Moža ne spoštujem ker je PAPAK
Meni se meša… Tašča in tast imata vikend, kjer smo se dogovorili, da bomo letos 10 dni samo mi trije jaz, mož in najin mali. Tašča je še sama rekla, da bo pustila, da uživamo sami. Zgleda samo za nekaj dni. Tri dni predčasno sta se pripeljala gor, kot da se nismo nič zmenil.
Izgovor je bil, da je treba rože zalit, malo pomagat kuhat in popazit vnuka. Jaz sem bila pa čisto preč. Zdaj mi je cel dopust padel v vodo, ker se ves čas počutim kot gost na tujem vikendu kar sicer sem. Samo potem nej ne ponuja vikenda. Pa še zraven imam občutek, da me preverja in mi diha za ovratnik. Razmišljam, da spokam stvari in grem domov, ker to ni tisto, kar smo se dogovorili.
Seveda je zdaj užaljena, ker sem rekla, da je ne bi smelo biti tukaj. A sem jaz res nesramna, če zahtevam, da držimo dogovor in imamo svoj mir?
Kar me najbolj boli pa je, da moj mož spet ni zbral poguma, da bi se postavil za naju in postavil mami mejo. Vse požre in potem raje reče, da ni vredno komplicirat. Jaz pa zaradi tega izgubljam spoštovanje do njega. Težko ga gledam kot moškega, če se obnaša kot papak. In ja mi zaradi tega niti do spolnosti z njim ni več, ker ga ne vidim več kot MOŠKEGA. Pač gnusi se mi kako mlahav je in nič ne PORIHTA.
Iščem vezano za redna srečanja, sem iz okolice lj, diskreten.
mihi916, 25.08.2025 ob 14:35
Iščem vezano za redna srečanja, sem iz okolice lj, diskreten.
Proton je dober znak, ampak a vi veste kaj pomeni biti diskreten, to ni zajebancija, to prideš na zmenek neopazen, dežni plašč v barvi dreves, bejzbol kapa šilt globoko na čelu, zlit z okolico do neopaznosti jo čakaš za drevesom in ko gre mimo se fluidno odlepiš od debla in ji slediš samo za zadnjih 20m do hiše, delaš se, da psa sprehajaš, v bistvu imaš povodec v roki, kao spustil si psa in slučajno zašel do njene hiše. Ven greš pa v outfitu od Wolta, kao hrano si pripeljal.
8409, 25.08.2025 ob 14:53
Proton je dober znak, ampak a vi veste kaj pomeni biti diskreten, to ni zajebancija, to prideš na zmenek neopazen, dežni plašč v barvi dreves, bejzbol kapa šilt globoko na čelu, zlit z okolico do neopaznosti jo čakaš za drevesom in ko gre mimo se fluidno odlepiš od debla in ji slediš samo za zadnjih 20m do hiše, delaš se, da psa sprehajaš, v bistvu imaš povodec v roki, kao spustil si psa in slučajno zašel do njene hiše. Ven greš pa v outfitu od Wolta, kao hrano si pripeljal.
A imena pa ne boste pokomentirali: Mihec oz. Mihi… ? Nespremenjena kakovost že od 1989… Sponzor: Pampers. Ženske zagotovo v vrsti stojijo za takšno akcijo. 🙂
OP pa spet bedna provokacija. Ne da se mi.
Mihec, Mihi, 1989, Pampers? Mi je kar malo nerodno, habibi, blushing emoji, ampak nekaj mi je očitno ušlo.
ObupanaMami, 25.08.2025 ob 14:18
Meni se meša… Tašča in tast imata vikend, kjer smo se dogovorili, da bomo letos 10 dni samo mi trije jaz, mož in najin mali. Tašča je še sama rekla, da bo pustila, da uživamo sami. Zgleda samo za nekaj dni. Tri dni predčasno sta se pripeljala gor, kot da se nismo nič zmenil.
Izgovor je bil, da je treba rože zalit, malo pomagat kuhat in popazit vnuka. Jaz sem bila pa čisto preč. Zdaj mi je cel dopust padel v vodo, ker se ves čas počutim kot gost na tujem vikendu kar sicer sem. Samo potem nej ne ponuja vikenda. Pa še zraven imam občutek, da me preverja in mi diha za ovratnik. Razmišljam, da spokam stvari in grem domov, ker to ni tisto, kar smo se dogovorili.
Seveda je zdaj užaljena, ker sem rekla, da je ne bi smelo biti tukaj. A sem jaz res nesramna, če zahtevam, da držimo dogovor in imamo svoj mir?
