: http://med.over.net/forum5/read.php?151,10103947,10104393#msg-10104393
Vidiš, ko recimo meni konkretno mečeš naprej, da me “motijo feministke”, potem si pa šokiran tu nad mojimi stališči.
Seveda, kajti jaz do feministk nimam nobenih zamer. To, če jim kdaj kaj bolj grobega napišem, ne pomeni, da imam zamere, kar mi hočeš podtakniti.
In meni je vseeno, če so ženske sposobne živeti brez dedca ali niso, če ga rabijo, ali ne..
Ja, WD, da se ubadajo ljudje z nečim, kar se tiče res redkih posameznic in da ne vidijo drugega.
Drugače pa mi je zanimivo, da se nihče ne vpikne v tradicionalne družine, kjer ata vsake par dni nalomi mamo, otroci poslušajo prepire med starši in tako naprej. Imajo pa oba starša, to je glavno :(.
Ja, tudi med pari, ki se dajo umetno oploditi je kup takih, ki jih ne bi smeli umetno oploditi, ampak jih potem vseeno.
Potem ima težave, če tako razmišlja in je heteroseksualna, je bolj odraz potrošniškega razmišljanja, da nekaj hočemo za vsako ceno, kar si vbijemo v glavo. Enako pomemben kot ženski, je tudi moški/očetovski čustveni doprinos pri vzgoji otroka, ker je svojevrsten kot ženski. Zato ženske, ki so konfliktne z moškimi in jih podzavestno sovražijo, otrok sploh ne bi smele imeti, ker bodo ogradile otroka v svoj “ne-moški svet”.
Potem ima težave, če tako razmišlja in je heteroseksualna, je bolj odraz potrošniškega razmišljanja, da nekaj hočemo za vsako ceno, kar si vbijemo v glavo. Enako pomemben kot ženski, je tudi moški/očetovski čustveni doprinos pri vzgoji otroka, ker je svojevrsten kot ženski. Zato ženske, ki so konfliktne z moškimi in jih podzavestno sovražijo, otrok sploh ne bi smele imeti, ker bodo ogradile otroka v svoj “ne-moški svet”.[/quote]
Zanimivo razmišljanje. Dejstvo je da žensk ne moreš nadzorovati, kaj bodo počele dokler svoje rodilne pripomočke nosijo s seboj. Sploh je pa še bolj zanimivo, kar je prepovedano…
Potem ima težave, če tako razmišlja in je heteroseksualna, je bolj odraz potrošniškega razmišljanja, da nekaj hočemo za vsako ceno, kar si vbijemo v glavo. Enako pomemben kot ženski, je tudi moški/očetovski čustveni doprinos pri vzgoji otroka, ker je svojevrsten kot ženski. Zato ženske, ki so konfliktne z moškimi in jih podzavestno sovražijo, otrok sploh ne bi smele imeti, ker bodo ogradile otroka v svoj “ne-moški svet”.[/quote]
Zanimivo razmišljanje. Dejstvo je da žensk ne moreš nadzorovati, kaj bodo počele dokler svoje rodilne pripomočke nosijo s seboj. Sploh je pa še bolj zanimivo, kar je prepovedano…[/quote]
Kako se pa ti o ženskah pogovarjaš? Kot, da bi bili predmeti….rodilni pripomočki.
Če bi bilo tako, potem bi homoseksualnost po vseh naravnih zakonih morala že davno izginiti. Tako pri človeku in še bolj pri živalih. Pa ni tako, a ne? Razen če naravni zakoni niso le slepilo in je tudi to delo samega hudobca.[/quote]
ti se malo bolj posveti napisanem ne pa v vsaki besedi iskati priložnost za podjebavanje vernih…sem ti napisal, da je homoseksualnost naravna? sem…sem ti napisal, da je prisotna pri minornem delu populacije? sem…sem ti napisal, da v naravnem ciklu, homosekusalca ne moreta nadaljevati vrste, ne glede na to, kako se žlajfata? sem..kaj ti še ni jasno?
Zanimivo razmišljanje. Dejstvo je da žensk ne moreš nadzorovati, kaj bodo počele dokler svoje rodilne pripomočke nosijo s seboj. Sploh je pa še bolj zanimivo, kar je prepovedano…[/quote]
Kako se pa ti o ženskah pogovarjaš? Kot, da bi bili predmeti….rodilni pripomočki.[/quote]
Nočem bit preveč nazoren:-)) So lahko zamere;-) Sicer pa nekatere z njimi delajo točno tako…
Če bi bilo tako, potem bi homoseksualnost po vseh naravnih zakonih morala že davno izginiti. Tako pri človeku in še bolj pri živalih. Pa ni tako, a ne? Razen če naravni zakoni niso le slepilo in je tudi to delo samega hudobca.[/quote]
ti se malo bolj posveti napisanem ne pa v vsaki besedi iskati priložnost za podjebavanje vernih…sem ti napisal, da je homoseksualnost naravna? sem…sem ti napisal, da je prisotna pri minornem delu populacije? sem…sem ti napisal, da v naravnem ciklu, homosekusalca ne moreta nadaljevati vrste, ne glede na to, kako se žlajfata? sem..kaj ti še ni jasno?[/quote]
Verjetno mu ni jasno, kako za vraga se množijo. 🙂
ti se malo bolj posveti napisanem ne pa v vsaki besedi iskati priložnost za podjebavanje vernih…sem ti napisal, da je homoseksualnost naravna? sem…sem ti napisal, da je prisotna pri minornem delu populacije? sem…sem ti napisal, da v naravnem ciklu, homosekusalca ne moreta nadaljevati vrste, ne glede na to, kako se žlajfata? sem..kaj ti še ni jasno?[/quote]
Verjetno mu ni jasno, kako za vraga se množijo. :)[/quote]
Preko boomefekta….. :)))
Nočem bit preveč nazoren:-)) So lahko zamere;-) Sicer pa nekatere z njimi delajo točno tako…[/quote]
Meni nikoli ni bilo zanimivo tisto, kar je prepovedano. Verjetno gre za mojo poklicno deformacijo. :)[/quote]
Torej tudi ti čakaš, da že enkrat sprejmejo ta zakon? :))
Forum je zaprt za komentiranje.