Moškost
Saj nisem rekla, da ji moraš bit ti fouš. Razen, če se samokategoriziraš kot povprečen lojze. 🙂
Seveda se ni treba kopat v $. Malo iznajdljivosti, precej poguma in malo avanturizma, pa lahko vidiš ogromen kos sveta.
Ste pa tle prov hecni, da tok pljuvate čez ta forum, pa že leta kampirate tukaj. Kdo bi vas razumel.[/quote]
Ja če je pa res za en drek. Imam pač visoko stopnjo navezanosti, odvisnosti, večkrat vstrajam nekje brez nekega posebnega vzroka.
Aja, štekam v čem je fora. Ker če se logiraš neštetokrat na fb je pa vredu. Pa lih tko vas dvabiliona pljuva čez te portale, gor pa cela Slovenija, samo jst ne. Makes total sense…[/quote]
Odstrani se, pa bo čistejši. Jamranje ne pomaga, prispevaj h kvaliteti.
Ja če je pa res za en drek. Imam pač visoko stopnjo navezanosti, odvisnosti, večkrat vstrajam nekje brez nekega posebnega vzroka.
Aja, štekam v čem je fora. Ker če se logiraš neštetokrat na fb je pa vredu. Pa lih tko vas dvabiliona pljuva čez te portale, gor pa cela Slovenija, samo jst ne. Makes total sense…[/quote]
Odstrani se, pa bo čistejši. Jamranje ne pomaga, prispevaj h kvaliteti.[/quote]
Sem probal. Odprl celo kopico zabavnih tem, na katere nisem dobil niti en odgovor. Vi bi raje debatirali o vzgoji otrok, samozavesti, copatarstvu, homoseksualnih zvezah, maminih sinčkih, se prepirali medsabo kdo je bolj zrel od drugega itd.
Tako da, če bi se že kdo moral odstranit iz foruma si to ti, pa ne samo ti, še 95 % ostalih depresivnih možiceljev, kamor lahko prištejem še kakšno feministično možačo, ki išče napake povsod samo pri sebi ne.
Saj nisem rekla, da ji moraš bit ti fouš. Razen, če se samokategoriziraš kot povprečen lojze. 🙂
Seveda se ni treba kopat v $. Malo iznajdljivosti, precej poguma in malo avanturizma, pa lahko vidiš ogromen kos sveta.
Ste pa tle prov hecni, da tok pljuvate čez ta forum, pa že leta kampirate tukaj. Kdo bi vas razumel.[/quote]
Sej je res za en drek. Ne vem, se ne logiram na fb neštetokrat, pravzaprav se nisem že n-mesecev.
Burnih reakcijah? Mogoče si pa preobčutljiv, če se ti zdi moj pogled že kar žaljenje, ker za (nemoderirane) forume je potrebno imeti malo bolj trdo kožo. Sam ne vem, v čem konkretno bi te naj žalil?
Moje mnenje je, če nekdo isto razmišlja pri +30 kot pri 18, bi moral nekaj ukreniti, ker ni določenega osebnostnega razvoja, čustveno-psihološko se ni nič premaknilo vsa ta leta!
Ponavadi so čustveno-psihološki prožilci ravno razne preizkušnje, ki jih posameznik ni navajen, ker mu obrnejo ustaljen sistem razmišljanja na glavo in mu omogočajo, da se spreminja (osebnostno izgrajuje) skozi pridobivanje drugačnih oz. dodatnih pogledov.
Do osebnega razvoja vsekakor ne prihaja pri ‘ostarelih casanovah’, ki niso sposobni ustaljene veze, in pa tudi v kokon zapredenih ‘starih devicah’, ker imajo najstniške poglede na zvezo in moške, zato ostajajo samske.[/quote]
Tvoje mnenje ni vredno casa, da si ga natipkal. Komaj kaj ves o meni danes. O tem kaksnen sem bil pred 10 ali 20 leti pa se ti res se sanjati ne more. Pa gres vseeno cele teorije razvijati. Le kako se ti da? In, kot ze 100x prej, mi pravis cesa vse nisem sposoben. Ti zeleti in moci ocitno res ne razlikujes.
Vedno znova dokazujes, da si brez sirine in kako nimas blaga veze o raznolikosti sveta.
