Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Možnost oploditve samskih žensk

Možnost oploditve samskih žensk

Verjetno mu ni jasno, kako za vraga se množijo. :)[/quote]
Preko boomefekta….. :)))[/quote]

Vidva že vesta, najbrž.

Raje se obremenjujte s pari, ki imajo nizke plače ali so brezposelni, pa kar štancajo otroke, bodoče socialne probleme. Res je, da moraš imeti otroka predvsem rad, ampak samo od ljubezni se ne da živeti.

zato imamo pa tebe, da nam poveš kaj je vredno ljubezni/denarja

In kako to zregulirati ?
Imaš kakšen konstruktiven predlog ?

Samo obremenjevanje ne bo dovolj.

Problem je v dostopnosti opreme. Navodil se pa nobenemu ne ljubi brat…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

In kako to zregulirati ?

Samo obremenjevanje ne bo dovolj.[/quote]

Miselnost nekaterih ljudi v stilu “lako ćemo” je težko spremeniti. Imaš ljudi, ki z denarjem komaj pridejo do konca meseca, pa jih pogosto vidiš po gostilnah.

In kako to zregulirati ?

Miselnost nekaterih ljudi v stilu “lako ćemo” je težko spremeniti. Imaš ljudi, ki z denarjem komaj pridejo do konca meseca, pa jih pogosto vidiš po gostilnah.[/quote]
Saj to je dobro, ker dokler so v gostilni ne štancajo otrok….

Antilopca ti veliko v gostilne hodiš? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Miselnost nekaterih ljudi v stilu “lako ćemo” je težko spremeniti. Imaš ljudi, ki z denarjem komaj pridejo do konca meseca, pa jih pogosto vidiš po gostilnah.[/quote]

Antilopca ti veliko v gostilne hodiš? ;)[/quote]

Ne, povedo mi tisti, ki gredo tja ali pa so take gostilne, da imajo mize zunaj in jih vidiš, ko greš mimo, sploh poleti.

Antilopca ti veliko v gostilne hodiš? ;)[/quote]

Ne, povedo mi tisti, ki gredo tja ali pa so take gostilne, da imajo mize zunaj in jih vidiš, ko greš mimo, sploh poleti.[/quote]
Aha pol si skoz doma in štancaš otroke? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, povedo mi tisti, ki gredo tja ali pa so take gostilne, da imajo mize zunaj in jih vidiš, ko greš mimo, sploh poleti.[/quote]
Aha pol si skoz doma in štancaš otroke? :)[/quote]

Ti imaš pa dolgočasno življenje, če poznaš samo dve poti: ali gostilna ali pa štancanje otrok. :))

In kako to zregulirati ?

Miselnosti ne moreš spreminjati direkt. Spreminjaš jo preko zakonov, s katerimi reguliraš življenje in s tem odločitve ljudi.
Z nižanjem sociale bodo dosegli le nasproten učinek, saj imajo revni več otrok, kot pa bogati.
Zato bi bilo bolje, če bi ljudem zvišali plače in bi bili vsi bogati, saj imajo bogati v povprečju manj otrok. 🙂

Zakaj dolgočasno, saj v gostilni in v štancanju otrok, ni nič dolgočasnega. 🙂

Zakaj dolgočasno, saj v gostilni in v štancanju otrok, ni nič dolgočasnega. :)[/quote]

Odvisno s kom štancaš otroke. :))

Tako, da se ljudem dopove, da ni njihovo poslanstvo delati otroke, če še sami komaj preživijo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ali pa ljudem preprosto reči, naj bodo v življenju malo bolj odgovorni?

Tako, da se ljudem dopove, da ni njihovo poslanstvo delati otroke, če še sami komaj preživijo.[/quote]

Spider, a se meni samo zdi, a tile trije Robi, On in Marko preveč komplicirajo? :))

Ne komplicirajo, samo krivdo za vse bi radi prevalili na državo.

To je pa zanikanje osebne odgovornosti posameznika. Človek 21. stoeltja naj bi bil odgovoren, ki razume težke čase in ne dela otrok, če jim nima česa ponuditi. Ljudje, ki štancajo otroke in potem po TV fehtajo za pomoč, so obstali na določeni stopnji. Nobena oblast do sedaj jim ni imela jajc povedati, da naj ne štancajo otrok, če sami komaj shajajo.

To kupovanje političnih točk na račun lažnih obljub socialnega miru na dolgi rok nima prihodnosti.

Podpis.

Ali pa ljudem preprosto reči, naj bodo v življenju malo bolj odgovorni?[/quote]
Izvoli in veliko sreče. 🙂
Potem pa jaz kompliciram.:)))

To je šele komplicirano, kaj si zdaj ti napisal.

Ali pa ljudem preprosto reči, naj bodo v življenju malo bolj odgovorni?[/quote]

To je šele komplicirano, kaj si zdaj ti napisal.[/quote]
Je kar preprosto, je pa tudi optimistično.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

To je šele komplicirano, kaj si zdaj ti napisal.[/quote]
Je kar preprosto, je pa tudi optimistično.[/quote]
Seveda je. Mogoče tudi idealistično. 🙂

Je kar preprosto, je pa tudi optimistično.[/quote]
Seveda je. Mogoče tudi idealistično. :)[/quote]

Sploh ne gre za to. Če bi nekdo javno rekel nekomu, ki ima nizko plačo in višje tudi ne bo mogel imeti, naj nima več kot dva otroka, bi bil ta užaljen in javnost ogorčena.

In ne samo to. Zamisli si, kako bi izpadlo, če bi nek politik ljudem govoril, da naj bodo bolj odgovorni.
To pomeni, nek politik in kakšno je splošno mnenje o politikih, je pa tudi jasno.
Bi bila še večja ironija, kot je Cerar filozofiral o morali in etiki. 🙂
Iz jeze bi potem ljudje imeli še več otrok. 🙂

Sem že pred časom tukaj spraševala, če je med vami kdo, ki bi daroval svoje dragoceno seme in kolikor se spomnim, niste imeli kaj dosti težav. Torej bi vam bilo vseeno katero žensko bi oplodili in na sploh kako bi se godilo temu vašemu otroku. Jaz recimo s to mislijo ne bi mogla živeti. Da vem, da nekje živi moj otrok, jaz pa o njem ne vem nič. Zdaj pa ne razumem zakaj bi bila ženska, ki se hoče oploditi kaj slabša od tistega, ki daruje seme.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A tako, ljudem z nizkimi plačami bi prepovedala otroke? Torej dejansko večini Slovencev?
Ojej, koliko nestrpnosti in nevoščljivosti veje iz tega posta s temi kvotami omejevanja otrok, kot je v kakšnih totalitarnih državah – Kitajska, verjetno predvsem iz zavisti do parov in ljudi, ki poznajo resnično dragocenost – lepo družinsko življenje, ki jo dopolnijo otroci. Kakšna IT ali _ON, njima bi zagotovo veliko manjkalo, če tega ne bi imela.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close