Moža ne spoštujem ker je PAPAK
Navajo, 27.08.2025 ob 06:42
ObupanaMami
Imaš prav glede dogovora in dopusta brez vštuljencev, imaš prav tudi, da je tvoj mož papak. Tak beta pusi je upogljiv in ni sposoben postaviti meja drugim. Je pa res, da si sama izbrala takega papka, si si ga želela in si pustila takemu ”moškemu”, da te nafila. Torej so tudi tvoje življenske odločitve vprašljive. No ampak kot vemo ženske ne sprejemajo odgovornosti za svoje življenske odločitve, za vse so krivi drugi hahahahaha.
Dejstvo je, da bumerčki nimajo nobenih manir in ne razumejo zasebnosti drugih ljudi, niti je ne spoštujejo, kaj šele, da bi se znali držati dogovora. Bumerčki so generacija ljudi, ki je popolnoma narcisistična in ne vidijo nikogar drugega, kot le svoje miopične želje in občutja.
Zato je potrebno bumerčke dresirati enako kot živali in ženske, z repeticijo in strogostjo ter jasno zastavljenimi mejami, od katerih se ne odstopa. Preprosto pri taki generaciji, kot so bumerčki drugače ne gre, kot s strogo dresuro, kajti mlajših enostavno ne spoštujejo, ker so bumerčki generacija ekspanzije, kateri se od njihove mladosti prilagaja in podreja celoten sistem, od tu njihova oholost in sebičnost. Tudi v starosti pričakujejo, da se jim celoten sistem uklanja in jim leze v rit, enako kot ženske, kar nam pove, da je to generacija ”me me me” oz. ”I I I”, največja generacija ljudi s feminilnimi tendencami.
Tvoj mož je produkt te vzgoje in feminilne indoktrinacijske propagande ter je beta lolek, ob katerem se ti bo mešalo, kajti vedno boš izgubljaja živce, še posebej odkar ga več ne spoštuješ kot nekoga, ki se bo postavil zate in se ”uprl” svoji materi. Tu je njegova napaka, saj te tvoj beta pusi ni bil sposoben zdresirati, da ne tekmuješ z njegovo mamo za njegovo naklonjenost in mesto št. 1.
Pač imaš klasičnega blue pillerčka brez hrbtenice in ga boš kmalu prevarala s sodelavcem ali s tistim bivšim, ki te je najbolj privlačil in je bil karizmatičen (imel vajb, kot to retardirano pravite ženske), če sta še v stikih ali pa boš prek aplikacij sama vzpostavila stike.
To je klasična zgodba današnjih parov, kjer ženska dobi izgovor, da zasovraži svojega izbranca, ko ji njena biologija podzavestno pove, da tip ne izpolnjuje njegovih ”naravnih nalog”, hehehehheeh te ni postavil na prvo mesto ampak se je uklonil drugi ženski (svoji mami). Kako žensko biološko tekmovanje pripelje do razpada modernih zvez hahahhahahhah.
dobro napisano, kot bi jaz napisal. Dodal bi še, da je avtorica tega posta dobro izbrala, saj je želela PAPKA ki ga bo lahko vrtela okoli prsta, ker je očitno dominantna ženska, pozabila je le na to, da bo PAPAK tudi v tem primeru z mamo in se ne bo postavil za njo, evo, na to pa ni računala, ima pa prav to je papak na kubik tako do žene, kot do mame, pri obeh je nula
Če je to edini problem, ki ga imaš, potem sploh nimaš velikih problemov. Glej, tašča je prišla v SVOJ vikend, kar ima vso pravico. Se pa strinjam, da se ni držala dogovora. Najbrž si ni mislila, da vam bo tistih par dni v tako napoto.
Naslednje leto pojdite ti, mož in otrok nekam drugam, najemite apartma ali pa hotelsko sobo, kjer boste sami in boste imeli MIR. Zelo, zelo enostavno.
