Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moz se je zacel briti pod pazduho ter spodaj je to kak znak…

moz se je zacel briti pod pazduho ter spodaj je to kak znak…

Jaz tudi tako mislim.
Vedno več je žensk, ki ne marajo preveč poraščenih dedcev, ker to zgleda neurejeno. Ženske sklepajo po sebi in večina se jih brije, ker je to dandanes moderno.

Ampak robi, jaz govorim o moških, ki se NE brijejo, a vseeno nimajo dlak.

Jaz tudi tako mislim.
Vedno več je žensk, ki ne marajo preveč poraščenih dedcev, ker to zgleda neurejeno. Ženske sklepajo po sebi in večina se jih brije, ker je to dandanes moderno.[/quote]

Moderno je bit čist pobrit. Verjetno je res moderno, za mlade ženske in mladi fantje, ampak meni to še vedno deluje kot da bi bila z majhnih fantkom. Govorim za pobritost med genitalijami in po prsih, naprimer, ne za neko naravno manjšo poraščenost.

Bi pa rada slišala še mnenje ženske, ki ji je všeč, da je moški tako pobrit. Zakaj? Oz. kako to vidi, doživlja, kakšne misli ima, če ni pobrit in če je…. komentar v glavnem.

Hočeš povedati, da je zmanjšanje poraščenosti kot nekaj, kar je del evolucije ?
Da bo človek vedno manj poraščen, kar se kaže kot vedno pogostejša plešavost, na primer…..?

Hočeš povedati, da je zmanjšanje poraščenosti kot nekaj, kar je del evolucije ?[/quote]

DA. Oz. da bo kako drugače gensko/geografsko pogojeno.

Meni osebno je bolje, da je tip manj poraščen. Ne maram ljubavnih tepihov. Pač, stik kože na kože mi je boljši. Pri genitalijah pa obvezno na nulo (za moške govorim) oz. vsaj pristriženo. Vprašajte se, moški, zakaj imate radi pobrite muce na svojih ženskah pa vam bo vse jasno. Imate pač srečo, da to ženska že zaradi sebe počne (več ali manj) in ji lahko plozate, da vam je vseeno, ali je pobrita ali kocinasta.

Face it, lepši je pogled na izklesano gladko moško telo kot nekega kocinarja vampastega 😉

Saj dlake so samo dekorativni dodatek, ni to nekaj, zaradi česar bi moškega zavrnila.

Da ti je?
Ne morem verjet, da je kateri to lahko tako lepo. In seveda moškim lepo oz. lepše, če je ženska pobrita. Saj pa niso (niste) majhne deklice, da bi naj bile pobrite. Ne rečem, da se urediš, ampak v nulo pobriješ, tako moški kot ženska, pa je za mene, kot da bi imela pred sabo majhnega otroka. In jaz z majhnim otrokom pač ne bi mogla bit intimna.
BLJEK!

Se mi zdi, kot da moški ali ženska s tem ne sprejme svoje odraslosti, kot da želi delovat kot nedorasla oz. izsilit nek občutek nebogljenosti, neke majhnosti, kot da jo/ga ne bo drugi maral, če ne bo vloge otroka in mame oz. očeta…

Jaz bi se pri takšnem tipu počutila kot pedofil.

osebno se sicer depiliram vendar to počnem že obdobje zaradi športnih in drugačnih aktivnosti,tudi poleti je boljša higiena!

Zna biti da se je kje fotografilal in ustvrail profil,za kaj pa mal pobrskej,mal ga spremlej sej poznaš njegove navade,prihode,odhode,čudne sms-je,če boš že po telefonu mal pošnofala bo vse jasno!V pričo njega mu reč za njegov telefon,če se bo upirov pol je nekej na temu,če ni se mu upraviči in povej zakaj je prišlo do tega

Absolutno je normalno, da se moški brije tudi spodaj.

Jst priznam, da se poleti brijem tud okrog kurca in pod pazduhami, ter si urejam prsne dlake ( da mi ne štrlijo čez kratko majco ). Pa sem star 25 let

Vse to moški, oz vsaj jst delam zaradi higiene ( poletje se bliža, vročina, potenje ). in manj ko maš dlak pod pazduho in drugje bolj higiensko je.

