Mož obupuje zaradi mojih poletnih problemov
Umivat se bo treba, 11.07.2021 ob 00:07
Babovje, češplje bo treba umivat, ne sam drgnit. Sej veste kako smrdi vse to spodaj, če ni higiene. Decem se smrdeče babe gravžajo
Tudi smrdeči sirček za prepucijem penisa smrdi ko hudič – ne samo poleti – je treba umivat, veš.
Pa otreseni pimpek po vsakem uriniranju, če ga ne splaknep tudi se hitro usmradi v stiku z zrakom je; smrdi in je poln bakterij, potem ga pa še z neumitimi rokami kadilskimi prijemate – in takega bi vi kar vtikali? Grauž….
cherry blossom, 10.07.2021 ob 09:25
Najbolje da, 09.07.2021 ob 21:59
Ma okej, peroksid tudi, ???????? saj ni čudno, čeprav vodo v plastenki, če ni pitne lahko za tamalo uporabite, peroksid ?☺☺☺☺ saj mogoče pa ni kriv one za 15 ur pa peroksid razkužilo ? in stres, perfect ? V stresu se smejem, ko take berem. Ginekologi priporočajo vodo vsaj. Da ne dobite tudi sirarne spodaj ? peroksid ??????
Kar smej se, to je zastonj in še endorfini ti delajo na polno…
3% peroksid je najbolj nevtralno neagresivno razkužilo. Že od nedaj uporabljano v medicini za razkuževanja tudi odprtih ran. In ja, pobija tudi glivice. Zdaj se pa reži sam sebi še naprej in se v okrogli sobi v kot pokakaj.
Ja, v medicini gre za uporabo površinskih ran. Drugače pa za oralno uporabo, razredčen v vodi za sluznico v ustni votlini, ne pa češplje.
Tu se vas je veliko žensk vsulo na tematiko. Saj na lase, tiste, ki barvate lase, dajete tudi močnejši peroksid, pol so pa štrenasti lasje pa jamr, kot v tej temi. Pa od česa redite, ker jeste ‘samo solato, predno vaš dec pove, da zato ker si po jedi še trikrat krožnik naložite. ‘Samo solata ja.
Nekam preveč vnetij, kjer potem na svojo roko rešujete, pa zaj* še bolj. Ene stvari pomagajo površinsko, za druge je pa zdravnik. Treba je najti vzrok, da se vam ne ponovi. Če ni jogurt, pa peroksid ?
Sicer vsak sam zase ve. Zgolj čudi me, da imate toliko vnetij okrog češpelj. Pol pa še dodatno koga okužite s seksom. Saj gre one tja not. Pri vnetjih se organizem bori. Pri vas okrog češpelj. Najdite vzrok, ne peroksid. Pa živele mlekarne. Ker Bephanten seveda pomaga, ampak vos v nedogledu vnetij, pa dohtar. In ko dobite antibiotik, pa pojejte pro jogurt, da ne fašete dodatne glivice.
In da, včasih se je bolje nasmejati. ?
Kako bi vas kdo resno kdo jemal s toliko vaginalnimi težavami. ?♀️
Najbolje da, 11.07.2021 ob 13:46
Ja, v medicini gre za uporabo površinskih ran. Drugače pa za oralno uporabo, razredčen v vodi za sluznico v ustni votlini, ne pa češplje.
Tu se vas je veliko žensk vsulo na tematiko. Saj na lase, tiste, ki barvate lase, dajete tudi močnejši peroksid, pol so pa štrenasti lasje pa jamr, kot v tej temi. Pa od česa redite, ker jeste ‘samo solato, predno vaš dec pove, da zato ker si po jedi še trikrat krožnik naložite. ‘Samo solata ja.
Nekam preveč vnetij, kjer potem na svojo roko rešujete, pa zaj* še bolj. Ene stvari pomagajo površinsko, za druge je pa zdravnik. Treba je najti vzrok, da se vam ne ponovi. Če ni jogurt, pa peroksid ?
Sicer vsak sam zase ve. Zgolj čudi me, da imate toliko vnetij okrog češpelj. Pol pa še dodatno koga okužite s seksom. Saj gre one tja not. Pri vnetjih se organizem bori. Pri vas okrog češpelj. Najdite vzrok, ne peroksid. Pa živele mlekarne. Ker Bephanten seveda pomaga, ampak vos v nedogledu vnetij, pa dohtar. In ko dobite antibiotik, pa pojejte pro jogurt, da ne fašete dodatne glivice.
