Moškost
Tebi je pa res dolgčas. :)[/quote]
Bolj kot tebi mi ne bo nikoli.[/quote]
A ti v vsem tekmuješ? :))
Se ti je zasmilil malo? Ja, kar okrcaj me, mogoče sem si zaslužil tvoje graje, ker sem bil hudoben fantek. 🙂 Evo, še 1x se je Spiderjeva trditev izkazala za resnično, ‘barabe’ z lahkoto vzbudimo pozornost žensk. 😀
Sedaj sem ti na voljo, kje me rabiš, samo reci, če je potrebno kakšno pipo privit, priletim naokrog, ampak ni pa pravično, da izrabiš Daterja zgolj za krinko, z igranjem zaščitnice ‘nemočnih’, da vzpostaviš stik s ‘porednimi forumskimi fanti’. Lahko bi bila čisto direktna in rekla: ‘Čuj Matjažko, ti si tako fejst…’ haha :)))
Podatke, ki sem ji navedel v alinejah so povsem resnični, to ve vsak, ki Daterja aka DX bere že nekaj časa, tako da dvomim, da sem žaljiv, saj nisem navajal neresničnih ali netočnih podatkov. Za nekoga, ki je bolj ‘leteči človek’, je morda težko razumljivo, da obstajajo ljudje, ki so veliko raje zase in v ožjem krogu dobrih prijateljev, kakor pa množično spoznavanje ljudi po raznih klubih širom sveta z bežnimi in površnimi stiki, tako medodnosnimi kot ljubezenskimi (vsaj iz perspektive ljudi, ki jim je cilj stkati globlje odnose s prijatelji, partnerjem…).
Se ti je zasmilil malo? Ja, kar okrcaj me, mogoče sem si zaslužil tvoje graje, ker sem bil hudoben fantek. 🙂 Evo, še 1x se je Spiderjeva trditev izkazala za resnično, ‘barabe’ z lahkoto vzbudimo pozornost žensk. 😀
Sedaj sem ti na voljo, kje me rabiš, samo reci, če je potrebno kakšno pipo privit, priletim naokrog, ampak ni pa pravično, da izrabiš Daterja zgolj za krinko, z igranjem zaščitnice ‘nemočnih’, da vzpostaviš stik s ‘porednimi forumskimi fanti’. Lahko bi bila čisto direktna in rekla: ‘Čuj Matjažko, ti si tako fejst…’ haha :)))
Podatke, ki sem ji navedel v alinejah so povsem resnični, to ve vsak, ki Daterja aka DX bere že nekaj časa, tako da dvomim, da sem žaljiv, saj nisem navajal neresničnih ali netočnih podatkov. Za nekoga, ki je bolj ‘leteči človek’, je morda težko razumljivo, da obstajajo ljudje, ki so veliko raje zase in v ožjem krogu dobrih prijateljev, kakor pa množično spoznavanje ljudi po raznih klubih širom sveta z bežnimi in površnimi stiki, tako medodnosnimi kot ljubezenskimi (vsaj iz perspektive ljudi, ki jim je cilj stkati globlje odnose s prijatelji, partnerjem…).[/quote]
Zase govori. V te tvoje bedarije, ki si jih sproti zmišljuješ o nas, verjameš samo ti in noben drug.
Ironija, ko tip trdi, da “leteci” morda tezko razume “staticnega”, da ima pac drugacne prioritete. A ne pocne drugega kot zali in zanicuje vse kar se mu ne zdi dovolj “staticno”.
Ko clovek s sirino prebere, da je v zalivu majhnega otoka sredi tihega oceana mlad par zasidral svojo barcico, da bo punca rodila, si recem, “wow, kako pestre so zivljenske zgodbe”. Pa niti jadram, niti si tega zelim, niti… Ker ne poznam njune zgodbe. Njuno drugacnost preprosto sprejemam.
Tako kot sprejemam, da vecina zemljanov vse zivljenje prezivi v okolici rodne vasi/mesta.
Na forumu pa gre za to, da razni vaski zupniki drugacnosti pac ne tolerirajo. Obsojajo, zalijo ali kako drugace na finjaka podjebavajo vse za katere menijo, da odstopamo od njihove “definicije” resnosti in zrelosti. Druzinsko zivljenje z otroci. In se to skromno in staticno. 🙂
A to da so neki idealni ljudje? Ki ne vidijo dlje od svoje realnosti, kolikor je ze ta sploh realna?