Kar me najbolj boli pa je, da moj mož spet ni zbral poguma, da bi se postavil za naju in postavil mami mejo. Vse požre in potem raje reče, da ni vredno komplicirat. Jaz pa zaradi tega izgubljam spoštovanje do njega. Težko ga gledam kot moškega, če se obnaša kot papak. In ja mi zaradi tega niti do spolnosti z njim ni več, ker ga ne vidim več kot MOŠKEGA. Pač gnusi se mi kako mlahav je in nič ne PORIHTA.
Sedaj se napiši, da živite v mansardi….
Čak mal , baba zmešana !
Tvoj vikend , tvoja pravila , ni tvoj vikend, niso tvoja pravila, plačaj si svoj dopust drugje če ti kaj ne paše !
Midva z našo otroke pustiva same na dopustu, če smo pa skupaj smo pa skupaj, je pa dejstvo da imajo mladi radi mir pred nami ta starimi, je pa tako da v kolikor pa komu kaj ne paše naj pa ne gre, čisto preprosto, ta mladima dvema je to povsem jasno, ne vem pa kaj tebi ni jasno !
Moji starši imajo tudi apartma na morju. In če bi se pojavila med mojim dopustom tam, jima tudi ne bi nič rekla. Vem pa, da tako meni kot možu paše družinski dopust brez mam, očetov, tašč, tastov… Ko se prvič ne bi držali dogovora, da smo dol sami, bi bila tiho, poskusila uživati, kot se pač da, in naslednji dopust planirala nekje drugje. V glavnem – razumem tebe, a razumem tudi tvojega moža. Tokrat poskusi spregledati, naslednjič drugam na dopust. Starejših ljudi ne boš spremenila, spremeni sebe in svoj pristop (tokrat), naslednjič pa vaš način dopustovanja….
Ah no, a je tako drastično in črno belo. Če bi bila to tvoja mama, bi jo tudi poslala v tri krasne, nazaj domov?
Jaz ne bi delala drame, razumela bi tudi moža. Vikend je od njegovih staršev vendar, ki so vam ga odstopili. Res, da se niso držali pravil, jebatga, veš za naslednjič. In ne hodiš tja.
Ti si pa takoj kar ena drama in svojega moškega ne spoštuješ že dolgo, še preden se ni (zdaj) uprl svoji mami.
Anonimno 10939, 25.08.2025 ob 14:57
Izbrala si ga pa čisto sama. Kakšen papak si potem šele ti, da prenašaš njega in še njegovo žlahto? Zakaj? Ker se splača?
Zakaj bi pa morala prenašati bedarije? Pošteno plačajta in pokajta na dopust kamor vama paše.
Ti še nihče ni povedal, da ni nič zastonj, čeprav ne plačaš z denarjem?
tu sploh ne gre za denar, tu gre za princip, tašča nima kaj hodit 3 dni prej, mislim, ahaloooo. Jaz bi ji rekel ali greš ti nazaj domov, ali grem pa jaz, oprosti, želim še 3 dni dopusta tako kot sem si ga načrtovala
če ne bi šla, bi šal jaz, ali pa, če dobro premislim, bi jaz samo spokala in šla
Če je težava v tvojem življenju samo to, da v brezplačno ponujenem vikendu dobite vsi skupaj (ne samo ti) obisk tasta in tašče, potem nimaš težav.
Si sploh pomislila, da sta pa mogoče prišla za malo druženja zato, ker se drugače s sinom, tabo in predvsem vnukom ne vidijo dovolj?
In če ti ne ustreza, pojdite drugo leto nekaj drugam. Enostavno.
Stara forumašica (res ta prava), 26.08.2025 ob 12:29
Če je težava v tvojem življenju samo to, da v brezplačno ponujenem vikendu dobite vsi skupaj (ne samo ti) obisk tasta in tašče, potem nimaš težav.
Si sploh pomislila, da sta pa mogoče prišla za malo druženja zato, ker se drugače s sinom, tabo in predvsem vnukom ne vidijo dovolj?
In če ti ne ustreza, pojdite drugo leto nekaj drugam. Enostavno.
Še to
Seveda je zdaj užaljena, ker sem rekla, da je ne bi smelo biti tukaj.
Tudi če tako misliš, bi ji lahko povedala drugače, z drugimi besedami, pa mogoče ne bi bila užaljena.
Tako pa upravičeno je.
V bistvu bi morala to, da pojdite drugo leto drugam, malo spremeniti.
Verjetno boste morali naslednje leto nastanitev za dopust iskat drugje, ker vam vikenda ne bodo več ponudili.
Stara forumašica (res ta prava), 26.08.2025 ob 13:09
Še to
Seveda je zdaj užaljena, ker sem rekla, da je ne bi smelo biti tukaj.
Tudi če tako misliš, bi ji lahko povedala drugače, z drugimi besedami, pa mogoče ne bi bila užaljena.
Tako pa upravičeno je.