In da, včasih se je bolje nasmejati. ?
Kako bi vas kdo resno kdo jemal s toliko vaginalnimi težavami. ?♀️
Moronsko najedalo – če že 15 let ni nobenih težav ob uporabi peroksida tako kot opisano in ginekolog nima nič proti niti pripomb, je šlo zagotovo 10 minut tvojega življenja ob kuckanju gornjega v nič…
Te razumem, pri meni tudi vsako leto isto. Potem pa mi je kolegica priporočila kuro z Lomexinom in dejansko je pomagalo. Je antimikotik, ne draži in dejansko takoj čutiš olajšanje. Canesten in drugi se skrijejo. Jaz ga mam na potovanjih vedno s sabo, se pa še vedno izogibam bazenov, zame so nekakšno glivično prekletstvo ?
V fsaki lekarni mas morje tega. Niso pa vse iste, tko pa moras najti svojo kremco oz vaginaleto. Men so kreme boljse, ker se mi vaginalete ne raztopijo in pol je cel mess zjutri. Sem probala vse omenjeno tukaj in je bla verzija s kremo vedno bolj ucinkovita. Tko da klik oz hop v lekarno in nabavit rezervo za morje. Pa uspesno ?
Odkar ni treba vec h ginekologu po recept in se te vaganilete dobijo v lekarni mislim, da je vsem zenskam lazje. Tko da vsaka, ki ma to kronih doma vedno kaksno zaubo na zalogi. Jaz sem dolgo prisegala na Canesten, se mi pa ne raztopi, sem poskusla s kremo in aplikatorjev, totalna packarija. Par mescev nazaj pa so mi v lekarni svetovali ta Lomeksin, ko je ena ze omenila, pa je ok. Ampak vsaka zenska je telo zase, tko da kar enmu ustreza drugi maybe ne.
In pa preventiva, laha oblacila, bombazna, pa cim prej ven iz mokrih kopalk. In ja vsi pacienti, ki imadte tok pfuj in pfej za povedat, higiena je prva, smo pa ene bolj nagnjene k temu, nimas kej sam svojo “rozco” mors najt pa je svet lazji.
Pa se to avtorica. Tvoje zdravje je prvo, ce mas pravega partnerja bo razumel.
Pa kaj ve to počnete?!! Nikoli nimam težav, ne poleti, ne pozimi. Tistih nekajkrat v življenju, ko sem jih imela, je bila posledica jemanja težkih antibiotikov. In to je to. Vsa znanost glede poletnega oblačenja in kopalk je bila že 1000000000000000000000000000 x napisana, če vas mame tega niso naučile. Pa vseeno, ko gremo na morje, si samo jaz in moja hči na celi plaži preoblačiva kopalke vsakič, ko prideva iz vode. Če ste kamot, potem ne jamrajte.
Sem imela vnetja, sprobala malo morje vseh pripravkov, naravnih in lekarniških, bila tudi na dieti, a ni nič pomagalo oz. le začasno, potem pa spet jovo na novo po kakšnem sexu takoj spet glivice udarile na polno.
Potem ne vem kje sem izvedela za boraksove vaginalne globule in sem si mislila, ok, sprobam še to, itak vem, da ne bo pomagalo. In ja, kot bi odrezal, se je vnetje pozdravilo in v bistvu od takrat sploh ni prišlo več nazaj, pa je že nekaj let od tega. Te globule se dobi v vsaki lekarni.
Mora pač vsaka ženska očitno sama sprobat veliko zadev, da vidi, kaj ji je ok in kaj ne. Sama sem se 5 let borila s to težavo, pa so bile te globule zame pravo odrešenje.
Proti vnetju lahko vedno naredis preventivno kuro. Jaz po vsakem letnem pregledu dobim vaginalne tablete za preventivno kuro in nimam nobenih problemov. V navodilih sicer pise, da lahko zmanjsajo zanesljivost kondomov iz lateksa, ampak kupis nelateksne kondome pa nimas problemov. Moras pa res zaceti to jemati preventivno in ne, ko ze imas problem.
Glivice imajo rade toplo, vlazno in sladko okolje. Precej ne mores vplivati na okolje tam spodaj, razen, ce uporabljata lubrikant (potem se ta ne priporoca vec) pa ti moras zmanjsati sladkor v hrani.
Ampak jaz ti res priporocam, da delas preventivno kuro.
Forum je zaprt za komentiranje.