ObupanaMami
vidiš mami. to jaz probam vam tukaj pojasnit. jaz bi ti radp ojsanil neki. da boš razumela. bom probal na kratko. če te bo zanimalo več o čem mi povej. tvoj mož je taki, kot je njegov , ata. tako je videl doma. ti si bolj tak borec, bolj želiš, dober sex, bit slečena, svobodna, kar je super. ti si ženska po mojem okusu. všeč mi ej tudi, da se zavedaš da si v podrejen mpoložaju in ni tvoje to. si nekako na realnih tleh. super. ampak morveda tudi do tebe pridit. ti si našla njega. ? torej, ti tudi nisi dobila take vzgoje kto ti sedaj vidiš da je prav, da bi jo morala, da bi si našla recimo takega kot sem jaz. a me razumeš? nisi zunala uredu izbrat. to si moraš priznat. zdaj zaradi tega, ne moreš uničit družine. to ne gre tko. ti moraš dat pičko možu. če ti je ali če ti ni. misl ina michael phelbsa vmes. razumeš? misli na lušno blondinko kako ji ližeš pičko sočno. malo se sprosti.
seveda se gre za nadzor. ker je vikend kjer koli že je, je za njegoe starše zgleda svetinja, kere jaz na tvojem mestu en bi uporabjal. ker se grebe stara. lahko bi tebi rekla. daj nek zali malo pa bi blo, pa bi ti zalila. kar tko verjetno rada delaš. kratke hlačke gor, majčko pa supergice pa lepo zalivaš. pa rajcaš moža, recimo?! ja? po eni strani je tako. ločit se zaradi tega ne moreš. to je no go. mož tvoje je malo pička ja. malo si pa ti tudi tuntika ena. ko ne znaš, delat z ljudmi. t ibi morala, imet na sebi ultra miniko, kratke hlaček tako male da se ti vidi cela rit, malo pizda. da tašča, nima časa razmišljat o drugem kot o svojem samcu, kako te požira. a razumeš? morša kupit stvari, ki so za na vikend. torej nek uredu lok zzase in za otroke in streljat. zračno puško. nekaj da se zamotiš.
full preveč dovoliš, da taščna in tast, vplivajo na tvojo voljo. NE DOVOLI. ti delaj, kot da si alfa samica. delaj svoj posel. kupi si 4 kolesnik in se idi vozit. cross motor. resno mislim. idi z froci streljat. idi kurit ognj. zakuri ognj, speč isi meso in ŽRI KO SVIJA. bodi v svojem svetu. mož se ti bo že priključil. naredi si bolj free surfarsko življenje. bolj tako rebel stil. delaj zase stvari. nehaj mislit na moža, stare in froce. nehaj! jaz bi te moral videt, da bi ti lahko poamgal pri stilu oblačenja. bolj surfarsko indijansko, indjisko, bolj tak sexy malo umazano. če me razumeš. vkuriš ognj si narediš roštilj, vzameš šampanjec v roke, udoben stol noge gor in gledaš ognj pa piješ počasi. pride stara spet neki pametovat. NE REČEŠ NIČ. NE REAGIRAŠ SPLOH. samo pokimaš. nobenih grimaz, fac, nobenega čiustva. misliš si. a spet si prišla kuzzla stara težit in v kontrolo. super. pa daš ngoge tako , da te stari lahko gleda v pizdo. v bee tangce ob robu hlačk, da je zadi rob tangic ven. ja? tako bo imela tašča, delo, sama s seboj in s sovjim samcem. in e bo fokusa nate. če popizdi od ljubusmja, se obrnaš na ležalniku na trebuh in imaš rit gor in se še bolj nastavljaš, njej pa obrneš hrbet. ti moraš začet zase. če želiš lizat pičko, daj. če želiš nabijanje črnega tiča, to naredi. ampak ne uničit družine. pripeli možu neko frendico in ji lepo poliži pičko se zaliži, uživaj. on pa naj drka la kaj pač misli. ukvarjaj se s seboj. treniraj, delaj sklece, strlajaj z nečim ,kuri ogn, vozi 4 kolosenik, motor cross.
