Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moškost

Moškost

Okrog nedosegljivosti ali nevoščljivosti, ne moremo debatirati, ker nam je tvoje življenje res nepredstavljivo.
Hočem povedati, da jaz (in verjetno prav tako vsi na tem forumu) ne vem, kako ti v resnici živiš, kaj delaš, s čim se ukvarjaš…..
O tem nimam pojma, zato tudi ne vidim smisla komentirati tvojih treditev o nedosegljivosti ali o nečem, o čem bi naj vsi samo sanjali.

Valda da ne more, če je več problemov tukaj, prvi je ta da eni nimajo lajfa, in skoz ždijo tukaj gor, samo vzamite si en dan 1 urco, pa pojdite prečekirat ostale forume, tam komentirajo On_ Marko, matjazko itd….. jaz napišem samo tu kaj, in nikjer drugje, ker že tu mi včasih gre na ozko s časom, kaj potem počnejo oni, ki tipkajo po 10 forumih……..

In to ne pod enim nickom![/quote]

Dobro si to sebe opisal, ki v rekordnem času oddajaš replike kot kak samoodzivni računalniški bot, vsaj na moje poste, ki sem jih danes pisal ob različnih urah. Zdaj še samo ogledalo, pa počasno zavedanje, kaj pomeni projekcija – torej delaj na tem, da ne boš skoz ždel tu in da boš imel kaj od življenja. Obilo uspeha! 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se strinjam. Jaz sem bil pri 18 popolni idealist. verjel sem v vse, kar verjameš ti. Veš kako ej to. Kdor pri 20 ni idealist, nima srca. kdor je idealist pri 30, nima pameti. Malo parafraziram.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A tebe pa moti, če nekdo piše o sovjih izkušnjah, ekr svojih nimaš? Meni je tak način čveka skozi to, kaj s eje komu zgodilo dost bolj zanimiv, kot pa neko pusto zehasto teoretiziranje.[/quote]

Res jih nimam z lahkimi dekleti, niso moj tip, malo več pričakujem od ženske družbe, da bi si za dosežek štel, če je spravim v posteljo (kaj je v tem posebnega?), pa še truditi se ne bi rabil s tovrstnimi dekleti, kaj šele da bi mi padlo na misel, da bi objavljal na forumih, kot da bi jih imel 18. 😉

Vidiš, to kaj ti pričakuješ od žensk, je isto relevantno, kot kaj DX pričakuje. Jaz ne vidim razlike, ali Marko ali Robi piše o svoji vezi, ti o svojih željah, ali FX o kakšni Tajki.

Se strinjam. Jaz sem bil pri 18 popolni idealist. verjel sem v vse, kar verjameš ti. Veš kako ej to. Kdor pri 20 ni idealist, nima srca. kdor je idealist pri 30, nima pameti. Malo parafraziram.[/quote]

Nihče ne govori, da ideal dosežemo, lahko pa se mu približujemo v določenih razumskih mejah in zelo dobro s tem živimo za razliko od kakšnega pesimističnega nihilista, ki ne vidi v ničemer smisla.

To, da v ničemer ne vidim smisla, mi ti kar naprej podtikaš. To je tvoja izmišljotina. če en vidim smisla v družinskih vrednotah, nisem nihilist.

To, da v ničemer ne vidim smisla, mi ti kar naprej podtikaš. To je tvoja izmišljotina. če en vidim smisla v družinskih vrednotah, nisem nihilist.[/quote]

Ne deluješ ravno kot veder optimist, ki ima rad ljudi in ljubi življenje.

Kot da ti in tvoja kompanija tako delujete. Predvsem Robi, pravi veder optimist:)))))

Kaj imajo drugi veze s tabo?

Si ti otrok? zakaj bi jaz poslušal vaše nasvete in recepte? Še sami ne znate uresničiti svojih idej, temveč se tu gor z babami prerekate o feminizmu..

Kdo ti jih pa vsiljuje? Za svetovanje so vedno potrebna vprašanja.

No, ekr vidim, da bežiš od bistva debate: ne vem, v čem je razlika, ali se DX hvali z avanturo, ali pa Robi z vezo. Meni je to isto. Isto relevantno.

No, saj to je problem, tudi sam priznavaš, da se hvalisa. Ampak Robi se mi ne zdi hvalisav človek.

Kaj imajo drugi veze s tabo?[/quote]
Isto vprašanje bi lahko sebi zastavil, ko pišeš spise o anonimnih uporabnikih.

Hočem ti povedati, da ne vidim razlike, ali DX podaja informacije o svojem življenju, ali Robi. da se en boš zaletaval v besedo hvaliti, kot teliček.

Za mene pač to, akr propagirate vi tradicionalno misleči ni večvredno. Zate je, vem.

Valda da ne more, če je več problemov tukaj, prvi je ta da eni nimajo lajfa, in skoz ždijo tukaj gor, samo vzamite si en dan 1 urco, pa pojdite prečekirat ostale forume, tam komentirajo On_ Marko, matjazko itd….. jaz napišem samo tu kaj, in nikjer drugje, ker že tu mi včasih gre na ozko s časom, kaj potem počnejo oni, ki tipkajo po 10 forumih……..