Pa ni to problem, on(in marsikdo drug) še predobro razume (misli da) ”leteče” ljudi samo on(i) trdno globoko VERUJEJO in verjamejo v to, da je samo ena pot prava in to je tisto kar je strašljivo, da dejansko verjamejo da je samo en način življenja pravi, in ”izpolnjujoč” za človeka, kar je seveda katastrofalna halucinacija njihovih možganov, krivda pa je v vzgoji načinu dojemanja IQju in predvsem dejstvu da ne poznajo ljudi drugih narodnosti in razmišljanja.
DX trdi:
Njuno drugačnost preprosto sprejemam.
Problem v problemu pa je, da pa ti ne sprejemaš naše zapečkarsko-copatarske drugačnosti in stvarnosti.[/quote]
Ma kje ti to prebereš, ničkolikokrat je povedal, da nekateri živijo tako nekateri pa tako, problematično je povzdigovanje enega, dela, in Dater ni nikoli trdil da ko bodo ”odrasltli” bodo tudi On_ matjazko in ostali videli da je to edina pot, medtem ko smo s takim vedenjem in načinom konstantno posiljevani od zapečkarjev in družinskih ljudi ki imajo skoz čas bit na MONu !
DX trdi:
Njuno drugačnost preprosto sprejemam.
Problem v problemu pa je, da pa ti ne sprejemaš naše zapečkarsko-copatarske drugačnosti in stvarnosti.[/quote]
Ma kje ti to prebereš, ničkolikokrat je povedal, da nekateri živijo tako nekateri pa tako, problematično je povzdigovanje enega, dela, in Dater ni nikoli trdil da ko bodo ”odrasltli” bodo tudi On_ matjazko in ostali videli da je to edina pot, medtem ko smo s takim vedenjem in načinom konstantno posiljevani od zapečkarjev in družinskih ljudi ki imajo skoz čas bit na MONu ![/quote]
Teb, pa še dolgo ne bo jasn, kaj je življenje
Spoštovana DX in Matkič! 🙂 Nekdo razodeva svojo ‘širino duha’ predvsem s pisanjem, kaj in kdo je (kako piše, kako se izraža, kako razmišlja, kakšen odnos ima do drugih) – s tem kaže svojo kulturo. Kako razgibana, bogata in pestra je ‘širina duha’, še posebej če se izogiba literaturi oz. čitanjem knjig, lahko vsak sam presodi, če človeka sodi po besednjaku (izražanje, način govorjenja, slog pisanja).
In tukaj širina duha brez najmanjših dvomov razkriva nadvse ‘zanimive’ osebnosti, ki najdejo svoj izraz z barvitimi potopisnimi slikanji in dogajanji – okolica Ptuja z lokalnimi gostilnami pri Matkiču ter Daterjevimi kozmopolitskimi medkulturnimi izmenjavami z domačinkami iz 3. sveta, imenovanimi prijateljice noči, ter ‘širokogrudnimi’ in ‘razdajalskimi’ puncami ‘crème de la crème’ v sferi zabave in prilizovanjem ‘višji družbi’, kjer je dogodek dneva omenjanje pitja koktejla v prestižnem klubu v Beverly Hills. Zelo bogate osebnosti!
In nekdo tak je prepričan, da bo hvalisavost in snobizem majhnosti nekoga, ki je pokukal (zgolj geografsko) čez slovenske meje, ne pa miselno, znanstveno, športno ali kako drugače dosežkovno, kar bi bilo dejansko pohvale vredno, povzdignila nad njegov lasten občutek majhnost, s tem da bo pisal na nek internetni forum ‘kaj vse se mu dogaja’, hrepeneč po otročji potrditvi lastne ‘pomembnosti’, ki bi mu naj dala pečat na njegovo nadvse občutljivo in krhko samozavest, skrito za samovšečnostjo z oholo željo po občudovanju.
”Think like a wise man, but communicate in the language of the people”
Ti delaš pa ravno kontra, najbolj kvazi pametno pišeš, orabljaš ure in ure, tipkanja in iskanja visoko sofisticiranih izrazov in sopomen ki imajo namen le prikritega izkazovanja intelekta (ampak le namen ki izpade smešno na običnem čveku), pa najbolj prostaški tipični slovenceljn si v svoji majhni glavi……..
Matjazko, saj ves, da s spekulacijami o meni pravzaprav pises predvsem o sebi, svoji zagrenjeni notranjosti, in kje te cevelj zuli.
Si kaj jezen, ker ne mores ziveti tako kot menis, da si zasluzis, razvajencek? Da si zenskam zanimiv kot garje?