Aha pa jst se ne brijem čist do nule, ampak pustim tm recmo 2 milimetra 😀

In nismo zaradi tega geji itd…. Edino kjer mi je pa res nenormalno, je pa to da se moški brije po nogah in rokah ( no to mi pa res deluje gay ). Razen tistim spregledam, k se okvarjajo s športom ( kolesarjenje, tek ), ker če padejo je bolje da nimajo dlak in se brijejo !

99% je v igri druga ženska, če moški na lepem začne pretirano skrbet za svojo zunanjost (in ne omenja razloga), da o genitalijah sploh ne govorimo.
Govorim kot nekdanja “druga ženska”… ko me je spoznal, je nehal kadit v roku 7 dni, ker sem ga sprovocirala (prej mu pa ni ratalo 10 let), začel je redno hodit na fitnes in tudi sicer bolj pazil na svoj videz.

Kar se pa britja tiče, je stvar posameznika. Meni se zdi to dandanes že del osnovne osebne higiene. Moški so mi velik bolj všeč “urejeni spodaj”, pa so vse prej kot majhni fantki.

Higiena nima nobene blage veze s poraščenostjo, ampak z umivanjem!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Higiena nima nobene blage veze s poraščenostjo, ampak z umivanjem![/quote]

Točno tako Matjažko! Argument higijene ne pije vode. Kot bi me nekdo prepričeval, da sem nehigijenska ker imam dolge lase! :)))

To je stvar vsakega posameznika in kaj mu je ljubo ali kaj je ljubo nekomu, ki mu le ta oseba želi ugajati. No, nekateri pač to počnejo, ker vsi to počnejo. Čredni nagon. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Potem bi ti pa morala njegova “prva” bit za to še hvaležna. No, razen če ni bilo v njenem interesu, da je čimbolj zanemarjen in bolan.

Točno tako Matjažko! Argument higijene ne pije vode. Kot bi me nekdo prepričeval, da sem nehigijenska ker imam dolge lase! :)))

To je stvar vsakega posameznika in kaj mu je ljubo ali kaj je ljubo nekomu, ki mu le ta oseba želi ugajati. No, nekateri pač to počnejo, ker vsi to počnejo. Čredni nagon. :)[/quote]

Kot sem že rekla, je to stvar posameznika in kako gleda na te stvari. Nekaterim je to del vsakodnevne higiene, ne vem zakaj je treba pljuvat čez izjave, v katerih se ne najdete. Če mal prebereta poste za nazaj, bosta videla, da še kdo podobno razmišlja.
Vendar se strinjam s poanto od Matjažko-ta. Če oseba ni pobrita, to nikakor ne pomeni, da ne skrbi za higieno – daleč od tega. Meni je to pač postala tako vsakdanja stvar kot umivanje. To počnem zaradi sebe, ne zaradi drugih.
Sploh pa to nima več veze z glavno temo.

Pokasiral je sramne uši in se je zato začel brit, ker ga preveč srbi.

To je stvar vsakega posameznika in kaj mu je ljubo ali kaj je ljubo nekomu, ki mu le ta oseba želi ugajati. No, nekateri pač to počnejo, ker vsi to počnejo. Čredni nagon. :)[/quote]

Kot sem že rekla, je to stvar posameznika in kako gleda na te stvari. Nekaterim je to del vsakodnevne higiene, ne vem zakaj je treba pljuvat čez izjave, v katerih se ne najdete. Če mal prebereta poste za nazaj, bosta videla, da še kdo podobno razmišlja.
Vendar se strinjam s poanto od Matjažko-ta. Če oseba ni pobrita, to nikakor ne pomeni, da ne skrbi za higieno – daleč od tega. Meni je to pač postala tako vsakdanja stvar kot umivanje. To počnem zaradi sebe, ne zaradi drugih.
Sploh pa to nima več veze z glavno temo.[/quote]

Kje točno pljuvam in koga? Kako veš v čem se ne najdem? Sem mar pisala o svoji ‘frizuri’?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Obrito zgleda le na videz bolj čisto.
Mogoče je pa britje odraz vpliva feminističnega pogleda na svet, ki se vedno bolj razširja.
Med drugim je zaradi feminizma več poženščenih dedcev, saj vedno bolj prevladuje ženski idealizem in pogled na svet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close