Zivljenje je sila individualna stvar in sploh ne nujno linearna progresija v smeri, ki se tebi zdi edina pravilna.
Zal mi je, ampak enostavno si zaplankan. Malo bo treba ven iz luknje v kateri se skrivas, ce zelis razumeti ljudi zunaj svoje vasi. Ker svet je dosti vecji in pestrejsi kot si lahko sploh zamislis.
Burnih reakcijah? Mogoče si pa preobčutljiv, če se ti zdi moj pogled že kar žaljenje, ker za (nemoderirane) forume je potrebno imeti malo bolj trdo kožo. Sam ne vem, v čem konkretno bi te naj žalil?
Moje mnenje je, če nekdo isto razmišlja pri +30 kot pri 18, bi moral nekaj ukreniti, ker ni določenega osebnostnega razvoja, čustveno-psihološko se ni nič premaknilo vsa ta leta!
Ponavadi so čustveno-psihološki prožilci ravno razne preizkušnje, ki jih posameznik ni navajen, ker mu obrnejo ustaljen sistem razmišljanja na glavo in mu omogočajo, da se spreminja (osebnostno izgrajuje) skozi pridobivanje drugačnih oz. dodatnih pogledov.
Do osebnega razvoja vsekakor ne prihaja pri ‘ostarelih casanovah’, ki niso sposobni ustaljene veze, in pa tudi v kokon zapredenih ‘starih devicah’, ker imajo najstniške poglede na zvezo in moške, zato ostajajo samske.[/quote]
Tvoje mnenje ni vredno casa, da si ga natipkal. Komaj kaj ves o meni danes. O tem kaksnen sem bil pred 10 ali 20 leti pa se ti res se sanjati ne more. Pa gres vseeno cele teorije razvijati. Le kako se ti da? In, kot ze 100x prej, mi pravis cesa vse nisem sposoben. Ti zeleti in moci ocitno res ne razlikujes.
Vedno znova dokazujes, da si brez sirine in kako nimas blaga veze o raznolikosti sveta.
Zivljenje je sila individualna stvar in sploh ne nujno linearna progresija v smeri, ki se tebi zdi edina pravilna.
Zal mi je, ampak enostavno si zaplankan. Malo bo treba ven iz luknje v kateri se skrivas, ce zelis razumeti ljudi zunaj svoje vasi. Ker svet je dosti vecji in pestrejsi kot si lahko sploh zamislis.[/quote]
Matjaško ti je lepo in strokovno povedal, kaj tebi gepira.
Ti zgoraj si pa v svoji strokovni vsevednosti ocenil(a) strokovnost nekoga, ki cloveku, ki ga ne pozna, razlaga cesa vse je/ni sposoben. Pravi Yoda si. Kar za skupaj sta, lol.
Kot sem ze rekel, izobrazite se malo kako vse ljudje zivijo. Boste lazje sprejemali pestrost tega sveta. Do takrat s svojim poslanskim elitizmom le oglasujete svojo omejenost.
Zal mi je, ampak enostavno si zaplankan. Malo bo treba ven iz luknje v kateri se skrivas, ce zelis razumeti ljudi zunaj svoje vasi. Ker svet je dosti vecji in pestrejsi kot si lahko sploh zamislis.[/quote]
Svet naj bo kakršen koli že je, to še ne pomeni, da se moram prilagoditi večini in pristati na plehki miselni družbeni konformizem, ki ga poganja pusta narcisistična potrošniška kultura današnjega časa.
Zate pomeni videti svet, kaj? Ja natanko to, o čemer pišeš:
– v kinu si bil z neko Američanka in sta naročila sok ter kokice
– tajske prostitutke so ti ponujale krhlje jabolk nekje na plaži
– 30-letna Američanka, s katero si popival v klubih, ti je poslal ‘selfi’
V primerjavi s tem, je zame bolj razburljivo in zanimivo čitanje dobre knjige, to pa je lahko v kateri koli luknji, drži, saj za to rabiš samo domišljijo, kakor pa vsakodnevno bežno spoznavanje na desetine ljudi, s katerimi bi imel vsakdanje (banalne) pogovore.