Moji uspehi niso krivi za tvoje neuspehe. Se bos moral kar sam pomujat. O resnih vidikih svojega zivljenja pac nimam namena tu pisati.
Dater, kdor pozna svoje kvalitete in njegova samozavest presega lasten ego, se mu ni potrebno ponašati, hvalisati, pisariti na nek forum, s kom je bil, kje je bil…
Ali pa mi razloži, zakaj bi to koga brigalo, da si se ti onegavil tam na Tajskem z neko prostitutko? Zakaj bi ti kdo to zavidal, razen če si niso sposobni dobiti normalne ženske z normalnimi pristopi?
Ko nek 30+ moški čuti potrebo, da na forumu oznanjuje banalne stvari iz zasebnega življenja,
da je bil z neko Američanko v kinu, kaj je bila po poklicu, kaj sta jedla in pila, s katero žensko je spal, objavi njeno sliko na forum, pomeni le eno, da želi forumsko sceno izrabiti kot gledališko predstavo, kot dogajanje, kot scensko uprizoritev, kjer bi naj občinstvo oz. publika (sodelujoči na forumu) vlili malo življenja in ognja v to sivo farso s ploskanjem:
– Dater, pravi đek si, ženske ti ležijo pri nogah
– Dater, ti nisi povprečen človek
– Dater, navadni ljudje ne dojemajo tvoje veličine
– zavidajo ti, ker so ti vsi po vrsti nevoščljivi
Res?
Vsak, ki piše vsakdanje stvari, razmišlja podobno, deluje podobno kot večina ljudi, ne izstopa v ničemer – je konformist.
Dater, kdor pozna svoje kvalitete in njegova samozavest presega lasten ego, se mu ni potrebno ponašati, hvalisati, pisariti na nek forum, s kom je bil, kje je bil…
Ali pa mi razloži, zakaj bi to koga brigalo, da si se ti onegavil tam na Tajskem z neko prostitutko? Zakaj bi ti kdo to zavidal, razen če si niso sposobni dobiti normalne ženske z normalnimi pristopi?
Ko nek 30+ moški čuti potrebo, da na forumu oznanjuje banalne stvari iz zasebnega življenja,
da je bil z neko Američanko v kinu, kaj je bila po poklicu, kaj sta jedla in pila, s katero žensko je spal, objavi njeno sliko na forum, pomeni le eno, da želi forumsko sceno izrabiti kot gledališko predstavo, kot dogajanje, kot scensko uprizoritev, kjer bi naj občinstvo oz. publika (sodelujoči na forumu) vlili malo življenja in ognja v to sivo farso s ploskanjem:
– Dater, pravi đek si, ženske ti ležijo pri nogah
– Dater, ti nisi povprečen človek
– Dater, navadni ljudje ne dojemajo tvoje veličine
– zavidajo ti, ker so ti vsi po vrsti nevoščljivi
Res?
Vsak, ki piše vsakdanje stvari, razmišlja podobno, deluje podobno kot večina ljudi, ne izstopa v ničemer – je konformist.[/quote]
matjazko,
to je to. Desetka. Ki
Z vztrajnim povezavanjem mene s prostitucijo, logicno cista fabrikacija, le kazes kak low-life zlobnez pravzaprav si. Ne dvomim, da prispeva k temu, da se te zenske ogibajo kot kuge.
In cemu se sploh sprasujes zakaj napisem to ali ono? Kaj ima to s tabo? Raje pocisti pred svojim pragom in si odgovori zakaj cutis potrebo mene, ki ti nic nocem, vztrajno zaliti.
.
Ce kaj je vsa ta debata le se en dokaz, zakaj domet tega foruma ni dialog, ampak se vse eskalira v osebna zalivke, ne glede na trud, ki sem ga tokrat jaz vlozil, da ostaneva na civiliziranem nivoju.
Zato, ti bom povedal v edinem jeziku, ki ga razumes, go fuc.k yourself, matjazko. Ti za ‘live and let live’ ocitno se slisal nisi.
Valda da ne more, če je več problemov tukaj, prvi je ta da eni nimajo lajfa, in skoz ždijo tukaj gor, samo vzamite si en dan 1 urco, pa pojdite prečekirat ostale forume, tam komentirajo On_ Marko, matjazko itd….. jaz napišem samo tu kaj, in nikjer drugje, ker že tu mi včasih gre na ozko s časom, kaj potem počnejo oni, ki tipkajo po 10 forumih……..
In to ne pod enim nickom!
Forum je zaprt za komentiranje.