Seveda nimaš časa kaj napisat, če pa bereš še 10 forumov poleg. Poleg tega še analiziraš avtorje in iščeš neke detektivske povezave. Pa je dan hitro mimo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda nimaš časa kaj napisat, če pa bereš še 10 forumov poleg. Poleg tega še analiziraš avtorje in iščeš neke detektivske povezave. Pa je dan hitro mimo. ;)[/quote]

Jaz to nardim 1x na mesec ti pa vsak dan! Tu je razlika 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako, točno to, samo tega oni ne bodo razumeli, nikoli in nikdar…..

Saj najbolj zastrašujoče je ravno to, da meni dajo ti ljudje občutek kot da dejansko verjamejo da je le en cilj oz. končna pot za človeka, in to je družina, z ženo, mogoče mala hiška, še kak hišni ljubljenček in forever ostati v kotičku kjer si dorasel (beri rodni vasi) če imaš (ne)srečo se morda preseliš v sosednjo vas ali prvo večje mesto…..

Oni dejansko verjamejo in so trdno prepričani, da obstaja samo en PRAVI način življenja, in ta je dodelan do stavka natančno, morda dopušča kakšno lastno alinejo. In to je dejansko bolano.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se ti je zasmilil malo? Ja, kar okrcaj me, mogoče sem si zaslužil tvoje graje, ker sem bil hudoben fantek. 🙂 Evo, še 1x se je Spiderjeva trditev izkazala za resnično, ‘barabe’ z lahkoto vzbudimo pozornost žensk. 😀

Sedaj sem ti na voljo, kje me rabiš, samo reci, če je potrebno kakšno pipo privit, priletim naokrog, ampak ni pa pravično, da izrabiš Daterja zgolj za krinko, z igranjem zaščitnice ‘nemočnih’, da vzpostaviš stik s ‘porednimi forumskimi fanti’. Lahko bi bila čisto direktna in rekla: ‘Čuj Matjažko, ti si tako fejst…’ haha :)))

Podatke, ki sem ji navedel v alinejah so povsem resnični, to ve vsak, ki Daterja aka DX bere že nekaj časa, tako da dvomim, da sem žaljiv, saj nisem navajal neresničnih ali netočnih podatkov. Za nekoga, ki je bolj ‘leteči človek’, je morda težko razumljivo, da obstajajo ljudje, ki so veliko raje zase in v ožjem krogu dobrih prijateljev, kakor pa množično spoznavanje ljudi po raznih klubih širom sveta z bežnimi in površnimi stiki, tako medodnosnimi kot ljubezenskimi (vsaj iz perspektive ljudi, ki jim je cilj stkati globlje odnose s prijatelji, partnerjem…).[/quote]

Pridi, pridi, če upaš. Boš za kazen, ker si bil poreden klečal na koruzi cel dan, da se naučiš lekcije. Če boš priden, ti dam lahko v vmesnem času kakšno knjigo za brat (recimo Tipografija, 1977), če pa ne bo zaleglo in boš jezikal dalje, te pa še k psu zaprem. Mimogrede: ni kastriran in je precej dominantnega značaja. Verjetno ti je jasno, kam pes taco moli.

Prav, te pokličem, če bo treba kakšno pipo zrihtat, hvala. Samo, da ne bo potem nešteto izgovorov zakaj ne moreš prit.

Zaščitnica nemočnih bom vedno, sploh živali, otrok in starejših ljudi. Če slučajno kdo od vas potrebuje streho nad glavo v mrazu ali topel obrok, so mu moja vrata odprta. 🙂

Kje si pa doma, če sem prav seznanjen, bivaš s simpatičnim, malce naglušnim nemškim ovčarjem, ki pa ti vsekakor služi bolje kot kak moški, tam spodaj pod Pekrsko gorico? Veš da bom prišel enkrat naokrog pogledat, ko bo me lakota grabila in bom slišal rožljanje z lonci – samo za nosom bom šel in preplezal 1. okno iz katere se bo širil mamljiv vonj po sveže sesekljani čebuli. Ker znaš kuhat, pa to zagotovo moraš biti baba od hudiča.

Tudi posteljo deliš z ozeblimi, veš da me pogosto zebe v noge, tvoja storitev bi mi lahko res kdaj prav prišla. To ponujaš domač klasičen način ogrevanja premraženih nog z bedrskim stiskalnim oprijemom in postopnim poviševanjem lastne telesne temperature?

Am, ne?
Sem 100% betonsko dete, ki še ve ne kje za vraga je Pekrska gorica :))) Tudi nimam nemškega ovčarja, še manj naglušnega.
Bo žal pomota 🙂

Ne matraj se preveč matjazko s tem searchom, a ni škoda energije 🙂

Pa mimogrede, se zavedaš, da je to, kar skušaš počet v bistvu blazno creepy?

Zjoku sm se 😀

Tale Banana sploh ni tok slaba. Jo bom dal na drugo mesto, pod high quality women (vodi še vedno Filozofka).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close