To moraš biti ekstrovert, orientiran nazven v svet, v stalni ‘happening’, družba dogajanja, da ti je kaj takega všeč, kar ti opisuješ. Če pa pogledamo kakšnega tipičnega introverta, recimo pisatelja, ki lahko ždi cele dneve doma v samoti za pisarniško mizico, ta pa najpogosteje črpa iz bogasta, ki mu nudi njegov čudovit notranji sveta, kjer se rodijo njegovi navdihi. Predvidevam, da bi ti umrl ob knjigi, če bi jo moral prebrati….
Uh, matjazko, res kr ene prbijaš 🙂 Na vsak način bi ga rad analiziral in si v bistvu svinjsko žaljiv. Tudi jaz – pa drugače zelo zagovarjam družino, partnerstvo in splošno zrelost ter odgovornost za svoje življenje – sem mnenja, da nimaš res nobene pravice na tak način kategorizirat nekoga, ki ga sploh niti ne poznaš. Pa tudi če bi ga.
Ne glede na to, a so stvari, ki jih omenja DX resnične ali ne (sploh ni pomembno), pač obstajajo ljudje, ki živijo povsem drugače kot ti in jim zato res ne morš rečt, da so zato kakorkoli slabši od tebe. Kako bi pa zgledalo na svetu, če bi bili vsi isti, torej po tvojem taki, kot ti :))
Tudi sama nameravam it v naslednjih dveh ali treh letih na potovanje okoli sveta za vsaj 1 leto. Prodala bom vse kar imam (razen nepremičnine), dala odpoved in se odpravila za nosom. Mene pač prikolica na hrvaškem ne bo videla, me pa izjemno osrečuje vse, kar je 6 ali več ur letenja. Sama ali v družbi, z ruzakom ali nobel kufri, v visokih petah ali športnih hlačkah … čisto vseeno, samo da okušam tuje jedi, se družim z lokalci, spoznavam popotnike, se učim tujih jezikov, plavam v turkiznem morju, sedim pod palmo, plešem salso ali sem na tečaju sušija, surfam ali gledam polarni sij, se vozim s kurami na busu ali me vlečejo huskiji … Veš kako pisan je svet, kaj vse je za videt in doživet?
Verjamem, da te prav nič ne zanima, da ti je udobno na domačem fotelju in prav je tako, te zato nihče ne obsoja. V tem je smisel, da smo pač drugačni in da naj živi vsak, kot mu pač odgovarja. Ne razumem zakaj gre tebi vse drugačno tako v nos. Res ne razumem 🙂
Viš, ko nisi razumel. Prispevaj h kvaliteti tako, da se sam odstraniš, vidiš, da ostalo ne deluje. Pa še bedno ti ne bo tukaj z nami. Ali pač ne? Meni je kul. 🙂
On temu pravi karizma, šarm…[/quote]
Ne ne, superiornost, znanje, razumevanje, nadčlovečnost :P[/quote]
To moraš imet že prav beden life, da pišeš po cele strani o anonimnih uporabnikih. Tak prispevek mu garant vzame 2 uri, ker tu zraven je treba še slovnico upoštevat, ločila, velike začetnice, besedni red, nujno še kak “strokovni” izraz vštulit, da ne bo slučajno komu izpadel nerazgledan itd
Ne ne, superiornost, znanje, razumevanje, nadčlovečnost :P[/quote]
To moraš imet že prav beden life, da pišeš po cele strani o anonimnih uporabnikih. Tak prispevek mu garant vzame 2 uri, ker tu zraven je treba še slovnico upoštevat, ločila, velike začetnice, besedni red, nujno še kak “strokovni” izraz vštulit, da ne bo slučajno komu izpadel nerazgledan itd[/quote]
Pa googlanje pa listanje po svoji psihoanalitični zbrki ki jo prebira v kleti pa hlevu ko mu ga ovca liže 😛
Tebi pa tele ovčke kar pogosto gredo po glavi. Še nisi našel take “udomačene”? :))
Škoda, ker tega nikoli ne boš zvedel. O nasvetu pa vseeno premisli. Je enako vreden, kot če bi ti ga povedal v živo. 😉
Napiši mi naslov, pa sem že jutri tam. Pa da te potem vidimo gobezdalo…[/quote]
Tebi je pa res dolgčas. 🙂
Tebi pa tele ovčke kar pogosto gredo po glavi. Še nisi našel take “udomačene”? :))[/quote]
Vse si jih pobral za sebe….
HO HO HO HO
Forum je zaprt za komentiranje.