po eni stari je faj nda iamte vikedn, pa kolko koli je že- kakorkoli je ze. po drugi strani pa če vidiš, da ni azupanaj vate, mogoelč bolje da vikedna več ne uporabljate. prerosto, reči, ne hvala. reči možu, če bomo sami, boš dobil, mene kot kurbo oblečeno v šolarko bilo kaj. če bo stara okol skala pa pač ne morem bit kurba zate. zdaj pa je problem, da mu t osploh moraš it razlagat, kot nekemu luzerju. ko bi on moral, zrihtat da niti otrok ni 3 dni. da te lahko pofuka do konca. da se mata fajn. to mu tudi ne morep sedaj razložit. ke to bi ona moral čutit, si želet naredit. po drugi strani pa se it kregat z starimi je pset tak tak, veš kako. nima smisla. ker če pridjeo neki hudi časi, boste mogoče lih ta vikend nujno rabili. a razumeš?
mal ose skulirj, popij neki, obleči se kot sem ti rekel. rajcaj starega full. da boš starega kurila, je edini način da zmedeš program starikule. ker ona ima že fse naštudirano, kaj ti bo rekla ,kdaj fse. in pol edino na ŠOK. lahko neki narediš.
oblečise v kurbo, starga rjcaj full. do konca. delaj moške stvari. to bo taščo zmedlo in okupiralo. pač možu sprazni jajca. pa se pomiri. pa probaj živet zase umirejno. ne govori veliko. ne kregaj se. bodi tiho skoz. nič ne komentiraj, nič ne pametuj, nbenmu. ker to moti tvoj fokus. ne se pustit motit. ti se moraš naučit, fokusirat na svoj užitek na svoj prosti čas. bolj moraš postat samozavestna. ni druge opcije. daj možu fukat, deri se kaj rad čuje. in to je to. pol pa naprej sanjari o takem življenju kot ga želiš. in razmišljaj pač o tem kaj si sama ugotovila. da pač zadeva, viked ni tvoj. žal! in še huje kaj verjetno tbe boli. da te nesprejemjo, kot družino. to pa je verjetno to kar je tudi problem. nis njena hčerka. kaj si ti mogoče želiš malo. bi blo lepo. žal pač tako je. ne moreš nič.
ta pofukan vikned ni zlat. ni edini. idite kam drugam drugič. malo bolj moraš postat robustna, močna, bolj flegma. bol jse ti mora jebat. moški to rešujemo z športom in kakšno igračko- motor. kaj takega. najdi si neki za delat. ne sam čakat, da se nek izgodi in boš ti odreagirla. TI SI USTVARI SVOJO POT, IN SE JE DRŽI. pač tak je. takle mamo. stara se pač grebe in bi rada bila relevantna. to je fse kar ima , ta pofukan vikend. nič druzga nima.
al pa preprosto več ne idite. idite kam na morje. kamor te verjetno tako bolj vleče. pa delaj an tem ,da si boste kupili zase neki. in boš imela zase nei.
to je to kaj sme ti zelčel razložit z fokusom. ne zapralvljaj dragocenega časa z razmišljanjem, kaj bo, kako bo, kajse spet dogaja. ker težko nadzoruješ.
ti raje usmerisvojo energijo fokus v trenutek in cilj. kako si kupit nekaj zase. najdi rešitev. ne vem kako. najdi. to imaš nalogo. evo. sama si probaj ustvarit da bo tako kot si ti želiš. ne nič pričakovat od drugih. najdi neki plac na morju. vzamita si v najem, PLAČAJ Z PIZDO. sam nobenmu ne povej. probaj čimveč stvari dosečt z pičko in izgledom.
sama si ustvari svoje, in bo po tvoje.
8409, 25.08.2025 ob 14:53
mihi916, 25.08.2025 ob 14:35
Iščem vezano za redna srečanja, sem iz okolice lj, diskreten.
Proton je dober znak, ampak a vi veste kaj pomeni biti diskreten, to ni zajebancija, to prideš na zmenek neopazen, dežni plašč v barvi dreves, bejzbol kapa šilt globoko na čelu, zlit z okolico do neopaznosti jo čakaš za drevesom in ko gre mimo se fluidno odlepiš od debla in ji slediš samo za zadnjih 20m do hiše, delaš se, da psa sprehajaš, v bistvu imaš povodec v roki, kao spustil si psa in slučajno zašel do njene hiše. Ven greš pa v outfitu od Wolta, kao hrano si pripeljal.
Aaaaaaaahaha 😀
Forum je zaprt za komentiranje.