V bistvu bi morala to, da pojdite drugo leto drugam, malo spremeniti.
Verjetno boste morali naslednje leto nastanitev za dopust iskat drugje, ker vam vikenda ne bodo več ponudili.
lej, dec bi moral potegnit s svojo ženo, ne pa z mamico, lepo te prosim, če ne potegne z ženo nimata kaj skupaj delat, in ja ta njen mož je PRAVI PAPAK- šleva hinavska
A je tašča prišla od doma, torej njenega in vašega? Mislim, iz hiše, kjer ti živiš s familjo v mansardi?
Če je tako, bodi tiho, si navadna zastonjkarica. In tu ni papak tvoj desc, ampak si ti golddiggerka, brez lastnega stanovanja. Lastno pomeni, zasluženo s svojim delom.
Če pa živiš s svojo familjo drugje kot tašča,potem bi bila jaz tudi malo tečna. Ampak ,ne vem, je vikend tako majhen, da hodite drug po drugem,če ste vsi tam? Če pa je dovolj velik, lahko ti s svojim delom familje še vedno furaš dopust po svoje. Saj vas čez dan ni v stanovanju vikenda ni skoraj nič, kaj?
Je pa res, drugo leto tašča ne bi niti vedela, kje dopustujemo :):)
Btw, si ti rože sama kaj zalila?
Kesanje, 25.08.2025 ob 17:44
Zaljubljena, na hitro otrok, družina, sedaj pa se kesaš?
jaz poznam takšnega papka!
najprej mu je pripeljala na dopust njenega bivšega-verjetno je boljše fukal
potem je ba vsak dopust pripeljala starše
potem domov vozi vsa praznovanja njenea najboljšega prijatelja (seveda spet boljše fuka) in njen papak ne bo tega skužil dokler ne bo tudi otrok podoben kateremu od prijateljev.
papak se rodiš
ObupanaMami
Imaš prav glede dogovora in dopusta brez vštuljencev, imaš prav tudi, da je tvoj mož papak. Tak beta pusi je upogljiv in ni sposoben postaviti meja drugim. Je pa res, da si sama izbrala takega papka, si si ga želela in si pustila takemu ”moškemu”, da te nafila. Torej so tudi tvoje življenske odločitve vprašljive. No ampak kot vemo ženske ne sprejemajo odgovornosti za svoje življenske odločitve, za vse so krivi drugi hahahahaha.
Dejstvo je, da bumerčki nimajo nobenih manir in ne razumejo zasebnosti drugih ljudi, niti je ne spoštujejo, kaj šele, da bi se znali držati dogovora. Bumerčki so generacija ljudi, ki je popolnoma narcisistična in ne vidijo nikogar drugega, kot le svoje miopične želje in občutja.
Zato je potrebno bumerčke dresirati enako kot živali in ženske, z repeticijo in strogostjo ter jasno zastavljenimi mejami, od katerih se ne odstopa. Preprosto pri taki generaciji, kot so bumerčki drugače ne gre, kot s strogo dresuro, kajti mlajših enostavno ne spoštujejo, ker so bumerčki generacija ekspanzije, kateri se od njihove mladosti prilagaja in podreja celoten sistem, od tu njihova oholost in sebičnost. Tudi v starosti pričakujejo, da se jim celoten sistem uklanja in jim leze v rit, enako kot ženske, kar nam pove, da je to generacija ”me me me” oz. ”I I I”, največja generacija ljudi s feminilnimi tendencami.
Tvoj mož je produkt te vzgoje in feminilne indoktrinacijske propagande ter je beta lolek, ob katerem se ti bo mešalo, kajti vedno boš izgubljaja živce, še posebej odkar ga več ne spoštuješ kot nekoga, ki se bo postavil zate in se ”uprl” svoji materi. Tu je njegova napaka, saj te tvoj beta pusi ni bil sposoben zdresirati, da ne tekmuješ z njegovo mamo za njegovo naklonjenost in mesto št. 1.
Pač imaš klasičnega blue pillerčka brez hrbtenice in ga boš kmalu prevarala s sodelavcem ali s tistim bivšim, ki te je najbolj privlačil in je bil karizmatičen (imel vajb, kot to retardirano pravite ženske), če sta še v stikih ali pa boš prek aplikacij sama vzpostavila stike.
To je klasična zgodba današnjih parov, kjer ženska dobi izgovor, da zasovraži svojega izbranca, ko ji njena biologija podzavestno pove, da tip ne izpolnjuje njegovih ”naravnih nalog”, hehehehheeh te ni postavil na prvo mesto ampak se je uklonil drugi ženski (svoji mami). Kako žensko biološko tekmovanje pripelje do razpada modernih zvez hahahhahahhah.
Forum je zaprt za komentiranje.