Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mož mi dela scene!!!

Mož mi dela scene!!!

Ostani ista, svoja in zamenjaj moža 🙂

Bobby No1

Kdo pa to razume, da ima ženska 10 torbic? To je nerazumno.[/quote]

Torej, torbice se delijo na poletne in zimske.

Včasih rabiš večjo torbico (ko ti mož po možnosti uturi še denarnico, mobitel, ključe od avta in hiše, ali ko neseš v službo še kaksen papir zraven,,,), včasih manjšo, če greš npr. v opero.

Ko potuješ in raziskuješ druga mesta potrebuješ predvsem torbico, ki ti jo nekdo težje ukrade in ki je lahka (ker jo vlačiš cel dan okoli, pa je itak težka zaradi zemljevida, marele, dodatne majice, … – če seveda ne greš z rucakom, ki ga jaz osebno ne maram, ker nikoli nimaš pregleda, kaj nekdo počne za tvojim hrbtom; pa preživet mora tudi to, da se valja po kakšnem parku, ko se izmučen vržeš na tla — torej mora biti lahka, vzdržliva in pralna).

Če imaš kavbojke ne moreš obleči isto torbico kot če imaš večerno toaleto. Ista torbica tudi ne paše k črnim salonarjem, rjavim bulerjem, belim coklam, …

Torbico lahko kupiš, lahko ti jo pa kdo podari. Konkretno jaz dobim darila vsaj dvakrat na leto – za Božič in za rojstni dan – od mame, očeta, brata, tete in moža. (ta običaj je pri nad doma močno zasidran, verjamem, da drugod morda ni). Torbice, šali, nakit, rokavice so najbolj pogosta darila, ki jih prejemam.

Torbice se da kupiti tudi v obmorskih letoviščih, kjer ti “ponaredke” velikih blagovnih znamk prodajajo po 2, 5 ali 10 EUR. Torej si lahko za 20 EUR privoščiš tudi več kot 8 torbic, če želiš.

Lahko imaš eno torbico, ki jo porabiš, vržeš v smeti in kupiš drugo. Lahko pa imaš več torbic, vse rabiš, nobene ne “porabiš” in jih imaš 10 let. Vprašanje je, kaj kupuješ. Osebno nosim “odštekane” torbice ali klasične torbice in so torej enako modne letos kot čez 10 let.

Nekateri delajo v svoji garderobi čistko dvakrat na leto, drugi imajo prostor in “hranijo” stvari tudi 5 ali 10 let.

Pa mimogrede – imam krepko čez 10 torbic. Zadnjo sem pa kupila menda pred dvema letoma…

Če ravno o torbicah, jaz jih večinoma nakupujem v H&M, in so presenetljivo dobre kvalitete pa še sprejemljiva cena. Še sedaj eno dosti pogosto nosim pa je že skoraj 3 leta stara in nič oguljena. Pa sem notri nosila že od lap-topa do težkih knjig.

Meni je razumljivo, da imam več parov čevljev (športnih in salonarskih) in tudi nekaj torbic zaradi razlogov, kot jih je naštela Pandora … Nerazumljivo mi je kvečjemuto, da bi par let petek in svetek, pozimi in poleti nosila ene in iste smrdljive all starke tako kot nekatere ženske zaradi svojega stila … Ampak vsakemu svoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close